Oliver T. Roehl, a The Art Token, művészeti stratéga és vásárló – Interjúsorozat

RS: El tudnád mondani az olvasóknak a The Art Token (TAT) előfeltételét és működését?

OTR: A TheArtToken (TAT) segítségével létrejött egy token, amelyet szilárd, nemzetközileg gondozott művészeti gyűjtemény támogat és biztosít értékében. A kortárs művészet nemzetközileg forgalmazott mesterművei alkotják az alapot a befektetők kriptográfiai eszközeinek biztonságához és állandóságához.

A TAT egy forradalmi megközelítés, amely a művészetet stabil, sikeres és biztonságos alternatív eszközosztályként hozza a blokkláncra. Minden TAT-ot 100% -ban gondosan gondozott, elismert műalkotások támogatnak. Az 1: 1 arányban a TAT-nak nincsenek további vagy rejtett költségei / díjai, biztosítva, hogy a befektetett tőke 100% -a tárgyi eszközzé alakuljon. A TAT analóg tárgyi eszközök révén biztosítja a digitális pénznemeket.

Ezenkívül a befektetők profitálhatnak egy keresett, teljesen működő művészeti beváltási folyamatból, amelynek során minden TAT-tulajdonos fizikai műtárgyakkal cserélheti le TAT-jait..

RS: Miért gondolja, hogy a művészet jó befektetési eszköz??

OTR: Alig bármely más eszközosztály képes ilyen fenntartható módon megsokszorozni a befektetett tőkét. A műalkotások értéknövekedése állandó volt, és még elképesztő profitot is elér, amikor más befektetési termékek hatalmas veszteségeket szenvednek el a gazdasági válságok miatt. Különösen a „Háború utáni & Kortárs ”különösen alkalmas eszközosztályként. Több mint 50 éve a legbiztonságosabb eszköz, 10,85% -os éves teljesítménnyel.

Oliver T. Roehl, a The Art Token, művészeti stratéga és vásárló - Interjúsorozat

RS: Rendelkeznek-e a befektetők valamilyen irányítással, amikor egy műtárgyat értékesítenek, és milyen áron értékesítenek egy műtárgyat??

OTR: A TAT-ot a művészeti piac minden szektorára kiterjedő szakértői csoport irányítja, hogy maximalizálja az alapul szolgáló művészeti gyűjtemény hosszú távú nettó eszközértékét (NAV). Általában vétel & tartási stratégiát követnek, amelynek során a piaci lehetőségek felhasználhatók a befektetők érdekében. Ezért az egész csapat folyamatosan mélyen figyelemmel kíséri a piacot, és a TAT érdekében áll majd.

RS: Van-e bármilyen típusú osztalék, amelyet kifizetnek a befektetőknek?

OTR: Nincs osztalékfizetés. Minden tranzakciót újra befektetnek a TAT műgyűjteményébe. Az értékteremtés és -megőrzés a TAT fő prioritása.

RS: Mi a TAT-ok tartási ideje, és mennyi ideig kell a befektetőknek megtartaniuk a TAT-kat a teljes befektetési érték megtartása érdekében?

OTR: Nincs minimális tartási idő. A befektetők bármikor eladhatják zsetonjaikat a partnercserékben, vagy közvetlenül válthatják be zsetonjaikat művészetté. A TAT-ok birtoklásával azonban a befektetők közvetlenül profitálnak az alapul szolgáló műgyűjtemény értéknövekedéséből, és vagyonukat diverzifikált eszközosztályon keresztül biztosítják..

RS: Szerinted egy reális dátum, amikor a befektetők tőzsdén kereskedhetnek a TAT-tal?

OTR: Jelenleg megállapodásokat kötünk a nemzetközi csereprogramokkal. Örülünk, hogy mielőbb bejelenthetjük partnerségünket. Mindazonáltal arra számítunk, hogy a tőzsdei bevezetés 2019 nyarán fog megtörténni.

RS: Milyen gyakran értékelik / auditálják a TAT művészetét?

OTR: A TAT negyedévente független külső ellenőrzéseket és belső értékelemzéseket is lefuttat. A befektetők hozzáférhetnek az áralakulásokhoz és az auditált dokumentációkhoz a TAT weboldalán.

RS: A TAT webhelye megjegyzi, hogy a TAT token fizikai műalkotásokra váltható be – ez csak az a műalkotás, amely a TAT birtokában van, vagy van-e partnersége más művészekkel / galériákkal / stb..?

OTR: Igen, a visszaváltási folyamat magában foglal minden olyan művet, amelyet a TAT birtokol. A TAT nem „kriptográfiai galéria”. A TAT folyamatosan növekvő művészeti gyűjteményével maximalizálni kívánja a befektetett valuták biztonságát és védelmét.

RS: A TAT megjegyzi, hogy „a befektetett tőke 100% -a művészetté alakul át”, míg ez a befektetők számára nagyszerű, hogy teljes tőkéjük művészetre megy, hogyan működik ez a monetizálás és a kezdeti diszkont érdekében?

OTR: Számunkra létfontosságú, hogy a befektetők biztosak lehessenek abban, hogy nem fizetnek felesleges díjakat vagy rejtett költségekkel kell szembenézniük. Ezért úgy döntünk, hogy teljesen lemondunk a kezdeti vagy éves díjakról / költségekről. A TAT vásárlási politikájának célja egész műgyűjtemények nagy számban történő vásárlása, és nem egyetlen műalkotás darabonként. Ezen keresztül a TAT fedezetet keres, amely az összes költséget kifizeti. Mindez azon alapul, hogy hozzáférünk egy kiváló partnerhálózathoz, amely az évek során növekedett.

A TAT elengedte az árrést, hogy el tudja adni az eredeti kedvezményt.

RS: Van még valami, amit el akarsz mondani az olvasóknak a The Art Tokenről?

OTR: A legújabb fejlemények megmutatták, hogy a biztonsági tokenek milyen fontosak lehetnek a vagyon megőrzése szempontjából. A műgyűjtemény alapjául szolgáló TAT-ok értéke stabil volt, míg az egyéb eszközök, tokenek és valuták továbbra is erősen ingadozóak voltak. A TAT egyedülálló lehetőség arra, hogy fizikai eszközöket hozzon a digitális korba. Ötvözi mindkét világ legjobbjait, és profitálhat a legújabb nyílt blokklánc-technológia és a világ legrégebbi ember által készített tárgyi eszközének közös előnyeiből. Örülünk, hogy hozzáférhet egy stabil, sikereshez & biztonságos alternatív eszközosztály, amely évtizedek óta képes fenntarthatóan megsokszorozni a befektetett tőkét.

Aki többet szeretne megtudni, ellátogathat a TheArtToken Token Listázási oldalra vagy TheArtToken webhely.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner