Sebastiaan Lichter, osnivač i glavni proizvod Blockporta – serija intervjua

Sebastiaan Lichter osnivač je i glavni proizvod tvrtke Blockport. Blockport je kratica za “Blockchain portal”, pružajući svima pristup svijetu kriptovaluta i blockchaina.

AT: Blockport povezuje ‘društveno’ s ‘trgovanjem’. Za naše investitore koji nisu upoznati s Blockportom, možete li podijeliti s nama trgovačke i društvene značajke koje Blockport nudi?

SL: Naša temeljna vizija je premostiti tradicionalni svijet s ovom novom digitalnom ekonomijom kripto valuta usredotočujući se na jednostavnost za upotrebu, sigurnost, transparentnost i likvidnost. Međutim, promjene u društvu ne mogu se prisiliti. Stoga trebamo educirati ljude stvaranjem potoka zabavnog i uvjerljivog sadržaja.

Kombinirajući svjetove društvenih medija i trgovine, našim korisnicima nudimo novo i jedinstveno iskustvo društvenog trgovanja koje intuitivno olakšava zajednicu razmjene znanja.

Jedinstvene Blockportove značajke društvenog trgovanja omogućuju ljudima da se međusobno prate i kopiraju izravno na platformi. Na ovaj način početnici mogu učiti od iskusnih trgovaca, a iskusni trgovci potiču se da podijele svoje znanje s početnicima, jer mogu zaraditi Blockport tokene (BPT) kao nagradu.

Iskusni trgovci mogu stvoriti javni profil ‘vodećeg trgovca’ na Blockportu, baš kao što to rade influenceri na Instagramu ili Facebooku, te podijeliti svoj portfelj, trgovačke aktivnosti i uvide sa sljedbenicima. Ako želite pratiti iskusnog trgovca, nadoknadit ćete mu iznos plaćanjem BPT-a.

Općenita ideja ovog modela je potaknuti početnike i iskusne trgovce da koriste Blockport kao svoju glavnu platformu za trgovanje kriptovalutama i potaknuti ih da međusobno sudjeluju i dijele znanje.

AT: Koliko zemalja podržavate i odakle potječe većina vaših korisnika?

SL: Trenutno podržavamo 39 europskih zemalja i 16 zemalja izvan EU-a, ali većina naših korisnika dolazi iz zapadnoeuropskih zemalja poput Nizozemske, Velike Britanije, Njemačke, skandinavskih zemalja, Italije, Španjolske, Francuske, Belgije itd..

Međutim, počevši od veljače 2019., otvorit ćemo svoja vrata za ukupno 150 dodatnih podržanih zemalja izvan EU-a.

AT: Koji je vaš vremenski okvir za ukrcavanje kupaca iz Sjedinjenih Država?

SL: Cilj nam je otvoriti vrata prvim američkim državama u Q2 ove godine. Ovog smo mjeseca osigurali novog bankarskog partnera koji nam omogućuje prihvaćanje i obradu USD valute.

AT: Trenutno imate uslužni token, Blockport Tokens (BPT). Koja je korisnost iza ovog tokena?

SL: BPT ima dvije osnovne uslužne programe. Prvo je da se koristi za pristup i korištenje značajki društvenog trgovanja. Sljedbenik mora glavnom trgovcu platiti određeni iznos BPT-a da bi pratio ili kopirao njegove trgovačke aktivnosti.


Druga korisnost je da korisnicima odobrava određeni iznos popusta na naknade za trgovanje.

AT: Kada je riječ o uvrštavanju novih tokena na Blockport, kako se to odlučuje? Temelji li se ovo na sustavu glasanja?

SL: Obrađujemo i uobičajene aplikacije za popis putem naše buduće aplikacije za popis, kao i prilagođavanje zahtjevima naše baze korisnika i zajednice. Nedavno smo pokrenuli kampanju za glasanje u kojoj je Electroneum (ETN) izašao na prvo mjesto, a sljedeći su na našem popisu Stellar Lumens (XLM).

Općenito svoje odluke zasnivamo na nekoliko čimbenika, što također uključuje postupak dubinske analize na tokenu i timu koji stoji iza projekta.

AT: Blockport pokreće STO u ožujku 2019. Možete li nam reći i meku i tvrdu kapu?

AL: Za prvu rundu u ožujku 2019. planirano je da meka i tvrda kapa budu 1 milijun eura, odnosno 5 milijuna eura.

AT: Za što će se koristiti sredstva od prikupljanja STO-a?

SL: Uglavnom za, ali ne ograničavajući se na: marketing, globalno širenje (fokus na američkom tržištu), razvoj proizvoda & Licenciranje.

AT: Sudionici STO-a dobit će Blockport vrijednosne papire (BPS). Svaki sigurnosni token predstavlja ‘potvrdu o potvrdi’. Kakve prednosti ovi žetoni nude investitorima?

SL: BPS predstavlja neizravni vlasnički udio u tvrtki Blockport. BPS token vlasnicima ne daje glasačka prava, jer se ona povjeravaju posredniku koji izdaje BPS-ove, ali će omogućiti vlasniku tokena da profitira od isplate dividende koju Blockport isplaćuje svojim dioničarima i da profitira od povećanja vrijednosti poslovanja Prekovremeni rad blokporta.

AT: 24. siječnja 2019. službeno ste se iselili iz Bete. Kako je tržište reagiralo?

SL: Vrlo pozitivno! Dobili smo puno pozitivnih povratnih informacija od naših korisnika i zajednice. Ljudi zaista vole napokon koristiti našu platformu i sretni su zbog besprijekornog iskustva kada trguju svojim omiljenim kriptovalutama. Sljedeći korak osim novih Bitcoin (BTC) depozita je i podrška Ethereum (ETH) i Blockport token (BPT) depozitima, što je visoko na listi želja naših korisnika.

AT: Postoji li još nešto što biste željeli podijeliti o Blockportu?

SL: Vrlo uzbudljiva vremena koja su pred nama! Uložili smo puno vremena i resursa za izgradnju osnovne platforme Blockport od nule u roku od godine dana, a to je velika prekretnica za tim, vrlo smo ponosni na to.

Dolazeća godina omogućit će nam da proširimo upotrebu naše platforme i globalnu dostupnost dodavanjem puno uzbudljivih novih značajki poput socijalnog trgovanja, naprednih alata za trgovce, dodatne podrške u fiat valuti i novih popisa.

Pored toga, također radimo na proširenju naših poslovnih odnosa s vjerodostojnim projektima u ekosustavu koji mogu ojačati našu viziju i misiju stvaranja win-win scenarija.

Za sve koji žele saznati više posjetite Blockport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map