A PayPal pletykái szürkeárnyalatos Ethereum Trust Tanks néven terjednek – A hét kriptohírei

Az OKEx Insights bemutatja az elmúlt hét öt legfontosabb kriptográfiai hírét

A hét híre kép

A PayPal és a Venmo a hírek szerint hamarosan közvetlen kriptográfiai értékesítést kínál

A blokklánc és a kriptovaluta tér energiát kapott a héten, amikor elkezdtek terjedni a pletykák arról, hogy a PayPal és a Venmo támogathatja a kriptográfiai vásárlásokat a nem is olyan távoli jövőben.

Az első jelentés a kriptográfiai hírforrásból érkezett CoinDesk, amely „az ügyben jártas három emberrel” beszélt, akik azt állítják, hogy a PayPal tervei között szerepel a kriptopénz közvetlen értékesítése. A rendelkezésre álló digitális eszközök azonban jelenleg ismeretlenek.

A PayPal még mindig nem erősítette meg a kriptográfiai vásárlásokra vonatkozó terveit, a sajtó idején.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A PayPal több mint 300 millió számla. Ha a vállalat közvetlen kriptovaluta-értékesítést kínálna, akkor a közmondásos ajtók megnyílnának a lakossági befektetők előtt.
  • A PayPal által kínált Bitcoin-vásárlások támogatása nagyobb versenyt biztosítana a Square Inc. Cash App alkalmazásának – amely a BTC-vásárlásoknak bizonyult népszerű ajánlat – és több lehetőséget ad a lakossági befektetőknek.

Szürkeárnyalatos Ethereum Trust tartályok részvények készek a piac elárasztására

A szürkeárnyalatos Ethereum Trust drámai árcsökkenést tapasztalt ebben a hónapban – a június 5-i 260 dolláros csúcsról a csütörtöki 78 dolláros mélypontra esett vissza. Különösen a héten az intézményi befektetőbarát befektetési eszköz árának gyors felgyorsulása volt. A cikk írásakor az ETHE jelenleg 98,29 dolláros árfolyamon kereskedik.

Szürkeárnyalatos Ethereum Trust (OTC_DLY: ETHE) 2 órás diagram. Forrás: TradingWiew

Amint megjegyezte A háztömb, az alapul szolgáló éterért fizetett díj a hónap eleji 948% -ról csütörtökön 356% -ra csökkent.

Ez a súlyos csökkenés a hónap végén tervezett több mint 500 000 ETHE részvény kibocsátását megelőzi, az alap egyéves zárási időszakának feltételei szerint.

Megjegyzendő, hogy az ETHE csökkenése együtt jár további jelentések hogy a Grayscale Investments közel 500 000 000 dollárt vásárolt BTC-ben, mióta a vezető kriptovaluta blokk-jutalma felére csökkent.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Mind az ETHE ár, mind a prémium megküzdhet az ilyen magas szintek visszaszerzésével, mivel a részvények masszív elárasztása a kereskedelem számára elérhetővé válik a másodlagos piacon.
  • Az ETHE-árak drámai csökkenése valóban megtörténhet megerősíti az éter spot árát, mivel az előbbi eladási nyomás elhúzódó ajánlattámogatást eredményezhet az utóbbiak számára.

Az FC Barcelona rajongói zsetonjai két órán belül elfogynak

Több mint 1,3 millió dollárt vásároltak a Barca rajongói tokenekben két órás jelképes eladás hétfőn az FC Barcelona labdarúgó behemótjával társult. Pontosabban 600 000 BAR zsetont adtak el 2 euróért. A sajtóidőig a token ára van 5,76 USD – az eladási ár közel háromszoros növekedése.

A tokenek célja a rajongók elkötelezettségének megkönnyítése a fejlesztők szerint. A klub saját szavazati platformján és a sportközpontú Chiliz blokklánc platformon keresztül a támogatók rendelkezésére bocsátották őket..

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Az FC Barcelona rajongói token eladásának sikere további példa arra, hogy a kriptovaluták egyre elfogadottabbá válnak a mainstreamben. A futballklub az az egyik leggazdagabb a világon és fenntartja a támogatók egyik legnagyobb globális bázisát.
  • A blockchain és a kriptovaluta projektek továbbra is sikeresen behatolnak a sport világába.

A New York-i szabályozó új háromlépcsős BitLicense szabályt ad ki

New York Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma végrehajtja új háromütemű szabály amikor a BitLicenses alkalmazásokról van szó, akkor az állam digitális valutatevékenységekre vonatkozó üzleti engedélyeinek neve.

Lényegében az új szabály lehetővé tenné a NYSDFS számára, hogy megtagadja azokat az alkalmazásokat, amelyek nem hajtották végre a szabályozó által kért szükséges módosításokat.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Az új háromlépcsős szabálynak tovább kell egyszerűsítenie és ésszerűsítenie kell a BitLicense megszerzésének folyamatát azáltal, hogy lehetővé teszi a pályázók számára, hogy könnyebben ellenőrizzék, hogy alkalmazásaik elégségesek-e..
  • A frissítés azt is mutatja, hogy a pénzügyi szabályozó bizonyos hajlandóságot mutat arra, hogy a New York-i digitális pénznemekkel foglalkozni kívánó vállalatok számára barátságosabbá tegye a pályázati folyamatot..

A rejtjelező kártyák nem működnek a Wirecard hibát követően

A Wirecard-hiba legújabb fejezetében a Financial Conduct Authority hivatalosan felfüggesztette a Wirecard Card Solutions alkalmazást. Ennek eredményeként a Crypto.com MCO Visa betéti kártyái már megtörténtek fagyott – megakadályozza az Egyesült Királyságban és Európában a kártyatulajdonosok tranzakcióit és letétbe helyezését.

A kártyabirtokosok pénzei azonban nem vesznek el, és várhatóan a következő napokban kerülnek visszaadásra.

A Crypto.com eközben állítólag új gyártót választ a kriptokártya-programjához.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Wirecard összeomlása sokkhullámokat váltott ki a fintech világban, amint azt a WCS által kiadott kriptokártyák leállításával látjuk.
  • Amint megjegyezte A háztömb, A TenX és a Cryptopay betéti kártyákat a Wirecard leányvállalata is kiadta – vagyis nekik is új szállítókat kell találniuk.

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner