Brian Collins, izvršni direktor tvrtke Horizon Globex – Interview Series

Osnovao je Brian iskusni direktor javne i privatne tvrtke Horizon Globex 2010. godine, koji je 2012. bio na listi Nasdaq. Od 1999.-2010. Brian je bio izvršni direktor tvrtke Abbey Technology u Švicarskoj, specijalizirao se za dizajn softvera za trgovanje za švicarske banke. Prije toga, Brian je radio za Credit Suisse u Zürichu, dizajnirajući i gradeći vlasnička rješenja za trgovanje dionicama. Brian je diplomirao 1990. godine (diplomirao) računalne sustave na Sveučilištu u Limericku u Irskoj.

AT: Horizon Globex sadrži više proizvoda koji ciljaju tvrtke koje žele pokrenuti digitalnu ponudu vrijednosnih papira. Za početak, možete li nam reći nešto o Tokeneticsu i opisati postupak izdavanja?

BC: Tokenetics je naš temeljni softver za izdavanje, skrbništvo i isplatu digitalnih osiguranja za izdavače koji pokreću siguran i usklađen ODS. Izdavač nam dolazi i mi surađujemo s njihovim timom (uključujući upravu, odvjetnike vrijednosnih papira i investicijske bankare) kako bismo stvorili pametni kontakt Ethereum ERC-20 za digitalne vrijednosne papire koji će se moći izdati prema izuzeću od odredbi o registraciji saveznih zakona o vrijednosnim papirima poput Propisa D, Propisa S, Propisa A ili u skladu s registriranom ponudom na Obrascu S-1.

Zauzimamo jedinstveni pristup za koji vjerujemo da je najprikladniji za današnji regulatorni okvir koji se uvijek mijenja. Umjesto integriranja brojnih slojeva značajki u pametni ugovor o jedinstvenim digitalnim vrijednosnim papirima, radije primjenjujemo dodatnu usklađenost s propisima putem pametnih ugovora s pravima koji se grade zajedno s pametnim ugovorom o primarnom izdavanju, poput pametnog ugovora o prijenosu-agentu-čuvaru vrata ( putem CustodyWare).

Na primjer, ako nositelj postane izvršni direktor izdavatelja (npr. Pridruženo društvo kojem je sada zabranjeno trgovanje vrijednosnim papirima iznutra), izdavatelj će biti prisiljen spaliti digitalne vrijednosnice vlasnika, reprogramirati s novim ograničenjima i izdati novi token. Uz CustodyWare izdavatelj može jednostavno obavijestiti agenta za prijenos i agenta za prijenos c unosom ID-a novčanika KYC-a izvršnog direktora na portal CustodyWare i primijeniti relevantna ograničenja statusa pridruženog društva na vrijednosne papire u tom novčaniku. Naš pristup stavlja kontrolu u ruke pravilno reguliranih SEC-ovih agenata za prijenos umjesto programera ili izvršnih direktora.

AT: Tokenetika također nudi sekundarne mogućnosti trgovanja, biste li ih mogli opisati?

BC: Odgovor na ovo pitanje leži u mogućnosti integracije naših softverskih rješenja. Tokenetics se integrira s KYCwareom, našom investicijom s bijelom etiketom i aplikacijom za pametni telefon za provjeru identiteta KYC. AMLcop, naše sankcijsko upravljanje sankcijama i rješenje za provjeru PEP-a, također se integrira i djeluje kao čuvar cijelog našeg ekosustava jer investitor mora biti na bijeloj listi za sudjelovanje. Zatim, po završetku ponude i njenom potencijalnom razdoblju držanja (npr. SEC Pravilo 506 (c)), agent za prijenos koristi CustodyWare, naš skrbnički portal za agenta za prijenos, za prijenos digitalnih vrijednosnih papira u regulirani ATS za usklađeno sekundarno trgovanje. Naša upotreba agenta za prijenos omogućava izdavačima da vrše dobru kontrolu, osiguravajući identitet ulagača netaknut tijekom životnog ciklusa digitalnih vrijednosnih papira. Osiguravanje da su identiteti investitora poznati na isti način kao i tradicionalni vrijednosni papiri znači da se mogu poslati obavijesti o opunomoćeniku, glasati, isplatiti dividenda, upravljati escheatmentom i poštivati ​​državni i savezni zakoni o upravljanju nekretninama i regulatornom izvještavanju.

Također smo razvili dolarizirano rješenje za sekundarno trgovanje kako bismo ulagačima pružili osiguranje likvidnosti i ponudili novim ulagačima mogućnost sudjelovanja na sekundarnom tržištu, uz trgovanje parovima po cijeni od fiat-a. Ulagači deponiraju i povlače sredstva u fiat-u, minimalizirajući rizik od regulacije kriptovaluta i izloženosti AML-u.

AT: Skrbništvo je još jedan od vaših proizvoda koji se opisuje kao usklađeno rješenje za skrbništvo nad agentima. Možete li objasniti što radi ovaj proizvod?

BC: Vjerujemo da je CustodyWare prvi proizvod usklađen s regulativom za američke agente za prijenos podataka koji čuvaju i upravljaju digitalnim vrijednosnim papirima u ime svojih klijenata u skladu s SEC-om registriranim ili odbijenim od registracije ODS-om. Portal CustodyWare integrira se s izdanjima ERC-20 i podržava sve glavne funkcije agenta za prijenos, uključujući izdavanje, skrbništvo, upit za prijenos, izvještavanje, pridružena društva i puštanje, pružajući agentima za prijenos mogućnost da ispunjavaju istu ulogu za digitalne vrijednosne papire kao one za tradicionalne vrijednosne papire . Sve transakcije potpisuje agent za prijenos i transparentno se i nepromjenjivo pohranjuju na Ethereum blockchain.

AT: U siječnju 2019. potpisali ste ugovor o licenciranju CustodyWare za tvrtku VStock Transfer, LLC “VStock”, agent za prijenos i registrator koji je registriran u SEC-u. Možete li nam reći nešto o ovom sporazumu?


BC: Ugovor s VStockom je ugovor o licenciranju koji omogućuje VStocku da proširi svoje tradicionalno poslovanje kao vodeći agent za prijenos dionica i registrar i započne čuvanje digitalnih vrijednosnih papira izdanih u skladu s Uredbom D, Uredbom A, Uredbom S ili registriranim ponudama podnesena na obrascu S-1. Licencirali smo VStock Transfer za naš „portal“ kako bi oni upravljali imateljima i povezanim društvima digitalnih vrijednosnih papira, otkazivali i ponovno izdavali tokene u slučaju gubitka / krađe privatnog ključa imatelja i djelovali kao agent plaćanja za raspodjelu dividendi itd..

AT: The treći proizvod što imate za STO rješenja je KYCWare. Mnogo je KYC proizvoda koji su se pojavili na tržištu, ono što razlikuje vaše?

BC: Mislim da je jedan od naših najvećih razlika naša metodologija i razina sigurnosti kada je u pitanju zaštita osjetljivih podataka korisnika. Mi sami ne vršimo KYC / AML “provjere”. Umjesto toga, KYCWare pruža klijentima rješenje za mobilne aplikacije s bijelom etiketom i pozadinski portal za pojednostavljivanje prikupljanja podataka o CIP-u, KYC-u i AML-u, bez da ikad dijeli osjetljive podatke s trećom stranom.

Kako to funkcionira, investitori ili kupci uključuju se putem aplikacije KYCWare s oznakom klijenta koja uključuje naprednu tehnologiju provjere identiteta, poput rješenja za video intervjue protiv igara, strojno čitljivih MRZ skeniranja putovnica, sigurnosnih provjera holograma za osobne iskaznice i više jedinstvenih slojeva i ažuriranja tradicionalnih provjera identiteta.

Na pozadini izdavače ili kupce pokreće naše AMLCop, softversko rješenje za sprečavanje pranja novca. Tada se svi ti osjetljivi podaci o kupcima pohranjuju u memoriju sve dok predstavnik tvrtke (bilo da je to ovlašteni predstavnik KYC / AML-a ili broker-trgovac angažiran od izdavatelja ODS-a) preuzme i pregleda podneske na mediju koji je u skladu s propisom SEC (za Na primjer, klijentima preporučujemo upotrebu vanjskog tvrdog diska koji je u skladu s FIPS). Mi pristupamo ovom pristupu jer je u očima regulatora izdavatelj u konačnici odgovoran za osiguravanje da svi investitori budu ispravno K YC’d i AML’d, a ne treća strana koja bi mogla dalje povjeravati podatke koje treba provjeriti.

