Az OKB ára évente magas, mivel a felhasználók ünnepi jutalmakat élveznek

Az OKB globális ökoszisztéma havi jelentése – 2020 december

Az OKB az OK Blockchain Foundation által kiadott globális segédprogram-token, amely az OKEx kereskedési platform infrastruktúrájának alapvető része..

Az OKB 2020-ban erős lett

Az OKB felgyorsította fejlődését 2020-ban – abban az évben, amikor a projektben jelentősen nőtt a jelképes érték, a felhasználók növekedése, az ökoszisztéma-fejlesztés és a közösségi partnerségek.

Az OKB ára 2020 folyamán megőrizte pozitív lendületét, és decemberben elérte az éves csúcsot, 8,15 USDT-t. 200,3% -os éves hozamot ért el, ami 2021-ig tartó pozitív lendület jele.

Az OKB csapata négy fordulóját teljesítette OKB visszavásárlás & Éget Az összesített 14.570.351,1 OKB-t elégették ebben az évben.

Az OKB globális ökoszisztémája 2020-ban 41 új partnert vett fel. Ezek a partnerek számos ágazatból származnak – ideértve a fizetéseket, a hitelkezelést, a pénztárcákat és a közösségi hálózatépítést..

Eközben az OKB felhasználói különféle előnyöket élvezhettek – például tranzakciós díjkedvezményeket és jogosultságot az OKEx Jumpstart kiosztási foglalkozásokon való részvételre. Az OKB felhasználói átfogták a világot, sokan Európából, Amerikából és Délkelet-Ázsiából érkeztek.

Ezenkívül az OKEx több mint 80 közösségi eseményt szervezett a felhasználók milliói számára világszerte. Az események között élő közösségi közvetítések, Ask-Me-Anything foglalkozások, valamint marketingkampányok szerepeltek a Twitteren és a Weibón.

A jobb felhasználói élmény érdekében a weboldalt is átalakították. Ezenkívül a felhasználók az OKB-t is beletehetik az OKT első verésébe.

Mire készül az OKB decemberben?

  • Az OKB ára éves csúcsot ért el, 8,15 USDT-t. Decemberi ára 7,56 USD volt.
  • Megújult az OKB weboldala.
  • Az OKB három új partnert adott be ökoszisztémájába.
  • A felhasználók tétet tehetnek az OKB-re, hogy részt vegyenek az OKT kezdeti pénzverésében.
  • Az OKB elindított egy és az OKB tulajdonosok számára.

Az OKB új partnerei

A NOWPayments, a NerveNetwork és a Math Wallet volt a legújabb partner az OKB ökoszisztémával.

A NOWPayments egy nem őrző kriptofizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára azonnali online fizetések elfogadását 50+ kriptovalutában. A partnerség lehetővé teszi a felhasználók számára az azonnali fizetéseket is az OKB használatával. A NOWPayments az OKEx-et fogja felhasználni a likviditás megszerzésének fő helyszínéül.

Decentralizált digitális eszközszolgáltató hálózatként a NerveNetwork támogatja OKB a láncok keresztmetszetében. Az OKExChain nemrégiben indított verziójával a NerveNetwork hozzáférhet az OKExChain láncokon átívelő eszközökhöz, és láncokon átívelő hidat épít a nyilvános lánc digitális eszközeihez..

Ban,-ben partnerség of Math Wallet, az OKB többláncú felcserélhető más digitális tokenekkel.

Az OKT kezdeti pénzverde

Az OKExChain 2021 januárjában jelentette be hivatalos bevezetését. A platform natív tokenje, az OKT, fontos szerepet játszik az OKExChain ökoszisztémában – mivel az OKExChain-ra épülő alkalmazásokban szavazni, tétet fizetni és tranzakciós díjakat fizetni.

Bevezetés az OKExChain natív tokenjébe, az OKT-be.

Annak érdekében, hogy zökkenőmentesebb felhasználói élményt nyújtson az OKExChain szolgáltatásban, az OKT a kezdeti pénzverésre rendelkezésre állt 2020. december 31-én 16:00 és 2021 január 14-én 16:00 óra között. Az OKT kezdeti kibocsátása 10 millió volt. , és az OKB-tulajdonosok részt vehettek az OKB megszerzésével az OKEx Jumpstart-on. Sőt, a felhasználók további OKB-t kereshetnek az a Twitter-kvíz.

Az OKExChain, OKExDEX, OKT és OKB kapcsolatának megértése

Ünnepi jutalmak az OKB tulajdonosainak

Az OKB decemberben indított jutalmazási kampányokat az OKB-tulajdonosok számára.

Például az OKB karácsonyi ajándékokat tartott az OKB tulajdonosainak és azok számára. Meghosszabbították a boldog pénteki jutalom programot, és a felhasználók összesen 20.000 USDT engedményekkel vehettek részt.

Beszélj hozzánk

A felhasználókkal való szoros kommunikáció fenntartása és javaslataik meghallgatása érdekében az OKB csapata számos fontos közösségi tevékenységet is tartott decemberben.

A felhasználók hozzáadhatják az OKB asszisztensét (WeChat azonosító: OKBNO1), hogy további információkat és előnyöket kapjanak.

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az OKB-vel kapcsolatban, kérjük, forduljon az alábbi elérhetőségen keresztül:

OKB e-mail: [email protected]

Kövesse az OKEx-et

OKEx hivatalos közösség: http://t.me/OKExOfficial_English

Az OKExChain hivatalos weboldala: https://okex.me/OKExChain

Az OKEx DEX hivatalos weboldala: https://okex.me/dex-test

Link a tesztérmék fogadásához: https://okex.me/drawdex

OKExChain dokumentáció: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner