AMA összefoglaló: A kriptopiac újbóli látogatása a COVID-19 járvány közepette a Crypto Jokerrel

Május 8-án túl izgatottan vártuk, hogy a Crypto Joker egy Ask-Me-Anything (AMA) megbeszélést folytasson a kriptopiac és az uralkodó koronavírus-járvány bonyolult kapcsolatáról..

A több mint 140 000 előfizetővel a youtube-on a Crypto Joker áttekinti a kriptovalutával kapcsolatos témákat, az ICO-któl / STO-któl kezdve a kriptográfiai cégek megkérdezéséig, hogy bepillanthasson működésükbe. A Crypto Joker 2015 óta aktív a kriptotérben, és több mint 100 kriptográfiai projekt felülvizsgálatához kapcsolódik.

Ez az AMA két részre oszlik, ahol a Crypto Jokert arra kérték, hogy ossza meg véleményét a jelenlegi kriptopiacról, amelyet egy szenvedélyes élő Q követett.&A csoportunkban.

1. szakasz:

Q1. [e-mail védett]: Most kezdjük azzal a kérdéssel, amely a közelmúltban aktuális témához kapcsolódik, és amelyet sokan aggódnak. Mit gondol arról, hogy ebben az időszakban a világ tőzsdéivel együtt mozog a kriptopiac??

Crypto Joker: Tehát, amikor a tőzsdét követő kriptopiacról van szó, azt tapasztaltam, hogy a hagyományos eszközosztály, például az S&A P 500-at és Dow Jones-ot a COVID-19 sokkal komolyabban érintette, mint a kriptopiac. Ha BTC-vel rendelkezik ahhoz képest, aki indexet, alapokat vagy bármit tart, ami a tőzsdéhez kapcsolódik, akkor a részvényterület-tulajdonos vesztesége sokkal nagyobb lenne. Kicsit vicces, mivel az állományt biztonságosnak kell tekinteni a BTC ellen, de amikor eljön a COVID-19 járvány, és látta, hogy minden a készletben van. Valójában a BTC elakadt egy ideig, de most még a COVID-19 előtti korábbi árszinthez képest is emelkedik. Úgy gondolom, hogy a BTC biztonságos befektetés, miközben minden csökken.

Q2. [e-mail védett]: Rendben, a Twitteren feltett második kérdés a következő: A COVID-19 járvány nem volt bántó hatással a rejtjelpiacokra, figyelembe véve a világpiacok és az országok által okozott károkat. Szerinted ennek mi az oka?

Crypto Joker: Igen, pontosan. Ha visszaemlékszik a 2016-os évre vagy a 2015-ös évre, az emberek a BTC-t biztonságos égi eszköznek tekintik, ami azt jelenti, amikor a gazdaság és minden lemegy, és a kriptográfia a biztonságos befektetés. Ezt követően a kriptográfia és a gazdaság közötti összefüggés valahogy megváltozott, és nem mondhatnánk, hogy ha a gazdaság csökken, akkor a kriptográfia felfelé fog emelkedni. De azt tapasztaltam, hogy a COVID-19 története valóban segíti a titkosítást a hírnevének visszaszerzésében, és arra készteti az embereket, hogy a kriptográfia olyan biztonságos mennyei eszköz, mint az arany, mint fedezeti befektetés a tőzsde és a gazdaság ellen. Az emberek most azt gondolják, hogy a kriptográfia biztonságos eszköz ahhoz, hogy még a gazdaság is csökkenjen, miközben a kriptográfia továbbra is emelkedik, vagy legalábbis lapos marad, így a kriptográfiai befektetők nem keresnek sok pénzt és nem veszítenek pénzt néhány befektetőhöz képest, akik egész életüket vesztik a tőzsdén. Például sok nagyvállalat, különösen a légitársaságok részvényeinek egy része körülbelül 70% -kal csökkent a COVID-19 járvány idején, és sokan erre fordították teljes megtakarításukat.

Q3. [e-mail védett]: Igen. Kétségtelen, hogy a COVID-19 járvány hírnevet hozott a kriptopiacon, amikor a fiat a levegőből nyomtat. Mint tudjuk, a tőzsde körmegszakítóját márciusban többször is kiváltotta a COVID-19 járvány. A 3. kérdés a következő: A koronavírus-betegség jelenlegi helyzetében a globális gazdaság nagyon ingatag, ezért mit gondol a kriptovaluta piac jövőbeli kilátásairól?

Crypto Joker: Úgy látom, hogy a kriptovaluta kilátásai nagyon fényesek a közeljövőben. Ha megnézzük, hol tartunk, akkor az egész világ egy blokklánc-technológia felé halad. Úgy gondolom, hogy ez csak a bikafutás kezdete, mivel a 19. covid valóban megmutatta, mennyire megbízható a kriptográfia egy olyan időszakban, amikor a gazdaság szétesik. Úgy gondolom, hogy a titkosítás keveréke a biztonságos menedék eszköz hírnevének megszerzése mellett, amely mellett egy blokklánc-technológia felé haladunk, fényes jövőt mutat.

Q4. [e-mail védett]: Igen, a blockchain technológiát manapság sok nagy cég alkalmazta. Itt jön a 4. kérdés: Amint a COVID 19 globális kérdéssé válik, egyes befektetőknek, akik befektetni szándékoznak a kriptovaluta projektekbe, máris problémák merülnek fel a projekt tulajdonosokkal való találkozással egy-egy megbeszélés és terv alapján. A videohívások elegendőek-e ehhez a trükkhöz? és ha nem, milyen intézkedéseket lehet tenni annak biztosítására, hogy minden a tervek szerint menjen, és ne érintse őket ez a járvány?

Crypto Joker: Srácok, ezt már egyszer mondtam, és még egyszer elmondom. Az átlátszóság ebben a térben MINDEN. ha a projektgazdák nem mutatják az arcukat, ha nem hajlandók videohívásra indulni, NE FESZTEK. A # 1 dolog, amit megtehetsz, mint a befektetőnél, az átvilágítás. Ellenőrizze mindazt, amit a projekt tulajdonosa mond, és mindig végezzen saját kutatást abban, amit mond. Még a mai technológiával járó világjárvány idején is nagyon egyszerű az átlátszó zoom, a Google hangoutok stb. Egy igazi vezérigazgató és alapító mindig az összes befektetővel kapcsolatba lép minden lépésben, ahelyett, hogy megszerezné az alapjait és elhagyná , ez az én területemre, a youtube-ra is vonatkozik. Azok számára, akik ismerik a kripto Youtuber-eket, az űrben jelenleg a legnagyobbak a következő kripto mellett állnak. Ennek oka az, hogy TELJES átlátszóságot kínálnak. Mindig megmutassa az arcát, és nap mint nap tartsa a kapcsolatot rajongóival. (Elküldött link: https://www.youtube.com/channel/UC3d5XyOZR2-HQOL8O5uS7Hg ) Az átlátszóság MINDEN.

Q5.. [e-mail védett]: Igen. Fontos emlékeztető vendégünktől, amely a DYOR = Do Your Own Research, mielőtt valamire fektetett volna. Az 5. kérdés a kriptopiac jelenlegi aggályaira vonatkozik: a Covid-19 járvány jelentős hatással van a pénzügyi helyzetre, szerinted ez akadályt jelent az új tőke számára a kriptopiacon?

Crypto Joker: Természetesen. Mindkettőre nézhető. egyrészt sok embert elbocsátottak a covid 19 járvány miatt. Lehet, hogy attól függően, hogy melyik országban él, kormányzati kompenzációt kap, de a legtöbb országban nem. Tehát ebben a kézben sok embernek kevesebb pénze van befektetésre. De másrészt ahelyett, hogy a már meglévő pénz ott ülne, és semmit sem tenne érted. Segíthet saját helyzetén, ha befektet a kriptopiacba, és passzív jövedelmet szerez magának, hogy valóban segítsen Önnek a szükség idején..

Q6.. [e-mail védett]: Igen, úgy gondoljuk, hogy a passzív jövedelem fontos a többség számára, amikor a COVID-19 járvány miatt növekszik a munkanélküliek aránya. Biztos vagyok benne, hogy a csoport minden tagját, különösen a kezdőt, érdekli a 6. kérdés: Híres crypto Youtuberként milyen tapasztalatokat és tapasztalatokat oszthat meg az újoncokkal a kriptopiacon?

Crypto Joker: Ez a fajta a saját kutatásához vezet vissza. Nagyon hosszú ideig ezen a téren tartózkodva, és látva, hogy több ezer projekt jön és megy, azt vettem észre, hogy sok újonc rohan bejutni a kriptopiacra ahelyett, hogy lassan haladna, megtanulná a btc és a blockchain technológia fogalmát, és saját kutatásokat végezne értékeli az átláthatóságot, majd befektet. Ne feledje, hogy a befektetőknek az utolsó lépésnek kell lenniük, nem pedig az elsőnek.

