Matthew Sullivan, izvršni direktor tvrtke QuantmRE, Inc – serija intervjua

Matthew Sullivan izvršni je direktor i osnivač tvrtke QuantmRE. Iskusni poduzetnik, Matthew ima dokazane rezultate u inovacijama u prometu nekretninama kroz svoja iskustva kao suosnivač Fonda za osigurane dohotke od osiguranih nekretnina u iznosu od 50 milijuna dolara i kao osnivač i predsjednik Crowdventure.com, tvrtke za financiranje nekretnina..

AT: QuantmRE ulaže u nekretnine u kojima borave vlasnici jedne obitelji putem udjela u kapitalu. Možete li podijeliti s nama kako ovo funkcionira?

MS: QuantmRE-ovi EQRE sporazumi omogućavaju vlasnicima obiteljskih obiteljskih kuća i stanova da dodijele ekonomsko pravo na neki dio buduće procjene imovine u zamjenu za naknadu ili drugu naknadu.

Ugovor o EQRE-u nije zajam ili kreditna transakcija, već je instrument financiranja potrošačkih financija temeljen na vlasničkom kapitalu osmišljen kao alternativa tradicionalnom hipotekarnom dugu.

Prihodi isplaćeni vlasniku kuće mogu se koristiti za dopunu mirovinskih prihoda i sredstava, poboljšanje imovine, smanjenje duga, diverzifikaciju ulaganja i druge financijske svrhe.

AT: Postoji li prijenos vlasništva na nekretnini?

MS: Ne – vlasnik kuće ostaje naveden kao vlasnik na naslovu. QuantmRE će s uredom županijskog zapisničara snimiti Izvršni ugovor o povjerenju na vašem posjedu. Ovo je založno pravo na imovini koje štiti naše interese, ali nije instrument zajma, osiguranja ili zamjene. Naš ugovor s vlasnikom kuće jednostavno je potrošački ugovor koji pamti naše ulaganje u nekretninu.

AT: Možete li podijeliti s nama svoje kriterije osiguranja kada je riječ o sklapanju ovih ugovora o kapitalu?

MS: Koristimo troslojni standard osiguranja temeljen na poziciji kapitala u kući. Svaka razina uzima u obzir početni LTV, izvorno kombinirani LTV, a ovisno o razini, određenu razinu FICO-a i povijest izvedbe hipoteke. Nakon transakcije, maksimalni CLTV je 90%.

AT: Izjavili ste da se usredotočujete na kalifornijsko imanje. Postoje li određene regije ili gradovi u Kaliforniji koje ili izbjegavate ili ciljate?

MS: Kako se prinosi na EQRE fond određuju povećanjem vrijednosti osnovne imovine, namjeravamo ciljati područja u Kaliforniji koja će vjerojatno vidjeti zdravo povećanje cijene imovine.


AT: Što se događa s glavnicom kad vlasnik kuće proda kuću ili ako vlasnik želi vratiti QuantmRE prije nego što proda kuću?

MS: Vlasnik kuće prodaje postotak udjela u svom domu QuantmRE-u. U zamjenu vlasniku kuće plaćamo US $. Ova imovina koju smo kupili od vlasnika kuće, postotak kapitala u njihovom domu, odlazi u zajednicu s ostalim kapitalima drugih vlasnika kuća. Naši investicijski tokeni nepovratno su vezani uz te baze sredstava. Prihod primljen od prodaje naših investicijskih tokena upotrijebit će za financiranje kupnje dodatnih razdjelnih vlasničkih udjela u obiteljskim rezidencijama.

Kada vlasnik kuće proda kuću, plaća QuantmRE vrijednost postotka kapitala koji smo izvorno kupili, plus sve dogovorene aprecijacije / amortizacije povezane s našim udjelom u kapitalu.

Ako vlasnik kuće želi otplatiti QuantmRE i ne proda svoj dom, iznos otplate temeljit će se na vrijednosti kuće u trenutku predložene otplate, u okviru određenih odredbi našeg sporazuma kako bi se osiguralo da QuantmRE ne preuzme nepotrebno gubitak na kapital u slučaju da tržišni uvjeti u tom trenutku nisu povoljni.

AT: Često spominjete izraz “kapitalna sloboda”. Što to znači i kako koristi vlasniku kuće?

MS: Opisali smo našu uslugu kao “Equity Freedom” jer uz aranžman nisu povezani zajmovi, kamate ili mjesečna plaćanja. Naš program podijeljene dionice osmišljen je kako bi omogućio vlasnicima kuća da oslobode takozvani ‘mrtvi novac’ koji je zaključan u kapitalu njihovih domova bez preuzimanja više duga. To znači da bi vlasnici stanara, vlasnici drugih domova, kuća za odmor i domova za dohodak / najam mogli dobiti pristup značajnim iznosima kapitala bez kamata za plaćanje, bez mjesečnih uplata i bez ograničenja kako bi mogli potrošiti novac.

AT: Što se događa ako vlasnik kuće prestane plaćati porez na imovinu ili uplate hipoteke?

MS: Vlasnik imovine odgovoran je za pravilno održavanje imovine, plaćanje svih poreza na imovinu na vrijeme i osiguranje da je imovina pravilno osigurana u skladu s odredbama sporazuma o zajedničkom kapitalu s QuantmRE-om. Ako vlasnik kuće nije u mogućnosti izvršiti ove isplate, QuantmRE može uskočiti i pomoći vlasniku kuće kako bi zaštitio našu imovinu, međutim plaćanje hipoteke na kuću i svih poreza važan je i ključni uvjet našeg sporazuma.

 

AT: Odlučili ste za partnerstvo sa Securrencyom za ulaganje investitora i kovanje tokena. Možete li nam reći više o ovom partnerstvu?

MS: Securrency pruža kritični tehnološki dio u ponudi QuantmRE-a, a to je pružanje usluge provjere izvan lanca koja nam omogućuje kontrolu distribucije naših tokena zaštićenih imovinom. Pomoću Securrency-ove tehnologije možemo utvrditi KYC i AML status potencijalnog ulagača, izdati tokene vrijednosnih papira i pratiti promjenu vlasništva na razmjernu razinu. Sposobnost održavanja ažurirane tablice ograničenja važan je zahtjev zakona o vrijednosnim papirima, kao i sposobnost raspodjele dividendi i nadomještanja izgubljenih ili ukradenih tokena. Što je najvažnije, Securrency nam omogućuje pouzdanu kontrolu kako, gdje i kada se naši tokeni premještaju iz novčanika u novčanik. To znači da smo u mogućnosti ispuniti najstrože zahtjeve za BSA, AML i KYC za našu ponudu, kako domaćim tako i međunarodnim investitorima.

AT: Surađivali ste s tvrtkom Prime Trust, možete li nam reći više o ovom partnerstvu?

MS: QuantmRE-ovo partnerstvo s Prime Trust omogućuje investitorima da kupuju žetone EQRE vrijednosnih papira bez potrebe za vlastitim digitalnim novčanikom – Prime Trust djeluje kao regulirani i osigurani skrbnik za tu digitalnu imovinu te je u mogućnosti držati digitalnu imovinu poput EQRE u ime investitor.

AT: Možete li nas obavijestiti kada očekujete pokretanje STO-a za EQRE token?

MS: Akreditirani ulagači danas mogu ulagati u EQRE tokene posjetom www.QuantmRE.com.

NA:  Postoji li još nešto što biste željeli podijeliti o QuantmRE?

Uvođenjem Blockchain tehnologija u sektor nekretnina na reguliran i usklađen način, QuantmRE ponovno zamišlja način na koji se kuće financiraju. Istodobno rješavamo brojne probleme koji se odnose na unutarnju vrijednost tokena za koje vjerujemo da će generirati nove razine povjerenja za tokene zaštićene imovinom i pružiti lansirnu ploču za masovno usvajanje ponuda kripto sigurnosnih tokena.

Hvala vam na razgovoru, ovo zvuči kao jedan od jedinstvenijih projekata nekretnina vani. Za one koji žele naučiti više posjetite Web stranica QuantmRE STO ili pogledajte stranicu s detaljima popisa tokena QuantmRE.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map