AMA összefoglaló: Vásároljon Crypto-t a Fiat Koinal átjárón keresztül az OKEx-en

A Koinal célja, hogy egyszerűsítse a kriptovaluta megvásárlását saját cseretechnológiáján keresztül, amelyben a legkifinomultabb csalásfigyelést és a fejlett titkosítási technológiát használják a fizetések védelmére. A támogatott kriptovaluták közé tartozik a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, a Bitcoin Cash és a Ripple. Az ügyfelek az előnyben részesített fizetési módok alapján vásárolhatnak betéti és hitelkártya, banki átutalás és más alternatív fizetési módok segítségével.

Ez az AMA két részre oszlik, ahol Anilt arra kérték, hogy ossza meg velünk nézeteit és partnerségét, majd élőben Q következik&A csoportunkban.

1. szakasz

1. Hány országot és hány kriptovalutát támogat a Koinal?

A következő országokban kibocsátott bankkártyák & régiókat Koinal nem támogatja: Vietnam, Bolívia, Ecuador, Algéria, Banglades, Indonézia, Jordánia, Kirgizisztán, Marokkó, Nepál, Irán, Pakisztán, Tajvan, Kambodzsa, Kuba, Macedónia, Nepál, Nigéria, Thaiföld, Líbia, Szudán, Jemen , Zimbabwe, Szíria, Panama, Ghána, Mongólia, Botswana, Trinidad és Tobago, Észak-Korea, Egyiptom, Tunézia, Kenya, Mianmar, Libanon. Dolgozunk a listán szereplő néhány ország eltávolításán. 5 érmét támogatunk: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Új érmék hamarosan elérhetőek lesznek.

2. Koinal az OKEx-en kívül más cserékkel is együttműködött?

Igen, a partnerségek széles skálája van és folyamatosan bővülünk.

De nagyon szeretjük az OkEx-et!

3. Hogyan foglalkozik egy ilyen népszerű cég, mint a Koinal, a csalással és biztosítja felhasználóinak biztonságát? Van-e valamilyen speciális funkciója? Kérem, mondja el, hogy a vállalata csak vállalatokkal működik, vagy az egyszerű felhasználókat támogatja? És meddig tart a KYC folyamata? A Koinal támogatja az olyan érméket, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple stb. Az Ön cége a jövőben saját kriptovalutáját bocsátja ki?

A csalás az egyik legsúlyosabb kérdés, amellyel foglalkozunk. Koinalnak nagyon tapasztalt csalás- és kockázatkezelő csapata van az EU-ban. A legjobb KYC szolgáltatókkal dolgozunk, és az EU egyik legjobb kockázatú csapata van, amely minden nap megment minket. Az SG Veteris a Koinal márka tulajdonosa, és vállalati ügyfelekkel is rendelkezik. Az SG Veteris rendelkezik B2C és B2B szolgáltatásokkal: www.sgveteris.com. A KYC folyamatideje az alkalmazás részleteitől függ. 1-15 percen belül el kell érnie az eredményt. Saját kriptovalutánk kibocsátása még nem szerepel a terveink között. Persze, mindig izgalmas téma erről beszélni a belső üléseken.


4. A Covid-19 járvány nagyban befolyásolta a piacot. Milyen hatásokat hozott a Covid-19 Koinalhoz? Mik a Koinal gyógymódjai?

Mondhatom, hogy a Covid-19 még nem érintett minket, mivel csapattagjaink 90% -a távolról dolgozik különböző országokból. A pénzügyeket, mint minden területet, mélyen érintette. Tehát meg kellett győződnünk arról, hogy az emberek továbbra is igénybe vehetik-e szolgáltatásunkat pénzügyi döntéseik meghozatalához. Meghosszabbítottuk a NO FEE promóciónkat április 6-ig, hogy legalább a mi részünkről segíthessünk.

5. Megoszthatja velünk a marketinggel és a közelmúlt tevékenységével kapcsolatos terveket?

Folytatjuk a sikeres promóciókat! Egyre aktívabbá válunk a közösségi médiában. A közelmúltban azonban kibővítettük marketing csapatunkat, amely sok örömet és nagyon jó üzleteket fog hozni felhasználóink ​​számára. Maradjon velünk! Kövess minket a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon és a LinkedIn-en.

6. Milyen követelmények szükségesek a koinalon keresztül történő sikeres befizetéshez? Mi a biztonság / a magánélet erőssége a koinalnál?

KYC-ellenőrzéseket végzünk azonosító és lakcím dokumentumok bevonásával. E-mailben is visszaigazolást kapunk az első regisztrációkról. Ezenkívül bizonyos körülmények között szelfi ellenőrzéseket kérünk. Természetesen rendelkezünk a biztonsági ellenőrzések és ellenőrzések átfogó listájával, de ezek részletes ismertetése nem lenne túl biztonságos.

7. Milyen előnyöket kínál a Koinal az ügyfeleknek más versenytársakkal szemben? Kötelező lesz-e átmenni a KYC-n, hogy online vásároljak titkosítást, vagy korlátoz-e bármilyen összeggel??

