Az OKB globális ökoszisztéma havi jelentése – 2020 július

Július hónapban 11 új partner szállt le az OKB globális ökoszisztémájában annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson a decentralizált finanszírozáshoz, az online fizetésekhez, a biztonsághoz és a legális devizakereskedelemhez az összes OKB-tulajdonos számára..

Ezen felül az OKEx elindította az OKB C2C hitelszolgáltatást, és az első OKChain Hackathon kampány sikeresen lezárult.

A következő jelentés bemutatja az OKB ökoszisztéma fejlődését és eredményeit 2020 júliusában.

OKB piaci részletek júliusra

Az OKB legnagyobb havi megtérülése 27% volt

A CoinGecko arról számolt be, hogy az OKEx webforgalma nőtt a legnagyobb mértékben a többi cseréhez képest 2020 második negyedévében – elérve a 239% -os nyereséget.

Ugyanakkor az OKEx platform natív pénznemének, az OKB-nek volt a legmagasabb megtérülése az öt legfontosabb mainstream platform token között – elérve a 90% -ot. 

Tizenegy globális partner csatlakozott az OKB ökoszisztémához

Az OKB értékének, támogatásának és szolgáltatási tapasztalatainak javítása érdekében az ökoszisztéma júliusban világszerte összesen 11 partnerrel bővült. A kiegészítések számos fontos területre kiterjednek – ideértve a DeFi szolgáltatásokat, az online fizetéseket, az árengedményeket, a biztonsági szolgáltatásokat, valamint a szokásos kereskedelmet.

Július 2-án az OKB megerősítette a stratégiai együttműködést a jól ismert DeFi szolgáltatóval, a Saturn Network-szel. A felhasználók OKB DEX derivatívákat folytathatnak, miközben kereskednek a Saturn Network platformon.

Az OKB egymás után stratégiai együttműködést alakított ki az Aeronnal és a MyWish-szel a fizetések területén. Az Aeronnal a felhasználók az OKB-nál megvásárolhatják az Aeron által biztosított repülési termékeket. Ugyanakkor a felhasználók az OKB-vel fizethetnek és élvezhetik a MyWish által nyújtott intelligens szerződéses szolgáltatást.

Továbbá az OKB támogatta a jól ismert Haasonline, Cryptohopper és Mudrex API stratégiai platformok elindítását is. Minden OKB felhasználó díjkedvezményeket élvezhet a robotok kereskedelméért a fenti platformokon.

A legális token-kereskedelem csatornáinak bővítésével kapcsolatban az OKB elindította a Kamoney-t, amely egy vezető és legális dél-amerikai devizakereskedelmi platform, valamint a Cointopay-t, egy jól ismert kereskedési platformot – tovább fejlesztve a globális ökoszisztémát..

Ami a pénztárcákat illeti, az OKB egymást követően megállapodást kötött a jól ismert indiai pénztárcákkal, a BuyUCoin-nal és Oroszország legnagyobb kriptotárcájával – vagyis a Vagyonkezelővel. A felhasználók a fenti pénztárcákon keresztül profitálhatnak az OKB összes megtakarítási és kereskedési lehetőségéből.

Folyamatos erőfeszítésekkel az OKB-nek jelenleg 76 globális partnere van, és továbbra is első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felhasználók és rajongók millióinak szerte a világon.

Az OKEx elindította az OKB C2C hitelt

Július 17-én az OKEx hivatalosan is elindította az OKB C2C hitelt.

Jelenleg minden hitelfelvevő élvezheti az iparág legalacsonyabb kamatát – 0,01% -kal

A felhasználói élmény javítása érdekében ma már lehetőség van a hitel időtartamának kiválasztására hét és 90 napos időszakok között. Egyetlen hitel korlátja minimum 200 USD és legfeljebb 1 millió USD között van.

Az OKChain első Hackathon kampánya sikeresen lezárult

Az OKChain első Hackathon kampánya sikeresen zárult július 31-én. A verseny eredményeit augusztus végén teszik közzé.

Június 4-i indulása óta összesen 22 csapat és egyén nevezett be a versenyre – köztük a Beijing ChainsGuard, a Bitsong, a DappBirds és más, különböző területeken ismert szervezetek. A versenyzők beadványai a DEX-ekről, a digitális eszközök pénztárcáiról, az API-król, a virtuális gépekről, a blockchain böngészőkről, a blockchain biztosításról, a staking-ről, a fejlesztői eszközökről, az SDK-ról, a láncokon átívelő megoldásokról és sok más innovatív alkalmazásról szóltak..

A Hackathon kampány eredeti szándéka az volt, hogy több intézmény és egyén számára lehetővé tegye az OKChain fejlesztését és fejlődését. A versenyzők lelkesedésének ösztönzése érdekében az OKChain az intézmények és az egyének hozzájárulása szerint legfeljebb 5000 USD OKB jutalmat oszt ki.

Új hónap elé nézek

Ezenkívül a felhasználókkal való szoros kommunikáció fenntartása és javaslataik meghallgatása érdekében az OKB számos fontos közösségi tevékenységet is tartott júliusban. A felhasználók hozzáadhatják az OKB asszisztensét (WeChat azonosító: OKBNO1) információk és előnyök megszerzése érdekében.

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az OKB vagy az OKChain csapattal kapcsolatban, kérjük, forduljon az alábbi elérhetőségeken keresztül:

OKB e-mail: [e-mail védett]

OKChain e-mail: [e-mail védett]

OKChain Tech távirat: https://t.me/okchaintech

OKB csapat

2020 augusztus

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner