Remy Jacobson, izvršni direktor RealT-a – Intervju serije

Remy Jacobson nedavno je pokrenuo platformu za crowdfunding pod nazivom RealT koja investitorima kriptovaluta omogućuje ulaganje u nekretnine, počevši od iznajmljivanja domova u Detroitu u Michiganu. Tvrtka se širi pored Clevelanda, New Orleansa i Južne Floride.

Na južnoj Floridi Jacobson je na čelu razvojne tvrtke J Cube Development sa sjedištem u Aventuri. U studenom je prodao mjesto za razvoj u Wynwoodu tvrtki Quadrum Global za 8,55 milijuna dolara.

Antoine: RealT planira tokenizirati nekretnine u gradu Detroitu u Michiganu. Zašto ste odabrali Detroit naspram konkurentskih gradova s ​​jačim tržištima nekretnina?

Remy: Detroit je optimalno mjesto za početak RealT-a. Nekretnine u Detroitu već su među međunarodnim investitorima vrlo tražene zbog svojih niskih cijena i visokih cijena najma. Kao vlasnici RealTokena, prihod od najma opipljiv je izvor zadovoljstva koje dobivaju. Imati jeftine nekretnine s visokim cijenama najma sjajan je način da pružimo vrijednost našim ranim korisnicima.

 

Antoine: Hoćete li se usredotočiti na kapitalnu dobit ili prinos od najma?

Remy: Razmotrit ćemo oba područja. Prinosi od najma investitoru će se kontinuirano isplaćivati ​​putem Ethereum novčanika, a s porastom vrijednosti imovine i cijene najma povećavat će se i prihodi od najma. Ulagači također imaju mogućnost prodaje svojih tokena, nakon što se izvrši detaljna analiza, kako bi se donijele i kapitalne dobiti.

 

Antoine: Koliki će biti prosječni period držanja?

Remy: RealTokens prodani u inozemstvu moći će se slobodno prenijeti u inozemstvo osobama koje nisu iz SAD-a koje su se kvalificirale nakon AML / KYC recenzija, ali, kako bi se uskladili s američkim zakonima o vrijednosnim papirima, ti se ReatTokens ne mogu vratiti u Sjedinjene Države tijekom razdoblja 12 mjeseci. RealTokens koji se prodaju akreditiranim investitorima u SAD-u mogu se prenijeti na druge akreditirane investitore s bijele liste nakon 90 dana i postat će slobodni za prijenos nakon 12 mjeseci.

Kao praktično pitanje, prerano je reći koliko će dugo kupci željeti držati svoje RealTokene.

 

Antoine: Zbog čega ste se odlučili za model tokenizacije?

Remy: Željeli smo učiniti ulaganje u američku imovinu dostupnijim, posebno stranim ulagačima. Tokeniziranjem imovine možemo ponuditi ulaganja po pristupačnim cijenama većem broju ljudi. Također je važno da je blockchain tehnologija koja podupire tokenizaciju jer to osigurava učinkovitost i sljedivost ulaganja u nekretnine što tradicionalnom sektoru nekretnina očito nedostaje. Naš model tokenizacije nudi prednost redovite transakcije nekretninama povrh blockchain transparentnosti. RealT je most između fizičkog i digitalnog svijeta: sva djela, sporazumi o operacijama i drugi pravni dokumenti vidljivi su na blockchainu, dok se istovremeno drže u povjerenju odvjetničke tvrtke.


 

Antoine: Kako planirate privući maloprodajne ulagače koji možda nisu upoznati sa sigurnosnim tokenima ili kriptovalutom općenito?

Remy: RealT je spustio prepreku za ulazak u nekretnine, na pristupačan i pristupačan iznos. RealT može pružiti sastavni dio portfelja modernog investitora, a sada se može držati unutra na novčaniku Ethereuma. Cilj nam je biti Coinbase imovine. Jedan od naših glavnih ciljeva je učiniti koncept i postupak ulaganja u imovinu što jednostavnijim. Nama je važno da ljudi koji inače nikad ne bi razmišljali o ulaganju u imovinu putem blockchaina razumiju da za sudjelovanje ne moraju biti zaglibljeni u birokraciju i žargon. Naše tržište i postupak kupnje intuitivan je i vodi kupce kroz probavljive korake prije kupnje tokena.