Q7. [e-mail védett]: Rendben, a 7. kérdésben a felhasználó azt kérdezte: “Az olyan OKEX-kereskedők számára, mint én, mi az oka annak, hogy szerintem az $ OKEx-en kellene kereskednem a többi tőzsde helyett, amelyek szintén felsorolják az indító tokenek listáját”

Crypto Joker: Magamért beszélve, sok cserét alkalmaztam az idők során, és az OKEX határozottan a kedvencem. Először is az OKEx mérete, az a tény, hogy ők az egyik legnagyobb tőzsde, csak azt mutatja, hogy milyen nagy hírnevük és megbízhatóságuk van. Semmi csere nem juthat el erre az oldalra anélkül, hogy a legjobb lenne abban, amit csinálnak. Teljes termékkínálatuk van az azonnali és a derivatív kereskedelem támogatására, lánc pénztárcákon stb. Az egyik legjobb biztonsági technológiával is rendelkeznek, ami számomra nagyon fontos.

Q8.. [e-mail védett]: Örülünk, hogy ezt hallhatjuk tőled. A következő kérdés egy olyan csodálatos kriptográfiai befolyásolóval szemben, mint te. 8. kérdés: "Mik a tervei, hogy oktassák és felhívják a figyelmet a Crypto közösség körébe, hogy minél többen megértsék a kriptovaluta platform használatát, annak technológiáját és elfogadását?"

Crypto Joker: folyamatosan videókat készíts. Jelenleg csak áttekintő videókat készítek különböző projektekről, és igyekszem így oktatni az előfizetőimet, de a közeljövőben azt tervezem, hogy teljes oktatási kurzusokat folytatok a youtube-on különböző témákban kriptóban, ahelyett, hogy csak összekapcsolnám őket egy projekttel. Legyen erre kész !! 🙂

Q9.. [e-mail védett]: Azta! ez nagyszerű hír tőled! Várjuk, hogy hamarosan többet tudjunk meg róla. Ezután a 9. kérdés- "Hogyan alakul ki a kriptokurencia piaca, amikor a világjárvány eljön?"

Crypto Joker: Lenyűgözően működik !! természetesen némelyik a btc felezéséhez kapcsolódik, a többi azonban ahhoz, hogy biztonságos menedék eszköz. Ha összehasonlítja a kriptovaluta-piacot jelenleg bármely más piaccal (ingatlanok, részvények stb.), Akkor az a legjobban teljesítette a világjárványt. Ez megmutatja, hogy a btc mennyire erős és megbízható, és alig várom, hogy a Holdra menjen!!!

Q10.. [e-mail védett]: Igen, a kriptopiac elképesztő teljesítményt mutat a főbb eszköztípusokhoz képest. És végül egy Twitter-felhasználó utolsó kérdése. "Igen Sokan aggódnak a jelenlegi helyzet miatt, amikor a COVID-19 világjárvány sokan elveszítik az állást a kormány tömeges elbocsátásai miatt. Vannak, akik hosszú távú befektetést választanak a kriptográfia világába, mert úgy gondolják, hogy ebben a helyzetben az összes piaci csere és érme drasztikusan csökken. Kezdje el megtakarítani a jövőt azzal, hogy kriptot vásárol alacsony áron, amikor a jelenlegi helyzet. Szerinted mennyire elegendő a megoldás megadásához? Mi lenne a kriptográfia áraival a jövőben? Mert csak nem tudjuk, mikor ér véget a COVID-19 pandémiája. Elég hatékony és megéri-e a titkosításba való hosszú befektetést az alacsony társadalom és az emberek számára, akik több eszközzel rendelkeznek, és fogadnak részvényeket a kriptóban?"

Crypto Joker: 10000%. Különösen az alacsony társadalomban élők számára. Ez a világjárvány megmutatta, hogy a kriptográfiai befektetések biztonságosak, így ez még több okot ad Önnek. Természetesen lesznek rövid távú ingadozások, így ha valaki olyan ember, akinek rövid távon szüksége van pénzre, akkor ne tegye bele ezt az egész életét .. mert ha rövid időre van szüksége pénzre, nem tudja, mi az ára A btc az lesz, tehát ha ebbe a kategóriába tartozik, csak azt fektesse be, amit elveszíthet. Bár ha inkább hosszú távú befektető vagy, akkor tökéletes alkalom vásárolni és figyelni az eszközöd növekedését

2. munkamenet:

1. kérdés: Új befektető vagyok a kriptovilágban, mit tegyek?

