Az Ethereum 2.0 egymillió érintett ETH-t ér el, miközben az intézményi termékek a kriptotérbe rakódnak

A hét legnagyobb történetei a kriptovaluta világból, amelyeket esetleg hiányoltatok

Ezen a héten több pozitív fejlemény is történt a blockchain és a kriptopénzipar hírterületén. Különösen az Ethereum 2.0 Beacon Chain sikeres bevezetése jelentette, hogy a protokollfrissítés 1 millió ETH-val rendelkező tőkeszerződése letétbe került. Ugyanakkor a kriptovaluta-kitettség iránti intézményi kereslet tovább növekszik – a magas nettó vagyonú magánszemélyek és intézményi ügyfelek felé irányuló különféle termékek létrehozására ösztönözve.

Itt található minden, amit hiányolhatott a blockchain és a cryptocurrency hírek ezen a héten, az OKEx Insights hét kriptohírének ebben a kiadásában.

Az Ethereum 2.0 részesedési szerződése meghaladja az 1 millió ETH-t

Az Ethereum 2.0 tét szerződése több mint 1 millió letétbe helyezett ETH-t ért el ezen a héten, miután sikeresen elindította Beacon láncát. Ezen írás idején a szerződésben szereplő ETH teljes összege meghaladja a 600 millió dollárt, és 1 082 851 ETH van bevonva.

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Habár a korai érdekeltek jutalma jelenleg magas, az új betétekkel összhangban csökken.
 • A tétszerződésben letétbe helyezett több mint egymillió ETH lényegében zárolva van, amíg az 1.5. Szakasz 2022-ben elindul.

Az Ethereum 2.0 tét szerződése jelenleg több mint 1 millió ETH-t tartalmaz. Forrás: Etherscan

A Spotify rendezőt kíván felvenni a titkosítási erőfeszítések vezetésére

A Spotify reméli, hogy kibővíti erőfeszítéseit a kriptovaluta és a digitális eszköz térben nyilvános álláshirdetés a népszerű streaming szolgáltatás weboldalán. A vállalat kifejezetten egy társigazgatót keres a fizetési stratégia csapatának vezetésére, amely digitális pénznemet tartalmaz.

Kulcsfontosságú elvihetők

 • A Spotify részt vesz a Diem projektben. Az új igazgató vezeti a vállalat tevékenységét a projektben – amely az e heti márkanévig Libra néven szerepelt.
 • Az álláshirdetés szerint a Spotify a blokkláncokkal és a digitális pénznemekkel kapcsolatos egyéb lehetőségeket is fontolgatja.

Speciális SEC fintech egység önálló irodává

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdei Bizottsága megfordítja az innováció és a pénzügyi technológia stratégiai központját – amelyet egyszerűen csak úgy nevezünk "FinHub" Szerint önálló irodába egy bejelentés csütörtökön készült.

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Az új struktúra megmutatja a SEC érdeklődését a fintech – és ezzel együtt a blockchain és a cryptocurrency – politikájának irányításáért.
 • A szervezeti váltás azt is jelezheti a SEC tudatában, hogy potenciálisan nem képes lépést tartani a fintech ipar innovációs ütemével, és mint ilyen, önálló irodára van szükség.

Német magánbank kriptovaluta alapot indít intézményi befektetők számára

Hauck & Az Aufhauser német magánbank 2021 januárjában intézményi fókuszú kriptovalutaalap indítását tervezi. hivatalos bejelentés, az alap neve HAIC Digital Asset Fund lesz, és tartalmazni fog egy kosár kriptovalutát – beleértve a BTC-t és az ETH-t is – amelyet a német Kapintendo fintech vállalat biztosít..

Kulcsfontosságú elvihetők

 • A HAIC Digital Asset Fund az egyik első kriptovaluta alap, amelyet egy magánbank indított intézményi ügyfelek számára.
 • Minimum 200 000 eurós befektetési igény mellett a kriptovaluta alapot kifejezetten az intézményi befektetőkre összpontosítják – akik 2020-ban halmozódtak a kialakulóban lévő térben.
 • Hauck & Aufhauser az alap létrehozásának mozgatórugójaként megemlítette a digitális eszközök iránti fokozott intézményi érdeklődést.

S&P 500 Dow Jones indexek a kriptovaluta-indexelési szolgáltatás elindításához

Annak a narratívának megfelelően, hogy a kriptovalutákba történő intézményi befektetések tovább nőnek, az S pénzügyi adatkezelő cég&A P Dow Jones Indices megállapította sajtóközleményt hogy 2021-ben testreszabható kriptopénz-indexelő szolgáltatást indít.


Kulcsfontosságú elvihetők

 • Az indexelő szolgáltatás az S-től&A P 500 Dow Jones indexek olyan nagy nevekkel fognak versenyezni, mint a Bloomberg Galaxy Crypto Index és a Nasdaq indexei.
 • A több intézményi szintű indexelési szolgáltatás egyenlő a nagyobb piaci átláthatósággal.

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map