 

Antoine: Možete li podijeliti s nama pogodnosti koje će se ponuditi investitorima?

Remy: Investitori mogu uživati ​​u pasivnom prihodu od najma koji će se neprestano uplaćivati ​​u njihov Ethereum novčanik nakon što ulože u nekretninu. Taj će se prihod isplatiti stabilnim kovanicama koje su vezane za američki dolar, tako da se ulagači u bilo kojem trenutku ne moraju brinuti o volatilnosti određene kriptovalute. Kao vlasnici tokena, investitori također mogu doprinijeti značajnim odlukama koje se odnose na održavanje i održavanje imovine u koju su ulagali. To se postiže jednostavnim postupkom glasanja.

 

Antoine: Hoće li investitori moći odabrati investiciju u koju žele biti uključeni? Ili će sigurnosni token djelovati kao fond koji posjeduje više svojstava?

Remy: Pomoću RealT-a možete odabrati određena svojstva i postati vlasnikom nekretnine. Kao investitor morate posjedovati stvarne nekretnine. RealTokens su važni gradivni elementi ekosustava Ethereum. Spuštajući se sve do temelja nekretnina, do pojedinačnih nekretnina, RealT omogućuje svima da stvore portfelj nekretnina pomoću RealTokensa. To je važna razlika; fondovi nekretnina u budućnosti mogu vrlo dobro imati RealTokens kao imovinu. Zbog toga ulagači RealT-a imaju punu vidljivost na našem tržištu i mogu odabrati točnu nekretninu u koju žele investirati i koliko tokena žele kupiti za tu nekretninu. Najam koji tada donose dolazit će izravno od imovine u koju su uložili.

 

Antoine: Je li ova ponuda ekskluzivna za američke akreditirane investitore? Hoćete li prihvatiti međunarodne investitore?

Remy: Ponuda je prvenstveno usmjerena na međunarodne investitore. Tradicionalno, američko tržište nekretnina relativno je nepristupačno onima koji žive izvan SAD-a. To želimo promijeniti i otvoriti mogućnost svima na svijetu da ulažu u američke nekretnine i imaju koristi od pasivnog prihoda od najma. Mi, naravno, prihvaćamo ovlaštene investitore.

Ponuda se u SAD-u daje samo ovlaštenim investitorima u skladu s Uredbom D prema Zakonu o vrijednosnim papirima iz 1933., a u inozemstvu osobama koje nisu iz SAD-a prema Propisu S prema Zakonu o vrijednosnim papirima.

 

Antoine: Kako se planirate razlikovati od konkurenata kao što su BlockEstate, Realecoin, Slice RE itd..

Remy: Glavna razlika je u tome što RealT radi i uživo. Koliko nam je poznato, prva smo platforma koja je službeno pokrenula i ponudila mogućnost kupnje tokenizirane imovine. Uz to, RealT tokenizira same nekretnine, umjesto da nudi investicijski fond specijaliziran za nekretnine. To pojedincu vraća autonomiju i omogućuje mu da odabere svojstva koja želi, prema veličini ulaganja koju je odabrao. Iza RealT-a imamo vrlo jak tim, koji ima i stručnost u području blockchaina i kriptovaluta, kao i opsežno znanje o nekretninama. Mnoge projekte na području tokeniziranih nekretnina vode ili kripto entuzijasti ili profesionalci u prometu nekretninama, ali u RealT-u kombiniramo ta područja stručnosti da bismo ponudili sveobuhvatnu, u potpunosti usklađenu uslugu.

 

Antoine: Postoji li još nešto što biste željeli podijeliti s nama o RealT-u?

Remy: RealT će nastaviti dodavati nove tipove nekretnina iz različitih gradova kako bi nastavio uzorkovati ono što naši kupci žele vidjeti kao dostupno za kupnju. RealT planira tokenizirati nekretnine u svim većim američkim gradovima i radujemo se što ćemo vidjeti koji gradovi generiraju najviše potražnje. I stvaranje likvidnosti.

Da biste saznali više, posjetite Web stranica RealT.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map