AT: Jeste je sklopio ugovor o licenci softvera s Tripoint Global Equities kako bi im pružio softversku podršku platformi sigurnosnih tokena s oznakom BANQ. Što je BANQ platforma?

BC: BANQ je mrežni odjel TriPointa koji je usmjeren na privatne plasmane, IPO-ove iz Uredbe A i digitalne sigurnosne ponude. Pored podrške platformi BANQ, Globex je objavio da smo s tvrtkom First Growth Funds Limited (FGF) sklopili ugovor o licenciranju softvera kako bismo u potpunosti regulirali i uskladili ponudu sigurnosnih tokena u Australiji i Novom Zelandu. FGF je fond kojim se javno trguje na australskoj burzi i diverzificirana je investicijska tvrtka koja se fokusira na povećanje vrijednosti dioničara ulaganjem u široki raspon klasa imovine, uključujući uvrštene dionice, privatni kapital i token ponude.

AT: Što je Globex API?

BC: Globex API jednostavno je način da naša četiri softverska programa izravno komuniciraju s Ethereumom. Tipično, ako se tvrtka želi integrirati s Ethereumom, mogla bi koristiti API otvorenog koda ili izvor treće strane, ali naš je etos softvera uvijek bio stvaranje rješenja. Na taj način, ako postoji problem, imamo potpunu kontrolu nad rješavanjem problema.

AT: Jedan od zanimljivija ponuda na vašoj web stranici je da nudite ‘Financijski portal po sistemu ključ u ruke’ koji može biti označen robnom markom tvrtke. Koje mogućnosti će ponuditi ovi financijski portali?

BC: Brendirani portali za financiranje nude brojne pogodnosti. Na prvom kraju izdavači predstavljaju investitorima ili kupcima postupak ulaganja putem robne marke od početka do kraja, održavajući osjećaj povjerenja i besprijekorno korisničko iskustvo. Na kraju, izdavači i njihovi bankari doživljavaju hostirani web portal na kojem mogu sigurno i usklađeno upravljati svojim klijentima i potrebnim izvješćima bez potrebnog IT iskustva..

AT: Nedavno ste imali neke uzbudljive vijesti s tvrtkom Timeless Luxury Group AG, koja je licencirala kompletni paket Globex softverskih rješenja za napajanje DSO-a, postoji li nešto što biste željeli podijeliti s našim čitateljima o ovom partnerstvu?

BC: Ovo je ključna najava jer prikazuje sposobnost našeg bloka softverskih blokova da odgovori na sve aspekte ponude digitalnih vrijednosnih papira. Veza je započela razumijevanjem želje bezvremenskih luksuznih grupa da pristupe američkom kapitalu zajedno sa stranim ulagačima u potpuno usklađenom ODS-u i dodijele ulagačima pravo na postotak svake buduće dobiti.

Ova ponuda označava prvu ponudu u Sjedinjenim Državama koja koristi agenta za prijenos registriranog za SEC za izdavanje i skrbništvo nad digitalnim vrijednosnim papirima. CustodyWare licencira agent za prijenos, VStock Transfer, imenovan za Timeless Luxury Groups, pružajući VStocku mogućnost čuvanja vrijednosnih papira Ethereum ERC-20, istodobno održavajući identitet vlasnika kako bi se olakšala buduća isplata bilo koje dividende u američkim dolarima i bilo kojih drugih transfera koji agent za prijenos odgovoran je za upravljanje (npr. zadržavanja, izdanja, prijenosi itd.).

AT: Postoji li još nešto što biste željeli podijeliti o Horizon Globexu?

BC: U industriji vlada velika pomama s tvrtkama koje tvrde o tome što će “stvoriti”, ili još štetnije, lažno tvrdeći o mogućnostima svojih postojećih tvrtki. Sviđa nam se naš pristup izlaženju na tržište s provjerenim softverom uživo. U dvije godine naš tim programera izradio je sveobuhvatan paket softverskih rješenja za blockchain koji se odnose na puni životni ciklus usklađene ponude digitalnih vrijednosnih papira. Uz kontinuirani doprinos naših iskusnih tehničara, menadžera s Wall Streeta i javnih tvrtki, želimo nastaviti razvijati i izvoditi na tržište tehnološki napredne proizvode koji pokreću sljedeću generaciju burzi i ponuda vrijednosnih papira u SAD-u i širom svijeta.

Da biste saznali više, posjetite Horizon Globex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map