AMA összefoglaló: DEAPcoin és OKEx Jumpstart – Ismételten látogatás a DEA társelnök-vezérigazgatójával, Naohito Yoshidával

Ahhoz, hogy többet tudjunk meg a blockchain digitális művészetéről, örültünk, hogy a múlt héten Naohito Yoshida, a Digital Entertainment Asset (DEA) társelnöke volt! Az iparral és a projekt kidolgozásának ötleteivel közös meglátása közösségünkkel sikeres Ask-Me-Anything (AMA) munkamenetet hozott.

A PlayMining a DEA által elindított, blockchain technológiát használó új platform. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy játékokkal és képregények olvasásával kereshessenek DEAPcoin-t, minél több játéktartalmat játszanak a felhasználók, annál több zsetont keresnek. Az alábbiakban olvashatja el a projekt mögött meghúzódó csodálatos történetet.

Ez az AMA két részre oszlik, ahol Naohitót arra kérték, hogy ossza meg, hogy a DEAPcoin elindítása az OKEx Jumpstarton hogyan hoz több sikert a projektben, és miért hiszi, hogy a DEAPcoin új felhasználókat vonz majd a Covid-19 pandémia közepette, amelyet heves élő Q követ.&A csoportunkban.

1. munkamenet

1. kérdés: Mire használják a DEAPcoin-ot? Mi a DEAPcoin szerepe az ökoszisztémában?

A1: A szórakoztató platform "PlayMining" egy gazdasági és ökológiai platform, amelyen a felhasználók vásárolhatnak & kereskedelmi kellékek (Digital Art: harci kártya játékokhoz), amelyek megjelennek a játékokban és képregényekben, a DEAPcoin segítségével. A DEAPcoin kereshető játékokkal vagy képregények nézésével.

2. kérdés: Miért döntött úgy, hogy üzletét a blokkláncban fejleszti, mivel ez egy egészen új iparág?

A2: Úgy gondoljuk, hogy a saját tokenünk kiadása a legjobb módszer a DEA projekt jövőképének megvalósításához. Célunk egy példátlan ökoszisztéma- és világkoncepció biztosítása, amelyben a felhasználók pénzt kereshetnek (kriptovaluták) cserébe játékért és képregény-olvasásért. Ennek eléréséhez egy teljesen új asser-forgalmi rendszerre van szükségünk, az elosztandó eszközök forrásával együtt. A meglévő fiat- és kriptovaluták, valamint stabil érmék használata azt jelenti, hogy látásunk eléréséhez a már meglévő gazdasági mechanizmusokat kell figyelembe vennünk. De úgy gondoljuk, hogy jövőképünk egyedisége és eredetisége miatt gazdasági rendszerünknek rendkívül nehéz együttélni a meglévő gazdasági modellekkel.

3. kérdés: Meg tudná mondani a befektetők motivációját és előnyeit a DEAPcoin hosszú távú megtartására? Van-e valamilyen terve a vezetési igény és a token szűkössége tekintetében??

A blokklánccal kombinált sok platformos játék közül nem soknak sikerülhet, akkor hogyan fogja meggyőzni a DEAcoin a befektetőket és a felhasználókat, hogy csatlakozzanak a DEAPcoin projekthez?

A3: Könnyen érthető ösztönző, hogy az ár nem valószínű, hogy csökken. Az ERC-20 jellege miatt a kibocsátott DEAP-érmék száma nem növekszik. Úgy értem, hogy a kibocsátáskor felső korlát volt. Ezért mindaddig, amíg egyedülálló gazdasági zónánk piaci kapitalizációja emelkedik, elméletileg a DEAPcoin egységára továbbra is emelkedni fog. Elvileg a gazdasági zóna piaci kapitalizációja megegyezik az ott létező digitális eszközértékek összegével. Ezáltal mindaddig, amíg a digitális eszközöket folyamatosan alkalmazzák / értékesítik a gazdasági övezetben, a DEAPcoin értéke alapvetően emelkedik.

4. kérdés: Mi a token hasznossága? Mi a webhelye versenyelőnye játékkal és képregény olvasással? Van-e maga számára egy érdemi jutalom a közösség számára??

Kérjük, mondja el, miért kell hosszú távon befektetnie a felhasználóknak és a befektetőknek a DEAPcoin-ba. Milyen előnyökkel jár a DEAPcoin a tulajdonosok számára?

