Remy Jacobson, a RealT – Interjúsorozat vezérigazgatója

Remy Jacobson nemrégiben elindította a RealT nevű crowdfunding platformot, amely lehetővé teszi a kriptovaluta befektetők számára, hogy ingatlaneszközökbe fektessenek, kezdve a michigani Detroitban található bérlakásoktól. A cég Cleveland, New Orleans és Dél-Florida mellett terjeszkedik.

Dél-Floridában Jacobson az aventurai J Cube Development fejlesztőcég élén áll. Novemberben eladta a Quadrum Global fejlesztési helyét Wynwood-ban 8,55 millió dollár.

Antoine: A RealT azt tervezi, hogy jelképezi az ingatlanokat Detroit városában, Michiganben. Miért választotta Detroitot versengő, erősebb ingatlanpiacokkal rendelkező városokkal szemben??

Remy: Detroit az optimális hely a RealT számára az induláshoz. A detroiti ingatlanokra már most is nagy az igény a nemzetközi befektetők körében, alacsony árcímkék és magas bérleti díjak miatt. A RealToken tulajdonosaként a bérleti díj a kézzelfogható örömforrás. Az alacsony költségű ingatlanok magas bérleti díjakkal nagyszerű módja annak, hogy értéket szolgáltassunk korai alkalmazóinknak.

 

Antoine: Tőkenyereségre vagy bérleti hozamokra fog koncentrálni??

Remy: Megvizsgáljuk mindkét területet. A bérleti hozamokat az Ethereum pénztárcáján keresztül folyósítják a befektetőnek folyamatosan, és mivel az ingatlan és a bérleti díj értéke növekszik, a bérleti jövedelme is növekszik. A befektetőknek lehetőségük van arra is, hogy a kellő gondosság elvégzése után tőkenyereség elérése érdekében eladják zsetonjaikat..

 

Antoine: Mekkora lesz az átlagos tartási időszak?

Remy: A tengerentúlon értékesített RealTokens szabadon átruházható lesz az Egyesült Államokon kívüli személyekre, akik az AML / KYC felülvizsgálatát követően képesítéssel rendelkeznek, de az Egyesült Államokban alkalmazandó értékpapír-törvények betartása érdekében ezek a ReatTokens egy ideig nem áramolhat vissza az Egyesült Államokba. 12 hónap. Az Egyesült Államokban akkreditált befektetőknek eladott RealTokenseket 90 nap elteltével át lehet adni más engedélyezett listára akkreditált befektetőknek, és 12 hónap után bárki számára szabadon átruházhatóvá válnak.

Gyakorlati szempontból még korai megmondani, hogy a vásárlók meddig akarják tartani a RealTokent.

 

Antoine: Mi késztette a tokenizációs modell döntésére?

Remy: Szerettük volna hozzáférhetőbbé tenni az amerikai ingatlanokba történő befektetést, elsősorban a külföldi befektetők számára. Az ingatlan tokenizálásával elérhetőbb áron kínálhatunk befektetéseket nagyobb számú ember számára. Fontos az is, hogy a blockchain az a technológia, amely támogatja a tokenizálást, mert ez biztosítja az ingatlanbefektetések hatékonyságát és nyomon követhetőségét, amelyből egyértelműen hiányzik a hagyományos ingatlanszektor. Tokenizációs modellünk a blokklánc átlátszósága mellett felajánlja egy rendszeres ingatlanügylet előnyét. A RealT híd a fizikai és a digitális világ között: minden okirat, műveleti megállapodás és egyéb jogi dokumentum megtekinthető a blokkláncon, ugyanakkor bizalmasan kezelhető egy ügyvédi irodával.


 

Antoine: Hogyan tervezi vonzani azokat a lakossági befektetőket, akik esetleg nem ismerik a biztonsági tokeneket vagy általában a kriptovalutát?

Remy: A RealT hozzáférhető és megfizethető összegre csökkentette az ingatlanok bejutásának akadályait. A RealT a modern befektetői portfólió szerves részét képezheti, és most bent tartható az Ethereum pénztárcáján. Célunk az ingatlanvagyonok Coinbase-je lenni. Az egyik fő célunk az, hogy az ingatlanba történő befektetés koncepcióját és folyamatát a lehető legegyszerűbbé tegyük. Fontos számunkra, hogy azok az emberek, akik egyébként soha nem gondolták volna az ingatlanba történő befektetést a blokklánc révén, megértsék, hogy a részvételhez nem kell bürokráciába és szaknyelvbe szorulniuk. Piactérünk és vásárlási folyamatunk intuitív, és emészthető lépéseken keresztül futtatja a vásárlókat a zsetonok megvásárlása előtt.

