George Waller, izvršni direktor tvrtke Blocksafe Technologies – Interview Series

George je izvršni direktor tvrtke BlockSafe Technologies. George je suosnivač tvrtke StrikeForce Technologies, Inc. i poduzetnik je i tehnolog s više od 30 godina rada u računalnoj industriji. George je odigrao ključnu ulogu u uvođenju dvije vodeće tehnologije kibernetičke sigurnosti, tj. Autentičnosti izvan opsega i šifriranja pritiskom na tipke na tržište. Danas se ove tehnologije široko koriste u bankarskom, zdravstvenom, obrazovnom, proizvodnom i državnom sektoru.

Prije osnivanja StrikeForcea, George je bio izvršni potpredsjednik i glavni strateg u tvrtkama: Connexus Corporation, RxRemedy, TeachMeIT, Incubation Systems i HealthSCOUT.

George je studirao zrakoplovno inženjerstvo na Akademiji za zrakoplovstvo.

AT: Nema sumnje da je hakiranje i krađa kriptovaluta ogroman problem u industriji. Zbog čega ste se odlučili za ovaj izazov?

GW: Kao entuzijast blockchainu i kriptovalutama, imalo je smisla samo primijeniti naše dugogodišnje iskustvo u razvoju softvera za kibernetsku sigurnost na očigledan problem koji muči industriju kriptovaluta. Jasno je da je to problem koji treba riješiti prije nego što tržište i tehnologija sazriju do točke masovnog usvajanja.

AT: Čini se da je CryptoDefender ™ vaš vodeći proizvod koji je dizajniran da pomogne korisnicima da se sigurno prijave na svoje kripto-novčanike i spriječi prijavljivanje ključeva, klikanje itd. Htio sam ući u detalje u vezi s nekim od ovih funkcionalnosti. Za početak, možete li nam reći o šifriranju pritiskom tipke i kako to funkcionira?

GW: Šifriranje pritiskom tipke odmah štiti svaki pritisak tipke upisan na tipkovnici računala ili mobilnog uređaja. Tehnologija zaobilazi tradicionalnu rutu kojom operativni sustav telefona prolazi prilikom unosa tipki pritisnutih na zaslon. To obično omogućuje unesene podatke svima koji koriste zlonamjerni softver za praćenje upisanih podataka. Šifriranje pritiskom tipke umjesto toga šifrira upisane podatke i ubacuje ih izravno u željena polja, sprječavajući zlonamjerni softver da nadgleda napisano.

AT: Modifikacija anti-međuspremnika je još jedna značajka CryptoDefender ™ -a. Što je to točno??

GW: Izmjena anti-međuspremnika štiti mehanizam za kopiranje i lijepljenje na stolnim računalima. Otmica međuspremnika je kada zlonamjerni program čeka kopiranje adrese za slanje bitcoina u međuspremnik međuspremnika, a zatim zamjenjuje tu adresu novčanika za slanje s adresom novčanika hakera, čim pritisnete “pošalji transakciju”, vaši su tokeni automatski se šalje drugoj osobi, a kada se to dogodi nema načina da vratite svoje tokene.

AT: Nudite sigurni preglednik kao jednu od značajki proizvoda CryptoDefender ™. Je li ovaj preglednik dizajniran za radnu površinu ili mobitel?

GW: Ovaj je proizvod namijenjen samo mobilnim uređajima i siguran je & stvrdnuti preglednik koji sprječava napade Čovjeka u pregledniku.

AT: Prosječni korisnik malo je jednostavniji za razumijevanje sustavom Anti-Clickjacking i Anti-Screen Capture. Čini se da je to nešto što nude drugi uobičajeni antivirusni proizvodi, zašto bi korisnik trebao odabrati BlockSafe Technologies ™?

GW: Često to zapravo nije značajka koja se nudi u uobičajenijoj zaštiti od virusa. Mnoge uobičajene antivirusne aplikacije djeluju reaktivno, usredotočujući se na nadgledanje onoga što se preuzima ili instalira na uređaj, a zatim ukrštaju s bazom podataka poznatih prijetnji. Često nemaju funkcionalnost za interno nadgledanje svega što se događa, ako se zaslon nadzire, je li ovo ovlaštena upotreba itd. BlockSafe Technologies stvara softverska rješenja dizajnirana za određene svrhe u kojima prepoznajemo najveće prijetnje zlonamjernog softvera, a zatim dizajniramo rješenja koja udovoljeno specifičnim potrebama ekosustava kriptovaluta i blockchain.

AT: Planirate ponuditi poslovni softver za osiguranje razmjene. Koji je očekivani datum izlaska ovog softvera?


GW: ExchangeDefender ver 1.0 je sada dostupan.

AT: Kako planirate biti ispred loših glumaca u prostoru?

GW: Jedna od najvažnijih uloga koju imamo kao profesionalci za kibernetsku sigurnost je biti neprestano svjestan alata i metoda koji se neprestano razvijaju i koriste se za neovlašteni pristup osobnim računima i na kraju krađu kriptovaluta i druge digitalne imovine. Trenutno alati koje koriste hakeri neprestano rastu sofisticirano. Pratimo kibernetsku sigurnost 24 sata dnevno, secirajući napade i vektore napada, tako da uvijek možemo biti korak ispred.

AT: Odlučili ste se za pokretanje STO-a i prema mom saznanju prva ste softverska tvrtka koja je to učinila. Zbog čega ste odlučili ići ovim putem?

GW: Trenutno postoje i drugi koji su pokrenuli STO. Razlog zbog kojeg smo pokrenuli STO je taj što vjerujemo u blockchain. Nismo vidjeli samo priliku da iskoristimo novu metodu prikupljanja sredstava, mi smo entuzijasti i vjernici kako blockchain može promijeniti svijet. Volimo ideju da budemo jedna od prvih softverskih tvrtki koja je na ovaj način stekla financijska sredstva, baš kao što smo pionir na polju cyber-sigurnosti blockchain-a, želimo pionirati i način na koji strukturiramo tvrtku..

Vjerujemo da smo kao tvrtka koja danas plasira put stvorili presedan za sutra. Držeći se najviših mogućih standarda usklađenosti s propisima, možemo pomoći u postavljanju traga za buduće STO-ove i blockchain startupe.

AT: Koja tvrtka koja pomaže u procesu STO?

GW: Savjetodavna skupina za PCG nam pomaže.

AT: Koja je tvoja tvrda kapa?

GW: Već smo dosegli svoj meki limit, naš tvrdi limit iznosi 27 milijuna dolara.

AT: Bilo što drugo što biste nam htjeli reći o BlockSafe Technologies ™?

GW: Kibernetska sigurnost ili njezin nedostatak i prijetnja hakiranjem jedina je najveća prepreka koja prijeti rastu kripto i blockchaina. Hakiranje, krađa i kriminal postali su sinonim za industriju. Ulagači u svijetu oklijevat će ulagati u kripto & blockchain prostor ako nema povjerenja. Infrastruktura za kibernetsku sigurnost i programeri softvera ulivat će povjerenje potrebno institucijama, poduzećima i investitorima da u potpunosti usvoje ovu novu tehnologiju.

AT: Hvala vam što ste pristali na ovaj intervju, želimo vam puno sreće sa vašim STO-om. 

Za više detalja o ovom STO, molimo pogledajte stranicu pojedinosti Blocksafe tokena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map