Jó, biztonságos és gyors szolgáltatást nyújtunk, nagyon versenyképes áron. Azt javaslom, hogy vizsgálja meg az összes alternatívát, amely ezt a szolgáltatást hitel / bankkártyával biztosítja, hogy összehasonlítsa a különbséget. De határozottan javasoljuk, hogy végezze el a vásárlás teljes folyamatát, ne csak ellenőrizze az árat a webhelyen.

8. Van-e korlátozás a vásárláshoz?

Időnként érmevásárlás után törlik.

Biztonsági intézkedésünk részeként vannak korlátok. A korlátokat az OKEx webhelyén és a Helpdesk webhelyünkön találja meg.

9. Olvastam a vásárlók véleményét a Koinal használatakor, tervezik-e a Koinal a jobb fejlesztését?

A nap 24 órájában működő ügyfélszolgálatunk készen áll segíteni az ügyfelek felmerülő problémáiban. Folyamatosan fejlesztjük platformunkat, hogy jó szolgáltatást nyújtsunk. Remek észrevételeket kapunk, és természetesen, mint minden cégnél, panaszokat. Ezek egy részét valójában nem a szolgáltatásunk okozza, hanem a hitelkártyák / bankkártyák jellege vagy maga a bank. De remek fejlesztési javaslatokat kapunk, és minden visszajelzést komolyan veszünk, mivel úgy gondoljuk, hogy ez a valódi siker forrása.

2. szakasz

1 : Miért hívják Koinalnak, mit jelent a csapat számára??

A Koin Al jelentése érme vásárlása törökül. Török ember vagyok, Londonban élek, és rájöttem, hogy mindenki helyesen tudja kiejteni Londonban.

2 : Az ütemterv továbblépése során melyek a legfontosabb legfontosabb prioritásai? Van-e Koinal csapatának elég alapja (alapok, közösség stb.) E mérföldkövek eléréséhez??

Dolgozunk a szolgáltatásaink javításán és az áraink csökkentésén. A közeljövőben banki átutalási szolgáltatásaink vásárlásra és értékesítésre történő kiadását tervezzük.

3 many Az alapok biztonsága a kereskedők / befektetők számára a legfontosabb prioritás a tőzsde kiválasztásakor. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy többet tudjunk meg a Koinal biztonságáról.

Az SG Veteris (a Koinal szolgáltatás tulajdonosa) az EMD ügynöke az Egyesült Királyságban. Biztonságban kell lennünk! Ez nem lehetséges a szervezetünk számára, mivel mi vagyunk az FCA által szabályozott EMD ügynök.

4 : Mekkora a Koinal ökoszisztéma? Mennyire különleges Koinal versenyezni más versenyzőkkel?

Kérjük, látogassa meg a www.sgveteris.com webhelyet szolgáltatásaink megtekintéséhez. A Koinal a kártyafeldolgozó szolgáltatásunk. Úgy gondolom, hogy az SG Veteris az egyik legnagyobb az EU-ban ökoszisztémánkban.

5 : Mik a stratégiai partnerségek az OKEx és a Koinal között? Milyen pénzügyi lehetőségek lesznek a jövőben?

Megerősítjük kapcsolatunkat az OKEx Csoporttal a kártyafeldolgozás területén. Igen, használhat virtuális kártyát, azonban a rendszerünk továbbra is a 3D-k átadására kényszerítené.

6 : ALIVE a medve kriptopiacon nagyon nehéz, sok projekt messze van a céljától, tehát mi a Koinal képlete, hogy túlélje a hosszú utakat?

Nem vagyunk egy kis induló vállalkozás. FinTech csoportként közel 7 évig vagyunk jelen. Hosszú ideje foglalkozunk banki és kártyafeldolgozási szolgáltatásokkal. Az SG Veteris (Koinal) életben marad és növekedni fog.

7 all Mindannyian tudjuk, hogy az együttműködés ebben az iparágban nagyon fontos a túlélés és a hosszú távú dominancia érdekében. Milyen együttműködéseket / kooperációkat hajtott végre Koinal ?

A kriptovaluta piacon a világ minden tájáról a legnagyobb játékosokkal állunk kapcsolatban. Csak kövessen minket a közösségi médiában, hogy lássa az eredményünket.

8 : A Koinal saját Blockchain létrehozását tervezi ?

Nem, nem tervezünk. A pénzügyi szolgáltatásokra összpontosítottunk.

9 : Tervez-e hozzá kriptovaluta-vásárlást az alipay és a wechat használatával?

Alternatív fizetési lehetőségek bevezetését tervezzük. Örömmel adjuk hozzá az Alipay-t és a Wechatot, ha egyet tudunk érteni velük. Nem igényelünk KYC-t <2500 dolláros megrendelések esetén azonban mindig háttérellenőrzéseket hajtunk végre a háttérképen.

10 : Milyen technológiát alkalmaz a Koinal az adatok védelme érdekében & magánélet?

Nagyon fontos tényező tudni.

Londonban vagyunk, az SG Veteris pedig az EMD ügynöke. Biztosítanunk kell a GDPR betartását szervezetünkben.

11 : A kriptopénzpiac nagyon ingatag. Hogyan biztosított Koinal abban az esetben, ha a kriptopénz hirtelen csökken?

Miután létrehozott egy megrendelést, egy időre befagyasztjuk az árainkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy felhasználóinkat nem érinti a volatilitás.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map