AMA összefoglaló: Csevegjen a HyperDAO-val, a vezető DeFi platformmal

A 2019-es év csodálatos év volt a decentralizált pénzügyek számára. Az OKEx Jumpstart üdvözölte a HyperDAO (HDAO), egy hatékony, átlátható és megbízható DeFi ökoszisztéma 10. token értékesítését, amely egyablakos pénzügyi szolgáltatási platformot kínál a globális felhasználók számára.

A HyperDAO célja egy átfogó DeFi ökoszisztéma létrehozása, amely megbízható DeFi infrastruktúrát biztosít a globális ügyfeleknek. Ahogy a neve is mutatja, a DeFi fogalma a nyitottságban, a tisztességben és az összekapcsolódásban rejlik. Az elosztott főkönyv- és blokklánc-technológiával támogatott HDAO egy decentralizált és közösség által irányított ökoszisztéma kialakítására törekszik, amelyben a döntéshozatali folyamatok átláthatóak minden felhasználó számára és autonómak..

Örültünk, hogy Ryan Ang, a HyperDAO.com társalapítója és operációs vezetője volt a Kérdezz-Mindent (AMA) ülésünkön, amely két részre oszlik. Ryan-t arra kérték, hogy a szakaszban ossza meg a HyperDAO-val és az OKEx-szel való együttműködésével kapcsolatos betekintését, majd a közösségünk egy sor kérdést követett a 2. részben..

1. szakasz

Q1 : Miért különbözik a Hyper DAO vagy a Maker DAO az USD Tethertől, és miért jobb vagy akár szükséges a DAO módszer?

A1 :A Hyper DAO Stablecoin System (SC) sokkal rugalmasabb, mint a többi Stablecoin előállítási szolgáltatás, abban az értelemben, hogy a felhasználók számára lehetővé tehetik a különböző típusú digitális eszközök fedezetét a Hyperért cserébe, és maga a Hyper is rögzíthető számos fiat pénznemhez, nemcsak USD. Ez különbözik a láncolaton kívüli stablecoinoktól is, amelyek fekete dobozként léteznek, ahol nem ismerjük a belső működését, vagy hogy valóban van-e elegendő USD ezeknek a stablecoineknek a támogatására. Ugyancsak támaszkodnak a hagyományos bankokra, amelyek a stablecoin tartalékait tartják, ami partner- és hitelkockázatot jelent. Mivel a HyperDAO stablecoin rendszere egy láncon fedezett fedezett rendszer, sokkal átláthatóbb. A DAO-ra azért van szükség egy olyan decentralizált rendszerhez, mint a HyperDAO, mert mondjuk ingatag piaci körülmények között, ahol a biztosítékok értéke meredeken csökken, a HDAO-tokenteket verik és értékesítik az értékvesztés fedezésére, ebben az esetben a HDAO-tulajdonosok „biztosítókként” járnak el archígítási kockázat. A rendszer egyensúlyának megőrzése érdekében a HDAO tokeneket prémiumok formájában (más néven hiper kamatláb) kell ösztönözni ennek a kockázatnak a felvállalására. Ezek a HDAO-token-tulajdonosok a kockázati paramétereket is optimalizálni akarják a számukra leginkább előnyös módon, és mivel HDAO-token-tulajdonosok, szavazati joggal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra a kockázati paraméterek módosítását is tartalmazó javaslatok szavazását, ezért egy DAO-mechanizmus szükséges. Ne feledje továbbá, hogy a stabilpénzrendszer a HyperDAO ökoszisztémájának egyik aspektusa, de a HyperDAO egyéb szolgáltatásokat is kínál, mint például csere, vagyonkezelés, crowdfunding, előrejelzés, e-állampolgárság, mikrofinanszírozás és banki szolgáltatások.

Q2 : Van-e valamilyen jutalmazási mechanizmus a HyperDAO Token tartására?

A2 :Igen, amint azt korábban említettem, a HDAO-tokenek az érdekek megszerzése révén ösztönözve vannak az egyensúly fenntartására a stablecoin rendszerben. De ez még nem minden, mert a HyperDAO a DeFi szolgáltatások teljes platformja is, három különböző konszenzusos algoritmussal rendelkezünk: PoW, PoS és PoV. A kérdés megválaszolásához a HDAO-zsetonok birtoklásakor a legközvetlenebb jutalom az a tét, ahol a HDAO-token-tulajdonosok jutalomban részesülnek, ha a zsetonjaikat a rendszerbe rakták.

3. kérdés : Milyen előnyöket kap a HyperDao, ha ma mindhárom közös konszenzusos mechanizmust (PoS, PoW, PoV) alkalmazza? Melyek ezek a konszenzusos mechanizmusok előnyei és hátrányai??

A3 :Három különböző konszenzusos algoritmus van érvényben a HyperDAO, PoW, PoS és PoV számára. A PoW elsősorban azokra a csomópontokra vonatkozik, amelyek felelősek a tranzakciókért és a hálózat fenntartásáért. A PoW alternatívája természetesen a PoS, ahol a HDAO-tulajdonosok jutalomért a HDAO-t a platformra tehetik. Bevettük a PoW-t és a PoS-t is, mert először minőségi validátor csomópontokat szeretnénk behozni, amelyek technikai képességekkel rendelkeznek a rendszer növekedésének támogatásához. Jelen vannak azért is, hogy mérsékeljék a PoS-en keresztüli centralizáció kockázatát, ahol a jelzők nagy részét kevesen vagy egy személy birtokolja. Tehát ez egy ellenőrző és kiegyenlítő rendszer van a két protokoll között. A PoV vagy a Proof of szavazatok lényegében egy jutalmazási mechanizmus, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy szavazzanak az ügyekben a DAO-ban. A szavazatok igazolása ezután a PoW és a PoS rendszerek ellenőrzése. A szavazók szavazhatnak a rendszer módosítására vonatkozó javaslatokról, például a hálózat konszenzusra vonatkozó szabályairól, a PoW és PoS bányászokról azonban nem, szavazhatnak a rosszindulatú és nem hatékony PoW és PoS bányászok ellen is, és megakadályozhatják őket abban, hogy jutalmakat kapjanak. Azáltal, hogy lehetővé teszik a választók döntéseinek meghozatalát, a választókat ösztönzik arra, hogy kordában tartsák a hálózatot, és a rendszer kiegyensúlyozó mechanizmusaként működnek.

Q4 : Melyek a #HDAO fő jellemzői, és hogyan tervezték a Tycoonok piaca elleni küzdelmet??

A4 :Először is, a HDAO a HyperDAO stablecoin rendszer irányítási jelzője. Használható olyan javaslatok szavazására, mint például a kockázati paraméterek módosítása, amint említettem. Tranzakciós díjakként tőzsdénk jelének is fogják használni. Felfogható a tőzsde platform pénznemeként. A HDAO-t a crowdfunding funkcióban új projektek szavazati jogaként is használják stb. A jövőben az előrejelzési zóna nyereményalapjának is része lesz. Röviden: a HDAO tokenek többfunkciós tokennek tekinthetők, amely a HyperDAO teljes ökoszisztémáján keresztül fut.

Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy mit mond a iparmágnák piacán, de feltételezem, hogy a központosított pénzügyi rendszerre vonatkozik. Nem azért vagyunk itt, hogy leküzdjük vagy megelőzzük a hagyományos rendszert, de úgy látjuk, hogy a DeFi képes hosszú távon párhuzamosan működni a hagyományos rendszerrel. Úgy gondolom, hogy ha az embereknek lehetőségük volt megérteni a DeFi-t, láthatják, hogy sok előnye van, különösen a költségmegtakarítás szempontjából. A mi szerepünk tehát az, hogy megkönnyítsük ennek a szakadéknak a áthidalását a hagyományos ipar és a blokklánc tér között. Úgy gondoljuk, hogy minél több intézményi szereplő érkezik, és nagyobb az érdeklődés az ágazat iránt, nagyobb integrációt és könnyebb hozzáférést fogunk látni a DeFi-hez, így ez az egyik szempont, amelyre a HyperDAO hosszú távon törekedni fog.

5. kérdés : Miért döntött úgy, hogy az OKEx-et választja IEO-nak? Milyen előnyökkel jár az OKEx a HyperDAO számára?

A5 :Az OKEx már régóta a decentralizált pénzügyi tér szószólója. Tavaly év elején az OKEx lett az első nagyobb platform, amely integrálta a Maker Dai megtakarítási arányát a platformjukba. Idén az OKEx bejelentette a Hyper DAO-val való partnerségét, mint a második decentralizált pénzügyi projektet, amellyel az OKEx együttműködni fog. Az OKEx nagylelkűen felajánlotta nekünk erőforrásait, és rengeteg útmutatást adott projektünk fejlesztéséhez. Remek munkakapcsolatunk van az OKEx-szel, és a jövőben is folytatni fogjuk velük az együttműködést.


Q6 : Mi a fő különbség a HDAO és a Dao gyártója között, támogatná-e a velük való partnerséget, vagy egyenesen riválisnak tekintené őket?

A6 :Mint már említettük, a HyperDAO Stablecoin System (SC) sokkal rugalmasabb, mint a többi Stablecoin előállítási szolgáltatás, abban az értelemben, hogy a felhasználóknak megengedhető, hogy a Hyperért cserébe különféle típusú digitális eszközöket fedezzenek, és maga a Hyper is összekapcsolható egy különféle fiat pénznemek, nemcsak USD. Sok ihletet merítettünk a Makertől token tervezésünkben, és reméljük, hogy tovább fejlesztjük. Ne feledje, hogy a HyperDAO nem csak egy stabilpénzrendszer, hanem a DeFi-szolgáltatások teljes ökoszisztémája is, ideértve a csereügyletet, az eszközkezelést, a közösségi finanszírozást, a mikrofinanszírozást, az e-állampolgárságot, a banki tevékenységet és az előrejelzést. Határozottan nem tekintjük őket riválisnak, mivel mindannyian ugyanazon a hajón vagyunk és ugyanazon a küzdelemben veszünk részt. Nagyszerű lesz, ha a jövőben együtt tudunk működni a Makerrel.

7. kérdés : Hogyan változtatja meg a #DeFi a pénzzel, befektetéssel, hitelekkel és adóssággal való kapcsolatunkat? Egyszer átveszi a DeFi a hagyományos pénzügyi rendszereket? Milyen problémát oldott meg a HYPERDAO?

A7 :Úgy gondolom, hogy a DeFi csökkentette a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés akadályait abban az értelemben, hogy bárki internetkapcsolattal férhet hozzá a DeFi szolgáltatásaihoz. Úgy gondolom, hogy jelenleg körülbelül 1,7 milliárd ember becsülhető meg, akik nem férnek hozzá az alapvető pénzügyi szolgáltatásokhoz, tehát ez az egyik terület, amin rengeteg változást fogunk látni. A DeFi szintén megbízhatatlan, ami megszünteti a letétkezelői szolgáltatásokat és a vele járó borsos díjakat, emellett jelentősen csökkenti a partnerek kockázatát, és egyetlen kudarcpontja sincs. A DeFi segítségével az emberek visszanyerik az eszközeik felett az irányítást, és a költségek töredékéért hozzáférnek a szolgáltatásokhoz. Nem gondolom azonban, hogy a DeFi átveszi a hagyományos rendszert, azt remélem, hogy a hagyományos rendszer mellett fog működni, és a jövőben szorosabban fog működni a kölcsönösen előnyös kapcsolatokban.

8. kérdés : Mit gondol a HYPERDAO olyan kérdések megoldásáról, amelyeket a DeFi ökoszisztéma még mindig nem tud megoldani? Vajon emberek és gépek kereskedhetnek-e mindennap digitális pénznemeket használó intelligens eszközökön keresztül??

A8 :Az egyik akadály, amellyel minden DeFi projekt szembesül, nemcsak a Hyper DAO, a likviditás hiánya, szemben a centralizált szolgáltatásokkal, például a DEX likviditása halványabb, mint a központosított tőzsdéké, és mivel a likviditás természetesen nagyobb likviditást vonz, az egész ipar lefolyást tapasztal. Korábban említettük, hogy sok szegregációt láttunk a különböző DeFi projektek között, stratégiánk az, hogy erőforrásainkat összevonjuk az ágazat likviditásának javítása érdekében. Ezért agresszíven kötöttünk partnerségeket és keresztintegrációt folytattunk a platformok között. Jelenleg több mint 10 partnerünk van a fedélzeten, és folyamatosan új partnereket veszünk fel hálózatunkba. A pénztárca-szolgáltatók és más cserék különösen érdekesek a hálózatra jutó mennyiség miatt. Úgy gondolom, hogy az emberek és a gépek már minden nap kereskednek okos eszközökön keresztül, és a HyperDAO is ugyanolyan mértékben kiszolgálja ezt a piacot.

9. kérdés : Melyik célfelhasználót kívánja kiszolgálni a HYPERDAO? Könnyen használható lesz-e a résztvevők számára a technológia, de továbbra is biztosítja a nyílt, átlátható és egyenlő utat?

A9 :Azt mondom, hogy célunk az a közös felhasználó vagy befektető, aki kéznél akar hozzáférni a pénzügyi szolgáltatásokhoz, és nem akar borsos tranzakciós díjat fizetni az alapszolgáltatásokért. Olyan piacokat is vizsgálunk, amelyek csak korlátozottan férnek hozzá a pénzügyi szolgáltatásokhoz, vagy merev vagy monopolizált szolgáltatásokkal rendelkeznek, végül is az a célunk, hogy az összes pénzügyi szolgáltatást egy platformra tömörítsük a könnyű használat érdekében, és a hagyományos finanszírozás alternatívájává váljunk. És igen, keményen dolgozunk azon, hogy a felhasználói élmény egyszerű és zökkenőmentes legyen, és átlátható módon könnyű hozzáférést biztosítson az információkhoz.

Q10 : Mi a legnagyobb kihívás bármely felhasználó számára a projektben? és mit tesz a HyperDAO annak érdekében, hogy minden felhasználó hosszú távon maradjon a projekt mellett?

A10 : Úgy gondolom, hogy a legnagyobb kihívás egy olyan ösztönző mechanizmus megtervezése, amely kellő mértékben foglalkozik a biztonsági aggályokkal, ugyanakkor elég jövedelmező, amely hosszú távon bevonja érdekeltjeinket. A felhasználók hamarosan rájönnek, hogy a platformon való navigálás és a különféle szolgáltatások igénybevétele során látni fogják, hogy a HDAO-tokenek a rendszer minden aspektusánál használatosak, így a kereslet által indukált szűkösségi mechanizmus működik. Még akkor is, ha a felhasználók nem használják a rendszert, olyan mechanizmusokat is bevezettünk, amelyek hosszú távon megőrzik őket. Például jelentős jogköröket ruháztunk a tokenek birtokosaira a kormányzással kapcsolatos szavazati jogok tekintetében, ezek a tokenek birtokosai „biztosítóként” dolgozhatnak a stablecoin rendszerben, és kamatot szerezhetnek, vagy jutalmakra tehetnek szert. És a szavazás önmagában is megtérül. Tehát, mint láthatja, ezeket az ösztönzőket szándékosan tervezték annak biztosítására, hogy a felhasználók hosszú távon továbbra is élvezzék és hozzájáruljanak a platformhoz.

Q11 : A HyperDAO nyerte a "2019 legígéretesebb DeFi platform" A Fruity Finance díja. Eredménynek tartja-e ezt a díjat, és úgy gondolja, hogy a HyperDAO további díjakat nyer a jövőben??

A11 :Emlékszem arra a napra, amikor arról tájékoztattak, hogy elnyertük a díjat. Csapatunk a világ különböző részein volt. Azt hiszem, abban az időpontban Hongkongban voltam. Nagyon szívmelengető volt tudni, hogy az emberek érdeklődést mutatnak projektünk iránt, és látják a benne rejlő lehetőségeket. Erőfeszítéseink elismeréseként tekintek rá, de természetesen nem állunk itt meg, és ha bármi, a díj csak arra késztette a csapatot, hogy erősebben dolgozzon a dicséretre méltó DeFi platform kiszorításán. Mindenképpen remélem, hogy a jövőben még több díjat nyerünk, de ez természetesen csak bónusz lesz, a hangsúly továbbra is a platform fejlesztésére.

Q12 : Hogyan jött létre a HyperDAO ötlete?

A12 : Jaydennel és én nagy szerencsénk volt, hogy az alapkezelő vállalkozásunk révén számos blockchain projektben vettünk részt a HyperDAO alapítása előtt. Abban az időben jó projekteket láttunk, de néhányuk nem a befektetői érdekeit szolgálta. Úgy gondoljuk, hogy a DAO megoldja ezt a problémát, mivel elveszi az egyének vagy a potenciális rosszindulatú szereplők hatalmát és a többség kezébe kerül. Megfelelő ösztönzési rendszer és gondosan megtervezett konszenzusos protokoll alkalmazásával a DAO érdekelt felei együttműködhetnek a közösség igazságos és hatékony irányításában. Ekkor gondoltuk arra, hogy hálózatunkat és erőforrásainkat felhasználjuk a pénzügyi térben egy olyan platform létrehozására, amely az összes pénzügyi szolgáltatást egy helyre hozhatja, és amelyet a közösség közösen fejleszt ki. Átlátható és interaktív környezetet képzelünk el, ahol a felhasználók nyíltan megosztják ötleteiket és gondolataikat, és közben virágzó pénzügyi piacot és közösséget hoznak létre..

2. szakasz

1. kérdés: Melyek a HyperDAO fő termékei?

A1: A HyperDAO fő termékei a csere, vagyonkezelés, crowdfunding, mikrofinanszírozás, e-állampolgárság, banki szolgáltatások, előrejelzés és természetesen a stablecoin!

2. kérdés: Melyek azok a jelentős alapok, amelyek támogatják a HyperDAO-t? Vannak-e hagyományos alapok is? Jelenleg sok DEFI fejlesztési projekt van, akkor mi a különbség a HyperDAO és ezek között a projektek között? Kik a HyperDAO versenytársai? Olvastam, hogy a HyperDAO létrehozza az SC-t (Stablecoin), tehát mi a célja? És mire használják az SC-t?

A2: Azt hiszem, három előnyünk van a legtöbb DeFi-projekthez képest. Röviden leírom őket. 1. Átfogó, egyablakos digitális pénzügyi platform. Nem csak egy vagy néhány szolgáltatást kínálunk, hanem bármilyen pénzügyi igény kielégítésére tervezzük a platformunk fejlesztését.

2. Sok rugalmasságot kínálunk, amint azt már korábban említettem, a stablecoin-termelésünk meglehetősen rugalmas a biztosítékok és a stablecoin-termelés szempontjából. az érdekelt felek a szavazás révén is nagy hatalmat kapnak.

3. Decentralizálás, ahol hasznos. A HDAO token tulajdonosainak szavazati joguk van számos irányítási intézkedésre. Akár képviselőket is választhatnak, projekteket vagy vagyonkezelőket jelölhetnek ki, akiket bevezetnek a rendszerbe. A HyperDAO közösségi jelölési zóna, a Vitafórum, a Peer to Peer szolgáltatások, a mikrofinanszírozási rendszer és az előrejelző rendszer szintén teljes mértékben felhasználó által kezdeményezett, felhasználó által vezérelt.

3. kérdés: Mi a HDAO szerepe a HyperDAO ökoszisztémában??

A3: A HDAO a rendszer irányítási tokenje, a stablecoin rendszerben használható az irányításhoz (a kockázati paraméterek kiigazításához vagy a javaslatok szavazásához), tranzakciós díjakra, például platform tokenre vagy a crowdfundingban történő cserére is használható. szakasz szavazati jogként, vagy az előrejelzési zónában, a nyereményalap részeként. valóban sokat tehetünk a HDAO tokenekkel.

4. kérdés: Mit nyit meg a CDC megnyitásakor? HyperDAO?

A4: A CDC az adósságkötelezettség vagy a biztosítékok, amelyeket Hyper-Fiat, például Hyper-USD vagy Hyper-EUR ver. A HDAO a stablecoin irányítási tokenje, és ez is sok minden, lásd fent.

5. kérdés: Milyen fő céljaid vannak a következő 3-4 évben? Mit tervez a terjeszkedés és az örökbefogadás megszerzése érdekében? Hogyan emeli a kriptográfiai résztvevők megértését a projekttel kapcsolatban?

A5:A HyperDAO 1.0-val kezdjük, amely a nyolc alapvető funkció, amelyet már említettem. Fejlesztési tervünk része a 2.0 (2B vagy 2 üzlet) és 3.0 (2G vagy a kormánynak) is. A 2.0 az intézményi szereplők bevezetése a platformunkra, ez a lehetőség a hivatásos pénzkezelők számára, hogy kapcsolatba lépjenek a közös befektetővel. és a 3.0 a kormányokkal való együttműködés és a blockchain szolgáltatások nyújtásának nagy célja.

6. kérdés: Mi tartja vissza a Defit ma, és ezek az akadályok leküzdhetők-e? Hol látja Defi jövőjét 20 év múlva?

A6: Úgy gondolom, hogy általában a DeFi továbbra is szembesül likviditási problémákkal, amelyekkel foglalkoztam, a másik dolog az elfogadás, időbe telik, amíg az emberek új rendszert alkalmaznak, különösen akkor, ha már annyira ismerik a hagyományos rendszert. Tehát előre látom, hogy időbe telik, amikor az emberek a kriptográfiát a saját tőke fix jövedelműekhez hasonló eszközosztálynak tekintik, akkor fogunk boldogulni. Úgy látom, hogy a jövőben a hagyományos rendszerrel együtt és szorosabban dolgozunk együtt.

7. kérdés: Miért fontos, hogy a HyperDAO a blokkláncon működjön??

A7: A Hyper DAO jól áll, egy decentralizált autonóm szervezet (DAO). Lényegében egy olyan szervezet, amelyet a közösség irányít többségi konszenzus útján, szemben a hagyományos szervezettel, ahol vannak vezetők, akik más érdekeltek nevében hoznak döntéseket. Ezt a konszenzusos protokollt természetesen csak a blockchain technológia teszi lehetővé, ahol a nyilvántartások megváltoztathatatlanok, és olyan ösztönző rendszert tesz lehetővé, amely arra ösztönzi az egyéneket, hogy kollektíven dolgozzanak a szervezet fejlesztése felé. Tehát természetesen minden DAO, nem csak a HyperDAO működéséhez kétségtelenül szükséges a blockchain.

8. kérdés: Hogyan választja ki a HyperDAO a vállalatokat az együttműködés érdekében? Milyen előnyökkel jár a HyperDAO-val való együttműködés ?

A8: Olyan vállalatokat vizsgálunk, amelyek nagyobb likviditást tudnak biztosítani, és a felhasználókat bevonják platformunkba, hiszünk az erőforrások megosztásában, tehát ha integrálódni tudunk egymással, az nyer.

9. kérdés: Mit jelent a PoV? És mi a különbség a PoW, a PoS és a PoV között?

A9: A PoV a szavazás bizonyítéka, ami azt jelenti, hogy ösztönzést kapsz arra, hogy szavazzon a rendszer kérdéseiről. Korábban elmagyaráztam, hogyan működött együtt a PoW, a PoS és a PoV. visszamehet olvasni.

10. kérdés: Hogyan fogja biztosítani csapata, hogy a HyperDAO továbbra is a legfelső platform maradjon és lépést tartson versenytársaival szemben a következő 5 évben és azon túl is? Miért bízik abban, hogy saját blokkláncot hoz létre egy meglévő és bevált alapréteg protokoll kihasználása helyett?

A10: Ne feledje, hogy jelenleg nem hozunk létre saját blokkláncot, jelenleg az ethereum láncban vagyunk. Azonban nyilvános láncokat vizsgálunk, és áttérhetünk egyre, ha a platformunk növekszik, és ha találunk egy nekünk megfelelőt.

Mi is képesek vagyunk saját fejlesztésre, ha nem találunk olyat, amely megfelel az igényeinknek.

Ne feledje, hogy jelenleg nem hozunk létre saját blokkláncot, jelenleg az ethereum láncban vagyunk. Azonban nyilvános láncokat vizsgálunk, és áttérhetünk egyre, ha a platformunk növekszik, és ha találunk egy nekünk megfelelőt.

Mi is képesek vagyunk saját fejlesztésre, ha nem találunk olyat, amely megfelel az igényeinknek.

11. kérdés: Milyen követelményeket vesz figyelembe, hogy a bankok partnerként működjenek veled?

A11: A bankokkal való munka óriási számunkra, és már tárgyalunk néhányukkal. Nagyon sok likviditást hozhatnak a platformra. A probléma az átláthatóság és az eszközök migrációja a láncba, ha van ilyen. Ez még mindig sok vasalást kell elvégezni, de elképesztő lesz, ha a fedélzeten vannak.

12. kérdés: Van-e olyan üzleti vagy nemzeti kormány, amely partneri kapcsolatot kíván kialakítani a HyperDAO-val?

A12:Igen, hatalmas intézményhálózattal rendelkezünk a korábbi munkánk hagyományos teréből. Sokan szintén kifejezték érdeklődésüket a velünk való együttműködés iránt. Ez a HyperDAO 2.0 része, amelyet már említettem, és igen, tárgyalunk a kormányokkal, hogy lássuk, hogyan tehetjük egyszerűbbé a folyamatokat számukra, és hogyan segíthetünk az adatkezelésben és az irányításban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map