Sebastiaan Lichter, a Blockport – Interjúsorozat alapítója és vezető terméke

Sebastiaan Lichter az alapítója és vezető terméke Blockport. A Blockport a „Blockchain portal” rövidítése, amely mindenki számára hozzáférést biztosít a kriptovaluta és a blockchain világához.

AT: A Blockport összeköti a „szociális” és a „kereskedés” elemeket. Befektetőink számára, akik nem ismerik a Blockport szolgáltatást, megoszthatja velünk a Blockport által kínált kereskedési és társadalmi jellemzőket?

SL: Alapvető elképzelésünk, hogy áthidaljuk a hagyományos világot a kriptovaluták új digitális gazdaságával, a felhasználóbarátságra, a biztonságra, az átláthatóságra és a likviditásra összpontosítva. A társadalom változását azonban nem lehet kényszeríteni. Ezért szórakoztató és meggyőző tartalom patakjainak létrehozásával kell nevelnünk az embereket.

A közösségi média és a kereskedelem világának ötvözésével új és egyedi közösségi kereskedési élményt kínálunk felhasználóinknak, amely intuitív módon elősegíti a tudásmegosztó közösséget.

A Blockport egyedülálló közösségi kereskedelmi funkciói lehetővé teszik az emberek számára, hogy közvetlenül a platformon kövessék és másolhassák egymást. Így a kezdők tanulhatnak a tapasztalt kereskedőktől, és a tapasztalt kereskedőket ösztönzik arra, hogy megosszák tudásukat a kezdőkkel, mert jutalomként Blockport tokeneket (BPT) szerezhetnek.

A tapasztalt kereskedők létrehozhatnak egy nyilvános „vezető kereskedő” profilt a Blockporton, csakúgy, mint az influencerek az Instagramon vagy a Facebookon, és megoszthatják portfóliójukat, kereskedési tevékenységeiket és meglátásaikat a követőkkel. Ha tapasztalt kereskedőt szeretne követni, akkor a BPT befizetésével megtéríti.

Ennek a modellnek az az általános ötlete, hogy mind a kezdőket, mind a tapasztalt kereskedőket ösztönözzék arra, hogy a Blockport-ot használják a fő kriptovaluta-kereskedési platformjukként, és ösztönözzék őket arra, hogy vegyenek részt egymással és osszák meg egymással.

AT: Hány országot támogat, és honnan származik a legtöbb felhasználó?

SL: Jelenleg 39 európai országot és 16 EU-n kívüli országot támogatunk, de a legtöbb felhasználó nyugat-európai országokból származik, mint például Hollandia, Egyesült Királyság, Németország, skandináv országok, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Belgium stb..

2019 februárjától azonban összesen 150 további támogatott ország előtt nyitjuk meg kapuit az EU-n kívül.

AT: Mi az Ön ütemterve az egyesült államokbeli ügyfelek beszállására?

SL: Célunk, hogy az idei második negyedévben megnyissuk kapuit az első amerikai államok felé. Ebben a hónapban biztosítottunk egy új banki partnert, amely lehetővé teszi számunkra az USD pénznemének elfogadását és feldolgozását.

AT: Jelenleg van egy segédjogi tokenje, a Blockport Token (BPT). Mi a haszna ennek a tokennek a hátterében?

SL: A BPT két alapvető segédprogrammal rendelkezik. Az első az, hogy a közösségi kereskedési funkciók elérésére és használatára használják. A követőnek fizetnie kell a vezető kereskedőnek egy bizonyos összeget a BPT-től, hogy kövesse vagy lemásolja kereskedési tevékenységét.


A második segédprogram az, hogy a felhasználóknak bizonyos összegű kedvezményt biztosít a kereskedési díjakból.

AT: Amikor új tokenek listájára kerül a Blockport, hogyan döntenek erről? Ez egy szavazási rendszeren alapul??

SL: Mindkét normál listázási kérelmet feldolgozzuk jövőbeni listázási alkalmazásunk révén, valamint alkalmazkodunk felhasználói bázisunk és közösségünk igényeihez. Nemrégiben elindítottunk egy szavazási kampányt, amelyben az Electroneum (ETN) került az élre, és a következő helyre került a Csillag Lumen (XLM)..

Általánosságban több tényezőre alapozzuk döntéseinket, amelyek magukban foglalják a kellő gondosság eljárását a projekt mögött álló jelzőre és csapatra is.

AT: A Blockport 2019 márciusában STO-t indít. Meg tudná mondani mind a puha, mind a kemény sapkát?

AL: 2019 márciusának első fordulójára a tervek szerint a puha és kemény sapka 1 millió euró, illetve 5 millió euró lesz.

AT: Mire fogják felhasználni az STO által gyűjtött forrásokat?

SL: Főként, de nem kizárólag: marketing, globális terjeszkedés (amerikai piacra összpontosítva), termékfejlesztés & Engedélyezés.

AT: Az STO résztvevői Blockport Securities-t (BPS) kapnak. Minden biztonsági token „letéti bizonylatot” vagy „igazolást” jelent. Milyen előnyöket kínálnak ezek a tokenek a befektetőknek?

SL: A BPS közvetett tulajdonosi részesedést jelent a Blockport társaságban. A BPS token nem ad szavazati jogot a tulajdonosoknak, mivel ezek a BPS-t kibocsátó közvetítővel ruházzák fel, de lehetővé teszik a token tulajdonosának, hogy profitáljon a Blockport részvényeseinek kifizetett osztalékfizetésből, és profitálhasson az üzleti tevékenység értékének növekedéséből. Blockport túlóra.

AT: 2019. január 24-én hivatalosan elköltözött a Beta-ból. Hogyan reagált a piac?

SL: Nagyon pozitív! Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk felhasználóinktól és a közösségtől. Az emberek nagyon szeretik végre használni a platformunkat, és örülnek a zökkenőmentes tapasztalatnak, amikor kedvenc kriptovalutáikat kereskedik. A következő lépés az új Bitcoin (BTC) betétek mellett az Ethereum (ETH) és a Blockport token (BPT) betétek támogatása is, amelyek magasan szerepelnek felhasználóink ​​kívánságlistáján..

AT: Van még valami, amit meg szeretnél osztani a Blockportról?

SL: Nagyon izgalmas idők várnak ránk! Sok időt és erőforrást fordítottunk arra, hogy egy éven belül a semmiből felépítsük a Blockport alap platformot, és ez nagy mérföldkő a csapat számára, erre nagyon büszkék vagyunk.

A következő év lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük platformunk használatát és globális hozzáférhetőségét egy csomó izgalmas új funkció hozzáadásával, mint például a közösségi kereskedés, a fejlett kereskedői eszközök, a további fiat valuta támogatás és az új listák..

Emellett azon dolgozunk, hogy üzleti kapcsolatainkat kibővítsük az ökoszisztéma hiteles projektjeivel, amelyek megerősíthetik jövőképünket és küldetésünket egy win-win forgatókönyv létrehozására..

Aki többet szeretne megtudni, kérjük, látogasson el Blockport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map