A Bitmain rendezi a jogvitát, az új Ethereum ASIC bányász elindul

Heti áttekintés a blockchain és a kriptovaluta hírekről Kínából és Hongkongból

China Market Watch kép

A kriptovaluta bányászat ezen a héten került középpontba Kínában és Hong Kongban. A Bitmain társalapítói, Jihan Wu és Micree Zhan közötti elhúzódó jogi viták rendezték a Wu Bitmain-részvényeinek 600 millió dolláros megvásárlását..

Más bányászattal kapcsolatos hírekben Chris Zhu, az INBTC munkatársa osztotta meg három előrejelzését a kriptográfiai iparról a következő öt évre. Eközben az Ethereum bányászat versenye a héten felmelegszik, amikor a Linzhi Inc. elkezdte forgalomba hozni legújabb bányászati ​​modelljét, a Phoenix-et.

Itt található minden, amit hiányolhatott ezekről a történetekről, és még sok minden más, az OKEx Insights China Market Watch e heti kiadásában.

A Bitmain jogi csatája eléri a 600 millió dolláros rendezést

Akkor már számolt be hogy a Bitmain társalapítói, Jihan Wu és Micree Zhan 600 millió dolláros rendezésre jutottak a hosszan tartó jogi viták után a prominens kriptovaluta bányavállalat ellenőrzése felett. Az egyezség részeként Wu visszalép a Bitmain vezetésétől. Átveszi a BTC.com bányakészletet és a Bitmain tengerentúli bányászati ​​központjait. Zhan viszont átveszi az Antpool bányászati ​​medencéjét és a Bitmain kínai bányafarmjait.

A strukturális változáshoz Wu Bitmain-részesedésének 600 millió dolláros megvásárlása szükséges, amelynek befejezéséhez Zhan ideiglenesen jelzálogot ad. A vitában szereplő médiumok, a Sequoia Capital szerint a megállapodás jelenlegi feltételeit várhatóan a december 28-i, a Bitmain soron következő részvényesi gyűlésén fogják megerősíteni. Egyesült Államok 2022 vége előtt.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Lehet, hogy a Bitmainnek új bányászati ​​modelleket kell bevezetnie az elszámolás finanszírozásához.
  • A sikeres tőzsdei bevezetés megkönnyítené a Bitmain befektetőinek likviditási problémáit.

Az INBTC alapítója három kriptográfiai bányászati ​​trendet vázol fel

Chris Zhu, a kínai székhelyű INBTC bányászati ​​medence alapítója, megosztva a következő öt évben a bányaiparra vonatkozó előrejelzései. Három fő tendenciát vázolt fel:

  1. A kriptográfiai bányászatban az intézmények dominálnak, vagyis a kiskereskedelmi bányászok kevésbé élik túl.
  2. A kriptográfiai bányászat szabályozás alá kerül – az adózás, az auditok és a hitelesítés szempontjából.
  3. Az energiaszolgáltatók dominálják a kriptográfia kínálat-kínálat oldalát, míg Kína továbbra is "optimális" helyszín a kriptográfusok számára, hogy folytassák vállalkozásukat.

Kulcs elvihető

  • A kínai kriptográfiai vállalatok mintegy 70% -a szabályozott. A bányaüzemeknek Kínában meg kell felelniük a Nemzeti Fejlesztési és Reformbizottság előírásainak.

A Linzhi Inc. új Ethereum ASIC bányászot dobott piacra

A Linzhi Inc. kínai alapú kriptográfiai cég megkezdődött új Ethereum ASIC bányászt indít, amelyet Phoenix néven emlegetnek. Szerint a demó az F2 pool kiadta, a Phoenix feldolgozó teljesítménye és energiahatékonysága tekintetében megelőzte a rivális Innosilicon A10 Pro ETH bányászát.

Kulcs elvihető

  • Amíg az Ethereum áttér a munkabiztonságról a tétbiztosításra, a Főnixnek szüksége lesz egy ütésre a memória méretében vagy az utángyártott alkatrészekben. Ellenkező esetben a bányagép elavul az Ethereum 2.0 1.5 fázisa után.

A Világbank figyelmezteti Kínát, hogy ne vonja vissza gyorsan az ingereket

Stagnáló hét volt a hongkongi és a kínai tőzsdén. A sajtóidőig a Shanghai SE Composite és a CSI 300 jelenleg 3385 és 5014 árfolyamon kereskednek – heti nyereségük 0,54%, illetve 1,21%. Hongkongban a Hang Seng index a héten 0,84% -kal esett, és jelenleg 26 238-on áll.

Stagnált hét volt a fő részvényindexek számára Kínában és Hong Kongban. Forrás: Trading Economics, Investing.com


A Kínával kapcsolatos legfrissebb gazdasági frissítésben a Világbank mondott hogy Kínának fenntartania kell az alkalmazkodó monetáris politikát és kerülnie kell azt "jelentős összehúzódás" 2021-ben a fiskális politikában, hogy a gazdasági fellendülés rendben legyen.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Kína gazdasági fellendülésének legnagyobb kockázata a koronavírus újbóli fellendülése lesz a következő évben.
  • A növekvő magánszektorbeli beruházások és az erősebb háztartási kiadások a kínai jövő évi gazdasági növekedés fő mozgatórugói lehetnek.

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map