 

Antoine: Meg tudná osztani velünk azokat az előnyöket, amelyeket a befektetők kínálnak?

Remy: A befektetők élvezhetik a passzív bérleti jövedelmet, amelyet folyamatosan fizetnek az Ethereum pénztárcájába, miután befektettek egy ingatlanba. Ezt a jövedelmet stabil érmékben kell kifizetni, amelyek az amerikai dollárhoz vannak kötve, hogy a befektetőknek ne kelljen egy adott pillanatban aggódniuk egy adott kriptovaluta volatilitása miatt. Jelképes tulajdonosokként a befektetők hozzájárulhatnak az általuk befektetett ingatlan fenntartásával és karbantartásával kapcsolatos jelentős döntésekhez is. Ez egy egyszerű szavazási folyamat révén történik.

 

Antoine: Képesek lesznek-e a befektetők kiválasztani azt a befektetést, amelyben részt kívánnak venni? Vagy a biztonsági token olyan alapként fog működni, amely több tulajdonságot is tartalmaz?

Remy: A RealT segítségével kiválaszthat konkrét tulajdonságokat, és tulajdonossá válhat az ingatlanban. Befektetőként megszerezheti a tényleges ingatlant. A RealTokens fontos építőköve az Ethereum ökoszisztémának. A RealT az ingatlanok megalapozásáig, magukig az egyes ingatlanokig bárki számára lehetővé teszi, hogy bárki létrehozhasson ingatlanportfóliót a RealTokens segítségével. Fontos megkülönböztetés; a jövő ingatlanalapjainak nagyon is lehet RealTokens eszközük. Ezért a RealT befektetői teljes körűen láthatók a piactéren, és kiválaszthatják, hogy pontosan milyen ingatlanba kívánnak befektetni, és hány zsetont akarnak megvásárolni az adott ingatlanért. Az általuk nyújtott bérleti díj közvetlenül az ingatlanból származik, amelybe befektettek.

 

Antoine: Ez az ajánlat kizárólag az Egyesült Államok akkreditált befektetőinek szól? Fogad-e nemzetközi befektetőket??

Remy: Az ajánlat elsősorban a nemzetközi befektetőket célozza meg. Hagyományosan az Egyesült Államok ingatlanpiaca viszonylag megközelíthetetlen azok számára, akik az Egyesült Államokon kívül laknak. Ezen változtatni akarunk, és a világon bárki számára lehetőséget kínálunk arra, hogy amerikai ingatlanokba fektessenek be, és részesüljenek a passzív bérleti jövedelemből. Természetesen elfogadjuk az akkreditált befektetőket.

A felajánlást az Egyesült Államokban csak az akkreditált befektetőknek nyújtják az 1933. évi értékpapír-törvény szerinti D. szabálynak megfelelően, a tengerentúlon pedig az Egyesült Államokon kívüli személyeknek az S-rendelet értelmében az értékpapír-törvény alapján..

 

Antoine: Hogyan tervezi megkülönböztetni magát olyan versenytársaktól, mint a BlockEstate, a Realecoin, a Slice RE stb..

Remy: A fő megkülönböztető tény, hogy a RealT működik és működik. Legjobb tudomásunk szerint mi vagyunk az első olyan platform, amely hivatalosan elindítja és felajánlja a tokenizált ingatlanokba történő vásárlás lehetőségét. Ezenkívül a RealT magukat az ingatlanokat jelképezi, ahelyett, hogy ingatlanokra szakosodott befektetési alapot kínálna. Ez visszaadja az egyén autonómiáját, és lehetővé teszi számukra, hogy kiválasszák a kívánt ingatlanokat, az általuk választott befektetési méret mellett. Nagyon erős csapatunk van a RealT mögött, mind blokklánc-, mind kriptovaluta-szakértelemmel, valamint kiterjedt ingatlanismerettel. A tokenizált ingatlanok területén számos projektet kriptográfok vagy ingatlanszakemberek vezetnek, de a RealT-nél ezeket a szakterületeket egyesítjük, hogy átfogó, teljes mértékben megfelelő szolgáltatást nyújtsunk..

 

Antoine: Van még valami, amit szeretne megosztani velünk a RealT-ról?

Remy: A RealT továbbra is új ingatlantípusokat ad hozzá különböző városokból, hogy továbbra is megvizsgálja, mit akarnak vásárlóink ​​megvásárolni. A RealT azt tervezi, hogy az Egyesült Államok összes nagyobb városában ingatlanokat jelöl be, és várjuk, hogy mely városok generálják a legnagyobb keresletet. És likviditás létrehozása.

További információkért látogasson el a RealT webhely.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map