A BSN Blockchain Integrations, az Alibaba vezetője a Blockchain szabadalmakban és a Yearn-ben. A Pénzügy 35 000% -os nyeresége – China Market Watch

Heti áttekintés a blockchain és a kriptovaluta hírekről Kínából és Hongkongból.

A kínai és hongkongi tőzsde enyhe visszaesést mutatott a héten. A Shanghai SE Composite és a CSI 300 jelenleg fuss 3289 és 4656 értéknél, enyhe heti 1,09% -os és 1,19% -os eséssel. A Hang Seng Index szintén ezen a héten -2,38% -ot tett közzé, jelenleg 24 661-en áll.

A kínai tőzsde vesztesége a kínai COVID-19-es rohamos eseteknek tudható be. Kína csütörtökön 105 új COVID-19 esetről számolt be, ami az elmúlt három hónap legmagasabb napi csúcsa. A veszteségek azonban voltak korlátozott az Egyesült Államok központi bankjának fogadalma a globális gazdaság megerősítésére. Jerome Powell, a Fed elnöke elismert a gazdasági fellendülés lassuló üteme az Egyesült Államokban a COVID-19 járvány után, hangsúlyozva, hogy a fellendüléshez vezető út vezet "rendkívül bizonytalan."

A Hang Seng index csökkenését a GDP nemrégiben tett bejelentése vezérli 2020 második negyedévében. Hongkong gazdasága összement 9% -kal a második negyedévben, ami rosszabb, mint a -8,3% -os medián előrejelzés. A regisztrált COVID-19 esetek megugrása, ahol csütörtökön 150 új esetet találtak, egy másik tényező, amely a hongkongi tőzsde hanyatlásához vezet.

Eközben az SZSE Blockchain 50 index jelenleg 3982, heti 2,01% -os eséssel. Az indexben szereplő 50 részvény közül a Jiangsu Akcome Solar Science & A Technology (002610.SZ) a napi legnagyobb nyereség, 9,88% -os növekedéssel, míg a Red Phase Inc. (300427.SZ) a legnagyobb vesztes, heti teljesítménye -4,96%..

A kínai piaci indexek teljesítménye. Forrás: Trading Economics, Investing.comA kínai piaci indexek teljesítménye. Forrás: Trading Economics, Investing.com

A hét hírei

A Blockchain Service Network blokklánc-integrációjától kezdve az Alibaba vezető szerepéig a blockchain szabadalmi rangsorban és a Yearn.finance decentralizált pénzügyekben tapasztalható felhajtásába – más néven DeFi-be – az OKEx Insights áttekinti a hét legfontosabb három kriptohírét Kínából és Hongkongból.

A Blockchain Service Network célja, hogy 2021 júniusáig 40 nyilvános blokkláncot integráljon

Az áprilisban elindított Blockchain Service Network az első blokklánc-kezdeményezés, amelyet a kínai kormány támogat. Nemrégiben Yifan, a Red Date Technology vezérigazgatója, amely a BSN mögött álló magáncég mondott hogy a BSN célja 40 nyilvános blokklánc hálózat integrálása 2021 júniusáig.

A BSN-t eredetileg arra tervezték, hogy segítsen a kis és közepes vállalkozásoknak blokklánc-alkalmazásokat telepíteni engedélyezett blokkláncokon. A BSN azonban a stratégiát a stratégia nyomán frissítette Teremtés a BSN-International júliusban. Az új szervezet célja a hálózat nemzetközi terjeszkedésének támogatása.

A BSN-International támogatásával a BSN integrált hat nyilvános blokklánc hálózat július 21-ig – nevezetesen az Ethereum, az EOS, a Tezos, a Neo, a Nervos és az IRISet. Augusztus 10-től ezeknek a nyilvános blokklánc-hálózatoknak a fejlesztői képesek lesznek felhasználni a BSN tengerentúli adatközpontjainak adattárolóját és sávszélességét decentralizált alkalmazásaik, más néven DApps telepítéséhez..

Kulcsfontosságú elvihetők


  • A Blockchain Service Network célja, hogy 2021-ig 40 nyilvános blockchain hálózatot integráljon.
  • Júliusban a BSN-international különálló egységként jött létre, hogy támogassa a BSN nemzetközi terjeszkedését.
  • A BSN július 21-ig hat nyilvános blokklánc-hálózatot integrált, köztük az Ethereumot és az EOS-t.

Az Alibaba 2020 első felében vezette a blokklánc szabadalmi rangsorát

Az IPRdaily, a szellemi tulajdon iparának sajtóorgánuma, az incoPat Innovation Index Research Center, a blockchain szabadalmi adatszolgáltató együttműködésével kiadás a „Globális vállalati blokklánc-találmány szabadalmi rangsor 2020 első félévére (TOP 100).”

A blockchain szabadalmi rangsorban figyelembe vették a vállalkozások által benyújtott blockchain szabadalmi bejelentések számát 2020 januárja és júniusa között. Az IPRdaily rangsora szerint az Alibaba az első helyen állt, 1457 blokklánc-szabadalommal, amelyet Tencent követett 872-vel. A nem kínai vállalatok közül az IBM vezette a diagram 251 blokklánc szabadalommal benyújtva.

Fontos különbséget tenni a blockchain szabadalmi bejelentések vagy bejelentések és a ténylegesen odaítélt blockchain szabadalmak között. Az elnyert blokklánc szabadalom azt jelenti, hogy a blokklánc szabadalmat szabályozók, például az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatala hagyta jóvá..

A Kínai Szabadalmi Védelmi Egyesület megjelent a 2020-as Blockchain globális szabadalmi engedélyezési jelentés július elején. A jelentés a legnépszerűbb globális vállalkozásokat foglalta magában az odaítélt blockchain szabadalmak tekintetében. A jelentés szerint Alibaba maradványok a blokklánc szabadalmak vezetője 212 díjjal, míg az IBM második lett 107 elnyert blokklánc szabadalommal.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Az Alibaba jelenleg a blokklánc-szabadalmak vezetője, mind a blokklánc-szabadalmi bejelentések (1 457), mind a blokklánc-szabadalmak (212) tekintetében.
  • Az odaítélt blockchain szabadalmak eltérnek a blockchain szabadalmi bejelentésektől, mivel az előbbieket a szabályozók jóváhagyják.

A Yearn.finance likviditási bányászata hatalmas kínai DeFi piaci lendületet vált ki

Az elmúlt hónapban a DeFi-ben a Compound és a Balancer felbuzdulását követően az yearn.finance növekedését széles körben megvitatták a kínai közösség körében.

A Yearn.finance egy decentralizált hitelek összesítője amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák a DeFi hitelnyújtó szolgáltatóit, mint például a Compound és az Aave. A protokoll készítője, Andre Cronje, bejelentett kormányzási tokenje, az YFI kiadása július 17-én.

Az YFI elosztása likviditásbányászati ​​mechanizmust követ, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy extra YFI-egységeket keressenek azáltal, hogy likviditást biztosítanak az yearn.finance platformnak. A likviditásbányászat olyan helyzetre utal, amikor a hozamgazdálkodó részt vesz a piacképzésben, hogy hozzájáruljon a szükséges likviditáshoz egy adott érméhez vagy zsetonhoz – és ezzel megkapja a megtérülési rátát a protokoll jelsorozatának egy plusz egysége mellett..

Az yearn.finance likviditásbányászati ​​modellje az YFI tulajdonosainak hatalmas hozamgazdálkodási tevékenységhez vezetett. Az Uniswap szerint az YFI eredményezett tőzsdei bevezetésének első hetében 35 000% -os emelkedő hozammal. Ismerje meg.pénzügyeket is kapott a teljes érték hatalmas növekedése július 18. óta zárolódott, 9,3 millióról 345 millióra július 26-án.

A piaci felhajtás ellenére az YFI token árát a DeFi hitelezési platformok token ára vezérelheti az yearn.finance platformon. Például, ha az összetett és az Aave tokeneknél jelentős az értékcsökkenés, akkor az YFI token értéke szintén jelentős esést okozhat.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Yearn.finance egy decentralizált hitelek összesítője amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák a DeFi hitelnyújtó szolgáltatóit, mint például a Compound és az Aave.
  • A Yearn.finance likviditásbányászati ​​modelljével népszerűvé vált a kínai közösség körében. YFI következésképpen hullámzott 35 000% -kal feljebb az Uniswap listára kerülésének első hetében.
  • Az YFI token árát a yearFi.finance-n elérhető DeFi hitelezési platformokban őshonos tokenek árai befolyásolhatják..

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map