Crypto Joker: Mielőtt bármit is tenne, valóban oktassa ki magát a BTC-re és a blokklánc mögött álló technológiára. Ha ezt megtette, és látja benne a CÉLOT, ahelyett, hogy csak nyerni akarna bejutni, akkor azon a ponton nézze meg, mit érdekel a kriptográfia, és az érdeklődésed a legnehezebb A csatornám segítségével megismerheted a különböző projekteket (elküldött link: https://www.youtube.com/channel/UCKQHUlMFSAyeAItF5auC04w )

Q # 2: Tegyük fel, hogy a COVID-19 egy évvel tovább fennáll, úgy látja, hogy ez fenyegetést jelent a kriptográfia számára?

Crypto Joker: Azt hiszem, ez jó lesz a kriptográfia számára. Ha a covid 19 egy évvel hosszabb ideig tart, akkor más eszközosztályok teljesen megsemmisülnek, így a befektetők kivonják a pénzüket ezekből az eszközosztályokból, és ehelyett kriptoba fektetnek. Csak nézd meg, hogyan teljesített a btc az elmúlt hónapban, és kérdezd meg magadtól, biztosan szeretnéd, ha ennek vége lenne;)

3. kérdés: Miért használja a központosított YouTube-ot, miért nem jön be a blokklánc-alapú kiaknázáshoz?

Crypto Joker: Sokkal több tartalom van a youtube-on, minden olyan témában, amelyre gondolhatsz, 1000-es videók vannak rajta .. az idő múlásával a steem nagyobb népszerűségre tesz szert, ez potenciálisan opció lehet, mivel igazad van, ez a blockchain alapú

Q # 4: Talán a Covid 19 helyzet nagyon nehéz a csapat számára. Van-e azonban más olyan hatás, amely közvetlen hatással van a projekt fejlesztésére, különös tekintettel a tranzakciós szolgáltatási küldetés megfelelő működésére. Vannak-e adaptációs lépések a vállalatoknak, hogy úgy tűnjön, mintha a BTC futna?

Crypto Joker: A Covid 19 a fizikai vállalkozásokat érinti a legnehezebben, a légitársaságokat, az éttermi iparokat és a szállodaipart. Mivel sok ilyen kriptoprojekt online állapotban van, és egy mögöttes technológián alapul, ezeket nem hajtják végre annyira

5. kérdés: Sok cserét feltörtek, annak ellenére, hogy magas szintű a biztonságuk. ennyit aggódok a Covid-19 járvány miatt.

Crypto Joker: Sok projekt szerint magas szintű biztonságuk van .. bár ez nem így van. Meg kell végeznie a kellő gondosságot, és meg kell néznie, hogy milyen típusú biztonságot használnak. Nem láttam még akkora és biztonságos cserét, mint az OKEX-et

Q # 6: A kriptográfia tiltásának eltörlésével úgy tűnik, hogy India potenciális piac, több mint egymilliárd lakossal, ez a darab torta visszahúzódó és édes. Hogyan fog összpontosítani az OKEx arra, hogy bővítse üzleti tevékenységét ezen a piacon, miközben a WazirX és a Binance csak 50 millió dolláros indítást indít a „Blockchain for Covid – 19” alapért?

Crypto Joker: Ez mindenképpen kérdés az OKEX számára, mivel ezek az egyik legaktívabb csereprogram az új ötletek és termékek bevezetésében. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas bővülés várható

Q # 7: A Covid-19 járvány rossz helyzetében minden kriptovaluta projektet erősen érintett. Mit gondolsz, melyik kezdeményezés lesz nagyszerű megoldás??

Crypto Joker: Habár mindannyian súlyosan érintettek, sokan többet hajtottak végre, mint mások. Az első tennivaló a különféle kriptográfiai projektek szektoronkénti bontása, és azokra kell összpontosítani, amelyek nem valósultak meg túlságosan, de az ár nagyon csökkent. Ez hatalmas vásárlási lehetőséget mutat, mert túlzott reakciót mutat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner