A Tether hozzáadja az OMG-t, a Crypto Firms Funds és az YFI áremelkedése az egekbe szökik

A Tether hozzáadja az OMG Network-t az Ethereum forgalmi dugó közepette

A Stablecoin kibocsátó Tether elfogadta az OMG Network for USDT tokeneket, mivel a vezető stablecoin iránti kereslet folyamatosan növekszik – az egyre nagyobb forgalmú Ethereum blokklánc iránti érdeklődés mellett.

Alapján hivatalos bejelentés, Az a lépés, hogy az OMG Network-re kerül az OMG Network, az Ethereum 2. rétegének megoldása, amely tranzakciókötegelést alkalmaz, gyorsabb megerősítési időt és alacsonyabb díjakat eredményez, de nem veszélyezteti a lánc biztonságát.

A CoinGecko-tól származó adatok szerint az OMG token ára az elmúlt hét napban 261,7% -kal emelkedett a sajtó idejéből.

Főbb elvihetők:

  • A stabil állományok iránti folyamatos kereslet és a decentralizált finanszírozás robbanásszerű növekedése együttesen jelentősen eltömítette az Ethereum hálózatot, és emelte a tranzakciós díjakat. A 2. rétegbeli megoldások, például az OMG Network, rövid és középtávon megnövekedett keresletet mutatnak be.
  • Maga a DeFi elkezdheti keresni az Ethereum kivételével más blokkláncokat, például versenytársakat vagy Bitcoinot (BTC).

OMG árdiagramAz OMG Network (OMG) ára az elmúlt hét napban emelkedett. Forrás: CoinGecko

A BlockFi 50 millió dollárt, a Pantera 165 milliót gyűjtött

A BlockFi, egy kriptohitelezési platform bezárt egy 50 millió dolláros C sorozatú adománygyűjtés – amely egy 30 millió dolláros B sorozatú adománygyűjtést követett februárban. A legutóbbi fordulót főként a Morgan Creek Digital vezette, ahol a Winklevoss Capital, az NBA játékosa, Matthew Dellavedova, két egyetemi alapítvány és mások vettek részt..

A BlockFi sikeres adománygyűjtése a kriptobefektetési társaság, a Pantera Capital egyikét követi, amely nemrégiben nagyjából 165 millió dollárt gyűjtött magánfinanszírozásban.

Főbb elvihetők:

  • A BlockFi sikeres adománygyűjtése jó úton halad, hogy hosszú távon mindenre kiterjedő pénzügyi szolgáltató céggé váljon – és rövid távon megkezdje a BTC hitelkártyák kibocsátását..
  • Az adománygyűjtés segít a BlockFi-nak abban is, hogy előrelépjen az egyre versenyképesebb kriptográf hitelezési piacon, miközben a Coinbase és mások belevágnak..
  • Más sikeres adománygyűjtés, például a Pantera Capitalé, szemlélteti a kriptográfia potenciális növekedését és érését.

A Pro-Bitcoin elsődleges győztese várhatóan csatlakozik az Egyesült Államok szenátusához

Cynthia Lummis volt amerikai képviselő megnyerte elsődleges versenyét Wyomingban, miután legyőzte további kilenc republikánus jelöltet.

A jegyezte meg a Bitcoin szószólója most szembe kell néznie Merav Ben-David demokrata demokráciával, akit az állam előrejelzései alapján az előrejelzések szerint legyőz jelenlegi politikai hajlama.


Lummis először 2013-ban vásárolta meg a BTC-t, és a vezető kriptovalutát értéktárolónak tekinti.

Kulcs elvihető:

  • A politikailag tapasztalt Lummis minden valószínűség szerint az Egyesült Államok kormányának egyik legritkosabb barátja lesz, ha győzne az általános választásokon..

Heves esőzések akadályozzák a bitcoin bányászatot Kínában

A kínai Szecsuán tartományban heves esőzések pusztítottak a Bitcoin bányászati ​​műveleteiben a környéken, a bányamedencétől függően a hét elején napi 10 és 20% közötti csökkenést okoztak..

A viharok felelősek voltak a villamosenergia-áramkimaradásokért, az áradásokért és a telekommunikációs problémákért a régióban, ami ennek oka 9,66% A BTC hash% -ának egy olyan országban, amely a Bitcoin bányászati ​​teljesítményének 65,08% -át teszi ki.

Főbb elvihetők:

  • Az áradás végső soron rövid távú visszaesést jelent a szecsuáni Bitcoin-bányászat számára, mivel az esős évszak normális körülmények között valóban előnyös lehet a vízerőművel.
  • Annak ellenére, hogy megtartotta dominanciáját a Bitcoin bányászat epicentrumaként, a kínai műveletek már megtörténtek nagyot sújtott 2020-ban – nagyrészt a COVID-19 szövődményei, a belső viták – mint például a Bitmain és a Kánaán – szállítási késedelmei és a szecsuáni politikai változások miatt.

Bitcoin hash arány diagramAz elmúlt napokban csökken a Bitcoin (BTC) hash aránya. Forrás: blockchain.com

A Yearn.finance YFI tokenje ezen a héten 173% -ot robbant

A yearn.finance (YFI) irányítási tokenje az elmúlt héten 173,2% -kal nőtt, és jelenleg a CoinGecko-tól származó adatok szerint 14 558,20 dolláron forog a sajtó időpontjában..

Az YFI négy hete indult, és 32 dollárral kezdte a kereskedést. Az elmúlt 30 napban 1541,2% -kal nőtt.

A kormányzási token gyors növekedése nagyrészt annak tokenizált biztosítási platformjának kiadásának, valamint a decentralizált finanszírozás körüli általános izgalomnak tudható be..

Kulcs elvihető:

  • Az YFI egy újabb példa arra, hogy a DeFi-vel kapcsolatos tokenek rövid időn belül növekednek az értékükben – jelentős nyereséget biztosítva néhány befektető számára. Azonban a tágabb kriptopénziparban egyesek továbbra sem győződnek meg a DeFi legitimitásáról, és attól tartanak, hogy egy buborék felpuffad.

év.finanszírozási (YFI) árdiagramA yearn.finance YFI irányítási tokenjének ára az egekbe ugrott. Forrás: CoinGecko

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map