A Coinbase a szikla kriptográfiai piacra vonatkozik, a PlusToken-érméket lefoglalták milliárdok értékben

A hét legnagyobb történetei a kriptovaluta világból, amelyeket esetleg hiányoltatok

A volatilitás ezen a héten érte el a kriptopénzpiacot néhány olyan piacot megrázó hír mellett, miszerint az Egyesült Államok szabályozói súlyos korlátozásokat kívánnak bevezetni a kriptovaluta-tranzakciókkal foglalkozó pénzügyi társaságokra. Ugyanakkor a lefoglalt PlusToken digitális pénznemek dollármilliárdjait elveszítik a kínai nemzeti kincstárhoz.

Itt található minden, amit tudnod kell ezekről a történetekről, és még sok minden másról, az OKEx Insights Heti kriptohírek ezen kiadásában.

A Coinbase beszünteti az árrés-kereskedelmet, hivatkozik a szabályozással kapcsolatos aggályokra

Coinbase bejelentett hogy az Egyesült Államok Árutőzsdei Kereskedelmi Bizottságának szabályozási ellenőrzésével kapcsolatos aggodalmak miatt decemberben megszünteti fedezeti kereskedési termékeit.

Utána a Coinbase vezérigazgatója, Brian Armstrong bárányosan az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának feltételezett tervei az önállóan üzemeltetett kriptovaluta pénztárcák nyomon követésére – amihez véleménye szerint a pénzintézeteknek – például a Coinbase-hez – szükségük lenne az említett pénztárca tulajdonosának igazolására és azonosító információk gyűjtésére..

A csere később megtapasztalt technikai nehézségek a kriptovaluta piacon súlyos áringadozások közepette.

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Ha Armstrong aggályait érvényesítik, az ilyen szabályozás valószínűleg az amerikai szövetségi kormány legnagyobb ütését jelentené a blokklánc- és kriptopénzipar számára.
 • Az ilyen szabályozás a Pénzügyi Akció Munkacsoport utasításait is követi a "Utazási szabály" a tagországain belül működő kriptovaluta vállalkozásoknak.
 • A BTC ára és a szélesebb kriptovaluta piac negatívan reagált a hírre. A kriptovaluta piacvezetője 11,26% -kal esett vissza tegnap az OKEx-en.

A BTC ára erősen esett a Coinbase vezérigazgatójának tweetjei mellettA BTC ára erősen esett a Coinbase vezérigazgatójának tweetjei mellett. Forrás: CoinGecko

Lefoglalt PlusToken kriptopénzek milliárd dollár értékben

A hírhedt PlusToken Ponzi-rendszer felszámolása során a kínai rendőrség által korábban lefoglalt dollármilliárdos kriptovaluták a hírhedt PlusToken Ponzi-rendszer visszaszorítása közepette kerültek nyilvánosságra ezen a héten bírósági döntés november 19-től.

A lefoglalt eszközök a következők:

 • 194 775 BTC-érme
 • 833 083 ETH-érme
 • 1,4 millió LTC érme
 • 27,6 millió EOS-érme
 • 74 167 DASH-érme
 • 487 millió XRP érme
 • 6 milliárd DOGE érme
 • 79 581 BCH érme
 • 213 724 USDT token

Összesen a lefoglalt eszközök értéke meghaladja a 4,2 milliárd dollárt.

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Feldolgozás után a lefoglalt kriptovalutákat és digitális eszközöket a nemzeti kincstárba veszik.
 • A PlusToken saga legújabb frissítése látszólag szemlélteti a kínai rendőrség fokozott erőfeszítéseit a digitális pénznemekkel kapcsolatos bűncselekmények elleni küzdelemben.

A Mérleg januárban kívánta bevezetni az egyvalutás stablecoin-t

A jelentések szerint a Mérleg lehet dob a Facebook által kezdeményezett stabilpénz 2021 januárjában – igaz, egyetlen, dollárhoz kötött valutaként, az eredetileg tervezett érme helyett, amelyet egy kosár fiat valuta támogat.

Kulcs elvihető

 • A globális szabályozók intenzív vizsgálata és visszaszorítása után a Libra projekt jelentősen visszaveti eredeti terveit valami lényegesen kevésbé ambiciózus és szabályozásbarát dolog mellett..

VanEck elindítja a Bitcoin ETN-t a Deutsche Boerse Xetra-n

VanEck, az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező vagyonkezelő elindult BTC tőzsdén jegyzett kötvény a Deutsche Boerse Xetra piactéren.

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Az új ETN-t fizikailag a BTC támogatja, és a befektetőknek kitettséget nyújt a vezető kriptovaluta számára anélkül, hogy ténylegesen meg kellene vásárolniuk az eszközt.
 • VanEck korábban sikertelenül jegyezte meg a BTC tőzsdén kereskedett alapját az Egyesült Államokban.

A CypherPunk Holdings a kilencedik legnagyobb nyilvános BTC-tulajdonos lesz

Cypherpunk Holdings nyilvánosságra csütörtökön, hogy június 30. óta újabb 72.979 BTC-t adott hozzá tartalékaihoz – ezzel összesen 276.479 BTC-re emelkedett. Az adatvédelemre összpontosító befektetési társaság BTC-részesedése jelenleg 4 640 147 dollárt ér, az írás idején.

A BTC részesedéseinek legutóbbi növekedése abból adódik, hogy a vállalat felszámolta pozícióit Moneróban (XMR) és Etherben (ETH)..

Kulcsfontosságú elvihetők

 • A kanadai értékpapír-tőzsdén jegyzett társaság mára a BTC kilencedik legnagyobb nyilvános tulajdonosa.
 • A Cypherpunk Holdings a MicroStrategy-hez hasonlóan követte tartalékainak egy részét a piacvezető kriptovalutában..

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner