Az OKB globális ökoszisztéma havi jelentése – 2020 június

OKB júniusi jelentéskép

Júniusban az OKB számos figyelemre méltó mérföldkövet ért el. Egyrészt az OKB egynapos kereskedési volumene továbbra is meghaladta a 300 millió dollárt. Az OKB ökoszisztémája hat új globális partnert is befogadott, amelyek számos jelenleg népszerű alkalmazási területet lefednek, mint például a digitális valuta pénztárcák és a nagy adatok. Továbbá az OKB csapata egymás után nyitott két jól ismert csatornát a Spot Trading és a Buy Crypto oldalon.

Az OKB egynapos kereskedési volumene eléri a 301 millió dollárt

Az OKB legfontosabb mutatói 2020 júniusára. Forrás: OKEx

Az OKB ökoszisztémája folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtott a világ 154 országának és régiójának követői számára. Közülük a legaktívabb birtokosok Európából és Délkelet-Ázsiából érkeztek. Ezen túlmenően, az elmúlt hónapban az OKB kereskedési párjai a legnagyobb kereskedési volumennel olyan fő kriptovaluták voltak, mint például a Bitcoin (BTC), valamint az USD Coin (USDC) és a Tether (USDT) stabil állományok..

OKB piacok júniusban

Az alábbiakban áttekintjük az OKB június havi árát – beleértve a magas, az alacsony és a nyereséget is.

Az OKB piaca 2020 júniusában. Forrás: OKEx

 

Piaci megjegyzések 

A Coincodex rejtjeladatok összesítője szerint az OKB az első helyen állt a három fő token között, amelyekre a piacnak júniusban kell összpontosítania. A Coincodex kijelentette, hogy az OKB értéke tovább növekszik az olyan fontos ökológiai konstrukciók megvalósításával, mint a visszavásárlás és az égés.

Hat új partner csatlakozik az OKB ökoszisztémához

A felhasználók számára folyamatosan értékteremtés az OKB ökoszisztéma felépítésének egyik legfontosabb célja. Folyamatosan választjuk ki a legértékesebb alkalmazási forgatókönyveket és a legkényelmesebb kereskedési csatornákat az OKB-tulajdonosok előnyei érdekében.

Júniusban az OKB globális ökoszisztémája összesen hat új partnert fogadott a fedélzeten. Az új partnerek számos olyan alapvető területet fednek le, mint a kriptopénztárcák, a blokkláncos játékok, a big data és az API tranzakciók.

Az OKB ökoszisztéma-partnerségei 2020 júniusában

  •  Június 3-án az OKB partnerséget kezdett a fő kriptotárcával, a Coinomival, amely több millió felhasználóval és 168 fiat kereskedési csatornával büszkélkedhet, jelentősen kibővítve az eszköz tárolási és kereskedési lehetőségeit az OKB globális felhasználói számára..
  • Június 10-én az OKEx lett az első kriptovaluta-tőzsde, amely integrálta a Flipside Crypto FCAS-ját (Fundamentális Crypto Asset Score) a platformjába. A mutató a felhasználói aktivitás, a fejlesztői magatartás és a piaci érettség alapján értékeli a kriptovaluták általános egészségi állapotát és teljesítményét, és lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy jobban informált döntéseket hozzanak közvetlenül az OKEx platformon belül. Az OKEx OKB segédjelzője felkerült az FCAS-ra is, így a tokenek birtokosai teljes átláthatóságot biztosítanak.
  • Június 15-én a blockchain játékóriás, Enjin hivatalosan is csatlakozott az OKB globális ökoszisztémájához. Az OKB felhasználói mostantól az Enjin-en keresztül kicserélhetik és tárolhatják a támogatott játékeszközöket.
  • Június 20-án az OKB stratégiai együttműködési kapcsolatba lépett a Guarda nevű, ismert európai kriptotárca-fejlesztővel. A Guarda pénztárcák révén az OKB felhasználói kényelmesebb módon tárolhatják és tranzakciókat folytathatnak az eszközök között.

Eddig az OKB-nek összesen 65 globális partnere van, és továbbra is első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felhasználók millióinak a világ minden tájáról. Megbízható partnerszolgáltatásaink több tucat ipari területet fednek le, ideértve a fizetéseket, kereskedelmet, pénztárcákat, hiteleket és pénzügyi menedzsmentet, műszaki biztonságot, turizmust, életvédelmi szolgáltatásokat, szórakoztatást, közösségi hálózatokat, elektronikus szerződéseket és még sok mást.

Az OKChain Hackathon kampánya és az OKB felhasználói jogainak bővítése

Júniusban továbbra is az OKB valamennyi felhasználójának belső jogainak folyamatos optimalizálása és gyarapítása volt az egyik legfontosabb feladatunk. Jelenleg több kulcsfontosságú lépést tettünk meg a felhasználók jogaiban, különös tekintettel az OKChain decentralizált blokkláncra és az OKEx Jumpstart kriptográfiai adománygyűjtő platformra. Az OKB-tulajdonosok az OKT-t – az OKChain natív tokent – repülőgépként kapják meg. 

Az OKChain Hackathon kampánya

Amióta az OKChain teszthálózatot frissítették a 0.10-es verzióra, a közösség befejezte az OKChain-stabilitási tesztet, és két fő funkcióval egészítette ki: a szuper csomópontok jóváhagyási szavazatát és a decentralizált központ független felépítését. Kozmoszban Game of Zones keresztlánc tesztverseny során az OKChain kiváló és kielégítő eredményeket ért el.

Az OKChain ökológiai felhatalmazásának és felhasználói jogainak további növelése érdekében a közösség úgy döntött, hogy július 20-a előtt minden felhasználó számára Hackathon kampányt szervez, és kiemelkedő csapatoknak és fejlesztőknek díjazza akár 5000 dollár értékű OKB-t..

A Hackathon kampány tartalmaz, de nem kizárólagosan, olyan innovatív alkalmazásokat, mint a fejlesztői eszközök, a megbízott csomópont-szolgáltatások, a piaci számítástechnikai plug-inek, az SDK és a stakes.

OKEx Jumpstart

Az OKEx Jumpstart felhasználói jogainak további bővítése érdekében az OKB együttműködött a WaykiChain-nal a WGRT irányítási token értékesítésében a Jumpstart platformon.

Eddig az OKB összesen 14 belső jogot hozott létre a felhasználók számára, ideértve a tranzakciós díjkedvezményeket, az OKB tőkeáttételes kereskedését, a kis eszközök konverzióját, az OKB megtakarításait, az OKEx Jumpstart és még sok mást. Célunk, hogy továbbra is folytassuk a terjeszkedést és további jogokat és előnyöket teremtsünk az OKB felhasználói számára.

További promóciós kampányok, amelyek előnyöket nyújtanak

Kampányok a közösségi előnyökért

Június 1-5 között az OKB exkluzív tevékenységeket nyitott meg a Nemzetközi Gyermeknap megünneplésére.

Ugyanebben az időszakban az OKB a jól ismert Metaverse blokklánc-projekttel együtt a Metaverse Dualchain Network Architecture (DNS) 1 millióját adta el az OKB felhasználóknak. A résztvevőknek csak 10 OKB-t kellett vásárolniuk, hogy 1000 DNS-t nyerjenek. Az új felhasználók további 500 DNS-t is kaphatnak. 

Ezenkívül az OKB folytatta a kampány lebonyolítását "Vásároljon OKB-t, hogy USDT-t kapjon" a felhasználók számára a világ minden tájáról. A minősített felhasználók 10 USDT jutalmat kapnak az OKB 100 USDT értékű megvásárlásáért.

Közösségi interakciók

Június 11-30 között az OKB hét élő közvetítési tevékenységet szervezett számos ismert blockchain projekt, szervezet és csoport, köztük a BitTorent, a Neo, a TRON, a Bitcoin Diamond, a Bytom, a Lambda és a SatoshiClub között, elérve az aktív blockchain-felhasználók százezreit.

OKEx Summer Super Rewards szezonnaptár

Június 26-án az OKB hivatalos távirati közössége élő közvetítést tartott „Az OKB jelen és jövője” címmel, hogy beszámoljon az OKB felépítéséről, valamint a jövőbeli stratégiai tervezésről és elrendezésről..

Új hónap elé nézek

Összességében megfigyeltük, hogy az elmúlt hónapokban fokozatosan nőtt a fejlesztő OKB alkalmazások száma. Fejlesztői csapatunkkal és az OKB-tulajdonosok támogatásával együtt arra számítunk, hogy az OKB az elkövetkező hónapokban és években is tovább bővíti alkalmazásainak körét.

A jövőben az OKB csapata arra törekszik, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtson több felhasználó számára, és segítsen konszenzus kialakításában az OKB ökoszisztémában és a blockchain iparban általában.

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az OKB vagy az OKChain csapattal kapcsolatban, kérjük, forduljon az alábbi elérhetőségeken keresztül:

OKB e-mail: [e-mail védett]

OKChain e-mail: [e-mail védett]

OKChain https://t.me/okchaintech

OKB csapat

2020 július

Kövesse az OKEx alkalmazást

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner