A Binance bepereli a Forbes-ot, a Bitcoin-bányászok lemaradtak, az OKEx újból megnyitotta a kivonásokat

A hét legnagyobb történetei a kriptovaluta világból, amelyeket esetleg hiányoltatok

Míg sok szem a BTC lenyűgöző összejövetelére összpontosult, a blokklánc- és kriptopénzipar továbbra is jelentős fejleményeket lát a hírek frontján. Például egy vezető tőzsde rágalmazási pert indított a Forbes ellen, miközben az Egyesült Államok adóhatósága különböző megközelítéseket fontolgat a kriptovaluta kezelésében. Nagy az igény új Bitcoin-bányászati ​​hardverek iránt is, amelyeket a kínálat jelenleg nem tud teljesíteni.

Itt található minden, amit tudnia kell ezekről a történetekről, és még sok minden másról, az OKEx Insights hét kriptohírének e heti kiadásában.

A Binance rágalmazás miatt pert indít a Forbes ellen

A Binance pert indított az Egyesült Államokban a Forbes Media és két újságírója, Michael del Castillo és Jason Brett ellen egy cikk kapcsán, miszerint a kriptovaluta tőzsde rágalmazó volt

A Changpeng Zhao vezérigazgató által 2017-ben alapított társaság a Forbes közzététele után kártérítést kér jelentés múlt hónap végén a "Tai Chi" dokumentum, amely állítólag részletes törekvéseket tett az amerikai szabályozók szándékos megtévesztésére.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Forbes nem távolította el a cikket, és a jelentés mellett áll egy komment a társaság kommunikációs vezetőjétől a Cointelegraphig.
  • A Binance és annak vezérigazgatója nem először fenyegeti jogi lépéseket egy médium ellen. Zhao korábban azzal fenyegetett, hogy bepereli a The Block kriptovaluta híreket.
  • A kriptovaluta térben sokan nem számítanak a Binance győzelmére, mivel a történelmi precedens bizonyította, hogy nehéz bizonyítani a rosszindulatot vagy az igazság figyelmen kívül hagyását..

A Bitmain Bitcoin-bányászai 2021 májusáig visszarendelték

Ha tömeges előrendeléseket szeretne készíteni a Bitmain AntMiner S19, S19 Pro vagy T19 Bitcoin bányászati ​​termékeihez, akkor lehet, hogy nincs szerencséje. Alapján jelentés a The Block-tól az iparág vezető bányagépeinek ilyen megrendelései 2021 májusáig elmaradtak.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Bitmain kiemelkedő bányászati ​​termékeinek hosszú várakozási listája látszólag kivételesen erős érdeklődést jelez az intézmények és a legnagyobb bányavállalatok iránt.
  • A tömeges megrendelések iránti kereslet megnövelte a forgalmazók kiskereskedelmi megrendeléseinek felárát.
  • Kína régóta uralja a bitcoin bányászatot, de a gépek iránti jelenlegi igény úgy tűnik, hogy más országok és kontinensek bányászai növekvő versenyét jelzi.

Japán cégek és bankok a magán digitális fizetőeszköz kipróbálására

Amint azt a japán kriptovaluta-tőzsde, a DeCurret bejelentette, több mint 30 japán cég és bank van digitális valuta próba tervezése A közös, privát digitális valuta projekt célja a fizetések javítása és az ország gazdaságának további fejlődésének elősegítése.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A tárgyalás tagjai között szerepel Japán három legeredményesebb bankja: a MUFG, a Sumitomo Mitsui és a Mizuho.
  • Mint az új és magán digitális pénznem-projekteknél gyakran előfordul, a kétrétegű digitális pénznem kifejezetten nem ütközik a hitelkártyákkal, betéti kártyákkal, a meglévő központosított fizetési infrastruktúrával vagy a lehetséges központi banki digitális pénznemekkel (általában CBDC-kkel)..

Az IRS figyelembe veszi a kriptográfia adózásának különböző megközelítéseit

Állítólag az Egyesült Államok Bevételi Szolgálata figyelembe véve a különböző megközelítéseket a Pénzügyminisztérium Adópolitikai Hivatalának vezető tanácsadója, Erika Nijenhuis szerint a kriptovaluta adóztatásához.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A kriptovaluták adóztatása az Egyesült Államokban régóta felhős, de kötelező folyamat. Nijenhuis nyilatkozata mintha azt sugallná, hogy az IRS tisztában van ezzel és érdekelt abban, hogy tisztázza, hogyan kell adózni.
  • Az IRS úgy tűnik, hogy minden eddiginél szívesebben gondoskodik arról, hogy ne kerüljék el a kriptovalutákkal kapcsolatos adókat.

Az OKEx november 27-ig újranyitja a kivonásokat

Az e heti utolsó hír kapcsán az OKEx örömmel jelentette be, hogy a tőzsdén történő kivonásokat november 27-én vagy azt megelőzően újra megnyitják. A hatóságok vizsgálata során a vállalat megerősítette, hogy nem vett részt semmilyen illegális tevékenységben vagy jogsértésben.. 


A felhasználók minden korlátozás nélkül felvehetik pénzeszközeik 100% -át – mivel az OKEx mindig garantálta a 100% -os tartalékokat.

Annak érdekében, hogy elnézést kérjen a visszavonások ideiglenes szünetéből adódó kellemetlenségekért, az OKEx bónuszokat és hűségjutalmakat ajánl fel a felhasználóinak. További információkért kérjük, maradjon az OKEx-en – és őszintén köszönöm türelmét ebben az időszakban.

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map