A4: A DEAcoin, amelyet a DEA Project adott ki, megkülönbözteti sok más kriptográfiai eszköztől, és jellemzője: "értékháttér". Két dolog támasztja alá ezt: a digitális eszközök „használati értéke”. Az ezen a platformon kifejlesztett játékokon és mangákon alapuló digitális eszközök saját értékkel bírnak, különösen tartalmuk, valamint az alkotó rajongói és rajongói számára. A digitális eszközöket ráadásul a nagy újrafeladhatóság jellemzi, ami lehetővé teszi a másodlagos ügyletek egyszerű végrehajtását a Digitális Művészeti Aukción. Ezen felül annak birtoklása magas felhasználási értéket is jelent, ami „erős és szórakoztató” a játékban.


2) A digitális eszközök „eszközértéke”. Megkezdtük a DEAPcoin segítségével globális művészek műveinek megvásárlását és birtoklását. Mély és széles hálózattal rendelkező műgyűjtőkkel és ügynökökkel együttműködve számos műalkotást már kiértékeltünk és megvásároltunk. Ezeket digitális eszközökként is eladják és forgalmazzák a Digitális Művészeti Aukción. A Társaság tulajdonában lévő örökség műveit már elismerték magas eszközértékük miatt. Ezekre cserélhető DEAPcoin "méltó eszközök", tehát maga a pénznem eszközértékének bizonyítéka.

A szuverén aranyérmék kibocsátásától a 19. század elején a Nixon-sokkig a 20. század végén a világ számos pénznemének az értékét az „aranystandard” (egy rendszer, amely garantálja az ország monetáris / cserearányát) alapján határozta meg. bizonyos mennyiségű arany). Ugyanebben a folyamatban a DEA Project által kibocsátott DEAPcoin egy kriptográfiai eszköz, amelynek értékét a művészettel való csere garanciája alapján határozzák meg, így megállapítható a "művészeti standard rendszer"

A DEAPcoin tényleges ára nem feltétlenül az alapul szolgáló eszközök teljes értékén alapul, mivel a kriptográfiai eszközök tőzsdén történő bevezetése után a piac értékeli. Úgy gondoljuk azonban, hogy az a tény, hogy 1) van ártámogatás és 2) hogy a teljes volumen tovább növekszik, nagyon pozitív üzenet a piac számára, amely értékeli a DEAPcoin árakat.

5. kérdés: Mint tudjuk, minden sikeres projektnek van néhány története a kulisszák mögött, mi a történet a DEAPcoin siker mögött? Mi volt ez a jövőkép, amikor először ötletként jelent meg? Vannak-e olyan speciális prototípusok vagy közelgő DEAPcoin frissítések, amelyeket meg akarsz mutatni / megosztani velünk?

A5: Álom gyermekkorban:

Emlékszel azokra a napokra gyerekkorodban, amikor órákat töltöttél azzal, hogy pénzért, tapasztalati pontokért vagy erősebb fegyverekért legyőztem a szörnyeket? És azt az ürességet, amelyet akkor érez, amikor nem volt mit megmutatnia erőfeszítéseiért, miután kikapcsolta a játékkonzol főkapcsolóját? Önnek és sok másnak legalább egyszer el kellett gondolkodnia: „ha csak olyan gazdag tudnék lenni a való életben, mint a játékban …” Azt akarom nekilátni, hogy ezt a „ha” -ot valósággá tegyem..

6. kérdés: Mit tehet a DEAPcoin most ebben a kritikus pillanatban, amikor világszerte járványos koronavírus van?

A6: Sok ember otthon marad, és fokozatosan belefárad a meglévő szórakozásba. Szorongásuk van a jövedelem elvesztése miatt is. Itt jön a PlayMining üzleti modellünk. A „Játsszon keresni” című játékunk ebben a helyzetben biztosan sok embert fog visszhangozni. Remélem, hogy vállalkozásunk reményt adhat az embereknek szerte a világon.

7. kérdés: Mi a „digitális művészeti aukció” és hogyan működik??

A7: A Digitális Művészeti Aukció olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Japánból és a világ minden tájáról származó népszerű alkotók által rajzolt digitalizált műalkotásokat („Digitális művészet”) vásároljanak és adjanak el. Ezek a Digital Arts egyedülállóak és exkluzívak a DEA blockchain alapú tranzakciós rendszerén keresztül. A platform lehetőséget kínál e digitális eszközök tulajdonosainak, hogy fokozzák a játékok szórakoztató hatásait a DEA szórakoztató platformján, amelyet PlayMining platformon találnak. Ez a két szempont együttesen mind a Digital Arts, mind a DEAPcoin magas eszközértékét eredményezi, valamint exponenciálisan bővíti a DEA „PlayMining” gazdasági zónáját.

A Digital Art nemcsak egy játékhoz lesz elérhető, hanem több játékhoz is elérhető a PlayMining platformon, így a token értékes lesz a különféle játékfelhasználók, valamint azok számára, akik egyáltalán nem játszanak a játékkal.

8. kérdés: Miért döntött a DEAPcoin az OKEx Jumpstarton való elindítás mellett??

A8: Mert az OKEx megérti a jövőképünket és azt, hogy mit akarunk elérni. Az OKJumpstart indítása hosszú folyamat. Tudja, hogy üzleti modellünk összetett. A DEAPcoin értékének megőrzéséhez pedig folyamatos és folyamatos együttműködésre van szükségünk. Olyan partnerrel akartunk dolgozni, aki a legjobban megérti szenvedélyünket. Ez OKEx volt.

9. kérdés: Mi a DEAPcoin jövőképe és küldetése?

A9: A szórakozás és a technológia erejével, egy új kultúrával és a jövő gazdaságával. Mi vagyunk a következő generációs szórakoztató vállalat, amely a digitális korban szórakoztatással és eszközökkel új gazdaságot és kultúrát hoz létre a blokklánc-technológián alapulva. A „szórakozás” alapján létrehozott új kultúra és piac. Megváltoztatjuk / szembeszállunk a korszak hagyományos módszerével, amikor a munkával megszerzett pénzből „szórakozást” vásárolunk. A világ minden tájáról érkező emberekkel létrehozunk egy új korszakot a szórakoztató gazdaság számára, ahol szabadon élhetünk.

Q10: Elmondaná nekünk a projekt előnyeit? És miért kellene a felhasználóknak vásárolniuk a DEAPcoin-t?

A10: Hisszük, hogy a projekt koncepciója, "PlayMining", nagyon hatékonyan fog működni a felhasználók megszerzésének módszereként. Az a jellemző, hogy "Bányászati" (DEAPcoin) érhető el "Játék" (játék / manga), és ugyanabban a formátumban van, mint az Alibaba Group, a LINE Pay és a PayPay által kidolgozott pont-odaítélési kampány (úgynevezett Baramaki promóció). Romboló promóciós hatása már precedensekből bebizonyosodott.

A felhasználói felület / UX tekintetében a játék része "PlayMining" ugyanolyan kapacitással és skálázhatósággal rendelkezik, mint a szokásos alkalmazási játékok és a webes játékok, ellentétben az ún "blockchain játék".(Egyszerűen szólva, a játék része a "normál HTML5 játék")

Ebben a tekintetben a „Job Tribes” a "blockchain-kapcsolódó játék", nem a "blockchain játék". A blockchain használatának koncepciójával a teljes platformon "Play Mining" a Digital Art Auction-et is beleértve, reméljük, hogy gondolhatja, hogy eltér a hagyományos blockchain-tól. Az időszakra célt tűztünk ki "3 év" amíg nem szerzünk be 100 millió embert.

2. munkamenet

1. kérdés: Milyen problémákat igyekszik megoldani a DEAPcoin?

Mi készteti az embereket a DEAPcoin hosszú távú hitére?

A1: Két problémát szeretnék megoldani ezzel a projekttel.

1) Az alkotó jogainak védelme

Az alkotókat és az illusztrátorokat valamilyen módon kizsákmányolták. Még ha jó műalkotást is készítettek, csak egyszer kapnak össze.

A mi modellünk szerint minden alkalommal, amikor a digitális művészet tranzakciója történik, a díj egy része újra és újra visszatér az alkotókhoz. Az intelligens szerződés jó rendszer az alkotók jogainak védelmére.

2) Tegye értékesebbé befektetését (játékokra fordított pénz)

Sokan sok pénzt költenek társasjátékokra és szereznek tárgyakat. De amikor belefáradnak a játékba, mindezek a tárgyak elveszítik az értéküket. Ezek csak értelmetlen adatok. A mi modellünk szerint a ppl aukcióval kereskedhet a digitális eszközökkel. Visszaszerezheti a pénzét. vagy talán nagyobb hozamot érhet el, akárcsak a befektetés. Tehát úgy gondolom, hogy vállalkozásunk védheti az alkotók jogait, és produktívabbá és tartalmasabbá teheti játékélményét.!

2. kérdés: Milyen prioritásaid vannak ebben az évben?

A2: Első prioritás, hogy meg akarjuk szólítani a meglévő kriptotulajdonosokat, és tudatosítsuk velük a projektünk meglétét. Bár szórakoztató platformot fejlesztünk, a korai alkalmazók / első felhasználók kriptográfiai tulajdonosok lesznek, nem pedig általános játékfelhasználók. Most elküldhetjük azt az üzenetet, hogy a DEAPcoin érdemes vásárolni a kriptográfiai közösség számára. Második lépésként meg akarjuk szólítani az általános játékfelhasználókat. A végső cél az, hogy a felhasználók megtapasztalják a DIgital Art kereskedését / aukcióját. Mert Digital A művészeti aukció az, ahol bevételszerzésre vállalkozunk. A végső cél, hogy a felhasználó pénztárcát tartson és élvezze a digitális művészeti aukciót.

3. kérdés: Hány játék van jelenleg bemutatva az Ön platformján? Tervez-e még néhány újat felvenni, hogy minél több embert vonzzon a DEAPcoin felé?

A3: Tudjátok srácok "VILÁGLAPOK"?A nemzeti zászlókat megszemélyesítik és karakterekké alakítják."VILÁGLAPOK" az IP-jünk, és egy alkalmi játékot tervezünk / fejlesztünk a WORLD FLAGS alapján. Láttad ezt? Megtalálhatod nemzeted zászlaját, mint szamuráj karaktert!

4. kérdés: Kérjük, mondja el nekünk a projekt egyediségét, mint más hasonló projektek, például a digitális szórakoztató eszközök platformjai.

A4:

1) A manga legnépszerűbb alkotói csatlakoztak ehhez a projekthez

A digitális művészeteket számos híres japán képregényművész készíti, és a Job Tribes játék történetét Shin Kibayashi, a Netflix által kiválasztott japán top 6 alkotók egyike írja.

2) Digitális művészeti aukció

Nem csak a digitális művészeteket használhatja játékokban, hanem el is adhatja azokat. Tegyük fel, hogy ha kártyája nagyon népszerűvé válik a játékban, akkor a kártya ára emelkedik. A Digitális Művészeti Aukción elárverezheti / eladhatja, és hozhat némi hozamot.

3) A digitális művészetnek többjátékos értékei vannak.

Digitális művészeteit nemcsak a Job Tribes-ben, hanem néhány más, a jövőben újonnan hozzáadott játékban is felhasználhatja. Ezek a legfontosabb különbségek!

5. kérdés: Meg tudná magyarázni nekünk, mit "Art Standard rendszer" és hogyan segít a tranzakciókban?

A5: A DEAP gazdasági rendszert „művészeti standardnak” írják le, szemben az arany standarddal. A pénznem (DEAPcoin) értékét a művészetek hitelessége adja, beleértve (de nem kizárólag) mind a fizikai, mind a digitális művészetet. Ezáltal a művészetek értékének növekedése is ennek megfelelően növeli a valuta (DEAPcoin) értékét.

6. kérdés: Befektetőként és korai alkalmazóként nehezen tudom elérni vagy értékelni a projekteket rövid távon, és hosszabb időre van szükségem ahhoz, hogy teljes mértékben megértsem, felismerjem és értékeljem azt. A közönség megértésének elősegítése érdekében el tudná mondani, milyen tervek vannak elindítva a DEAPcoin értékének növelése érdekében?

A6: Egyszerűen megnöveljük a digitális művészeti eladások számát a DIgital Art Auction-en. Minél értékesebbek a digitális művészetek, annál többen jönnek. Több ppl használja a DEAPcoin-t, és az érték emelkedik. Gondosan kell létrehoznunk olyan értékes digitális művészeteket, amelyeket a ppl meg akar vásárolni. Ez a jelenlegi feladatunk és küldetésünk. Sok népszerű alkotóval lépünk kapcsolatba / keressük meg, nem kizárólag Japánban. hogy minél több felhasználót vonzzon. A Digitális művészetet nemcsak a képregény-alkotók, hanem az is elmondhatják, hogy hírességek énekesei, divattervezői, így a lehetőség végtelen, Folytatjuk a vonzó digitális művészetek alkalmazását a felhasználók vonzása és a DEAPcoin. Üzleti modellünk bonyolult, de remélem, mindenki megértette az alapvető részt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map