Andy Strott, suosnivač tvrtke Realecoin ™ – serija intervjua

Andy Strott suosnivač je Realecoina ™ – fonda koji ulaže u višeobiteljske stanove koji donose prihod i kojima je potrebna ponovna izgradnja ili obnova, te u prilike za hipotekarni dug u SAD-u.

Andy je radio kao izvršni direktor s nekim od najvećih upravitelja fondovima u Sjedinjenim Državama – BlackRockom, Alliance Bernsteinom i MFS Investment Managementom. Radio je u dvije različite europske zemlje, odabran je za vođenje novih inicijativa u inozemstvu. Gospodin Strott strukturirao je fondove za nekretnine i mogućnosti zajedničkog ulaganja, kao i preuzeo jamstva za više od 5 milijardi USD u novom razvoju, obnovi više obitelji, lošim kreditima, mostu i polukatu. Gospodin Strott služio je i kao savjetnik tehnoloških startupa te razvio prvi takav portal za prekograničnu listu komercijalnih nekretnina za kineske investitore u suradnji s Fang.com, najvećom internetskom stranicom u Kini. Gospodin Strott magistrirao je poslovnu administraciju na Columbia Business School.

AT: Uglavnom ste se specijalizirali za višeobiteljske posjede koji donose zaradu i kojima je potrebna ponovna izgradnja ili obnova. Kako izvor tih svojstava?

KAO: Fond Realecoin ulaže u višeobiteljske nekretnine kojima je potrebna ponovna izgradnja ili obnova I problematični hipotekarni dug diljem SAD-a. Svi naši projekti potječu iz dugogodišnje mreže odnosa u industriji nekretnina koji datiraju više od 30 godina.

AT: Koje je vaše prosječno vrijeme zadržavanja nekretnine?

AS: Svako ulaganje je jedinstveno, ali za naše višeobiteljske nekretnine vrijeme zadržavanja trebalo bi u prosjeku biti između 3-5 godina. Za naš hipotekarni dug u nevolji, naša su vremena zadržavanja približno između 18-36 mjeseci.

AT: Postoje li određene države ili gradovi na koje se usredotočite ili ih izbjegavate?

AS: Za svoja višeobiteljska imanja gledamo diljem SAD-a u primarnim i sekundarnim gradovima. Za svoj hipotekarni dug u nevolji uglavnom investiramo u regije jugoistoka, jugozapada i srednjeg zapada. Obično izbjegavamo gradsko područje New Yorka i mnoge dijelove Kalifornije zbog spornijeg okruženja koje nam pridržava vrijeme i troškove.

AT: Trenutno se fokusirate na američke nekretnine. Bilo kakvih planova za međunarodno putovanje?

AS: Ne.

AT: Prva nekretnina koju kupujete je 162-164 East 82nd St. na gornjoj istočnoj strani New Yorka. Zbog čega ste odabrali ovaj razvoj događaja kao svoj prvi?

KAO: Ovo je nekretnina na kojoj su Azrakovi radili i u nju uložili više od 2 milijuna dolara za obnovu stanova i podizanje stanarine. Nekretnina je u ovoj fazi u potpunosti unajmljena i predstavlja atraktivan IRR portfelju fonda.

AT: Kako planirate razlikovati se od konkurenata poput BlockEstate i Property Coin?

AS: Naš glavni diferencijator je taj što smo raznoliki portfelj nekretnina i duga.


AT: Hoćete li plaćati dividende? Ako da, hoće li se distribuirati tromjesečno ili godišnje? Kolika je očekivana isplata dividende?

AS: Da. Tromjesečno. 6-8%.

AT: Kako se nadoknađuje viša uprava fonda? 

AS: 2,5% naknade za upravljanje, koje će isplaćivati ​​plaće cijelom našem timu. Plus 20% dobiti. Također ćemo držati 10% izdanih Realecoin digitalnih vrijednosnih papira.

AT: Možete li nam ukratko podijeliti neke stavke na kontrolnom popisu za dubinsku provjeru kada pregledavate nekretnine koje biste mogli steći?

AS: To uključuje:

 • Informacije o stanarima – najmovi, kopija trenutne najamnine, popis sigurnosnih depozita, kopirane zajedničke ugovore.
 • Sporazumi s trećim stranama – Strukturni izvještaji, Izvješća o okolišu, Novo izvješće I. faze, kada je dostupno Studija HVAC-a, kada su dostupni popravci krova.
 • Naslov / Anketa – Predaja prava vlasništva s iznimkama, Anketa, osiguranje vlasništva, Kopija Izjave o služnosti.
 • Izvještaji / planovi – Potvrde o zauzetosti, Građevinski certifikat, Svi stanarski uvjeti o zauzetosti, Kompletan set građevinskih planova, Kompletni CAD fajlovi za imovinu, AsBuilt planovi.
 • Planovi i odobrenja za razvoj web mjesta
 • Raspored izvrsnih TI-a i LC-a
 • Ugovori o uslugama – dizalo, pročišćavanje vode, sigurnost, itd.
 • Jamstva – krov, ostalo
 • Financijski / operativni dokumenti
 • Operativni proračun (protekle tri godine, YTD)
 • Prognoza operativnog proračuna
 • YE Mjesečni izvještaji o prihodima / rashodima
 • Detaljna kapitalna poboljšanja

AT: Sve ostalo što želite spomenuti o Realecoinu?

AS: Mi u Realecoinu prednjačimo u strahovitoj inicijativi na razmeđi nekretnina i tehnologije kako bismo investitorima olakšali ulaganje u američke nekretnine. Nepotrebno je reći da je znatan dio vremena i rada mnogih ljudi uložen u našu predprodaju, a opet, tek smo na početku dana ovog pothvata i radujemo se sljedećoj fazi našeg poslovanja.

AT: Hvala vam što ste odvojili vrijeme za ovaj intervju. Svatko tko želi saznati više može posjetiti Web stranica Realecoin.

* Realecoin je od tada preimenovan u Resolute.Fund. Poslovanje i ciljevi tvrtke ostaju isti, uz jedinu promjenu u nazivu *

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map