A bitcoin bányászat iránti kereslet szárnyal, az Ethereum 2.0 új mérföldkőhöz érkezett

A hét hírei – A világ legnagyobb kriptopénz-története a héten 

A hét híre kép

Míg a kriptovaluta piac nagyrészt megünnepelte a BTC új, minden idők legmagasabb szintjét, ezen a héten az iparágban rengeteg minden elterjedt a média kevésbé széleskörű figyelme iránt. A kriptovaluta legelső áremelkedése vezérli, hogy a Bitcoin bányászati ​​hardver iránti kereslet szinte lehetetlenné teszi az új gépek beszerzését. Ugyanakkor az Ethereum hálózat elmozdulása a munkabiztonsági modelltől új mérföldkőhöz érkezett az ETH betétek tekintetében. Eközben a decentralizált pénzügyi szféra újabb forrásvesztésnek volt tanúja egy támadást követően.

Itt található minden, amit hiányolhatott ezen a héten a blockchain és a cryptocurrency hírek frontján, az OKEx Insights hét kriptohírének ebben a kiadásában.

A Bitmain 20% -kal növeli a keresleti Bitcoin bányászárakat

Míg a kriptovaluta világon kívül sokan a PlayStation 5 kiskereskedelmi pontozására összpontosítanak, a Bitcoin bányászati ​​hardverek továbbra is nehezen tudnak jót tenni 2021-ben – a viszonteladók emelik az árprémiumokat. A Bitman vezető bányászati ​​hardvergyártó rendelkezik megnövekedett 20 hónappal előrendelheti zászlóshajójának árait a hónap eleje óta.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Míg az új Bitcoin bányász hardver iránti kereslet egy ideje rendkívüli, a Bitmain legújabb áremelése azt mutatja, hogy nem hűlt le.
  • A BTC áremelkedése új, minden idők legmagasabb szintjére továbbra is táplálja az egyenlet keresleti oldalát.

A Warp Finance gyorshiteles támadása 7,7 millió dollárt lop

Egy másik nap újabb gyorshitel-támadás következik be a decentralizált pénzügyek világában.

A Warp Finance, a DeFi hitelezési protokoll, a legújabb projekt a kialakulóban lévő szektorban tapasztalat egy gyors hitel támadás, amely több millió dollár értékű pénzeszközök elvesztéséért felelős – egészen pontosan 7,7 millió dollár a DAI-ban és az USDC-ben kombinálva.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Ez korántsem az első gyorshitel-támadás, amely a DeFi hitelezési világában jelentkezik, és habozhatnánk, ha utoljára hívnánk.
  • A hitelezés nem az egyetlen DeFi-szektor, amely támadásokat tapasztal. A hét elején a DeFi biztosítási platform Nexus Mutual vezérigazgatója elveszett 8 millió dollár személyes MetaMask pénztárcájából egy kihasználást követően.

Egyesült Államok előírja a saját maga által üzemeltetett kriptotárcákra vonatkozó szabályozásokat

Több szabályozás van állítólag az Egyesült Államok kriptopénziparához érkezve, mivel úgy tűnik, hogy az ország pénzügyminisztériuma új jelentési szabályok bevezetésének küszöbén áll azon vállalkozások számára, amelyek kölcsönhatásba lépnek az önállóan üzemeltetett kriptovaluta pénztárcákkal. Az új szabály várhatóan hamarosan kihirdetésre kerül – valószínűleg még a Hír Hírek e kiadásának megjelenése előtt.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A szabály valószínűleg előírja a vállalkozások számára, hogy nyújtsanak be valutatranzakciós jelentést vagy CTR-t – amelyet a pénzmosás leküzdése érdekében a bankok jelenleg 10 000 dollárnál nagyobb betét vagy felvétel után töltenek ki.
  • Ez a hír nem okozhat nagy meglepetést, mivel a Coinbase vezérigazgatója, Brian Armstrong korábban november végén tweetelt erről a nyilvánvalóan bejövő szabályozásról.

Az Ethereum 2.0 stakes szerződés új mérföldkőhöz érkezett

A tét szerződés a nemrégiben elindított Ethereum 2.0 protokollfrissítés újabb mérföldkőnek tett eleget, miután több mint egymilliárd dollárt vonzott, 1 545 857 formájában. Az írás idején a betéti szerződésben rögzített teljes érték 982 036 576,43 dollárra csökkent az ETH árának visszahúzódása mellett..

Kulcs elvihető

  • Az Ethereum 2.0 betéti szerződése az idő előrehaladtával valószínűleg továbbra is vonzza az új ETH betéteket. Valamennyi betét lényegében évekre zárva van, ezzel gyakorlatilag eltávolítja az ETH-t az eladható piacról.

A Coinbase hivatalosan benyújtja az IPO-terveket a SEC-vel

A fő amerikai kriptográfiai tőzsde, a Coinbase hivatalosan utána teszi meg első lépéseit a tőzsdére lépés felé bejelentése a nyilvántartási nyilatkozat tervezetének bizalmas benyújtása az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottságánál.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Coinbase arra számít, hogy a SEC befejezi felülvizsgálatát, és lehetővé teszi a vállalat számára, hogy teljesítsen egy első nyilvános ajánlatot.
  • Széles körben várható, hogy a kriptovaluta iránt érdeklődő befektetők szívesen fektetnek be a Coinbase-be, tekintve ezt a Facebook-ba történő befektetés egyenértékűnek a közösségi médiában gondolkodó befektetők számára 2012-ben..

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner