Az OKB ökoszisztéma havi jelentése – 2020 március

Március volt az OKB második évfordulója. Az elmúlt két évben végzett munkánk áttekintése során világszerte számos áldást kaptunk partnereinktől és követőinktől. Az OKB csapata őszintén értékeli folyamatos támogatását!

Az ünneplés mellett az OKB márciusban befejezte négy fő ökológiai együttműködésének kibővítését is, három jelentős frissítéssel az OKEx platform alapján és három új támogató partnerrel a kereskedelmi csatornákon. Ezenkívül az OKB csapata több tucat kampányt tartott OKB hívők milliói számára, amelyek során megválaszoltuk a közösség által feltett kérdéseket, és együtt megvitattuk az OKB jövőjét.

2020 márciusától az OKB-nek 52 belső és külső alkalmazási forgatókönyve és előnye van, 9 fiat átjáróval, köztük Euro, Koreai won, Vietnám dong stb. Az OKB kereskedési pár több mint 50 mainstream kereskedési platformon is szerepel. A jövőben az OKB csapata továbbra is kiváló szolgáltatásokat nyújt OKB hívek millióinak 153 országban és régióban.

1. Az OKB márciusi teljes kereskedési volumene elérte a 8,7 milliárd USD-t, és a rejtjelezési piac felső határa szempontjából a TOP 10-et érte el

Márciusban az OKB havi kereskedési volumene elérte a 8,722 milliárd USD-t, a napi kereskedési volumen pedig 2020 március 6-án elérte a 350 millió USD-t, ami a hónap legmagasabb értéke.

Sőt, az OKB összesített piaci kapitalizációja továbbra is tartotta a TOP10 vezető pozícióját márciusban, és elérte az 1,606 milliárd USD-t.

Az OKB kereskedési párok márciusi kereskedési volumene főként a fő kriptográfiai eszközökkel volt szemben, mint például az USDT, az ETH, a BTC és az USDK. Közülük az OKB / USDT kereskedési pár 65,39% -ot, az OKB / USDK pedig 2,17% -ot tett ki.

Az OKB ára 5.97 USDT-n (március 1.) kezdődött és 4.35 USDT-n (március 31.) ért véget, a hónap végi árcsökkenés összesen 27% volt. Ezenkívül az OKB legalacsonyabb árfolyama a hónapban 2,0 USD volt (március 13.), és az azt követő csúcsa 4,832 USDT (március 20.) volt, maximális havi nyeresége 141,6%.

Összességében a piac és a felhasználók lelkesedéssel és megerősítéssel adták az OKB márciusi ökológiai építési munkálatait, ami új lehetőséget kínál arra is, hogy gondolkodjunk az OKB jövőbeni ökoszisztéma-fejlesztéséről. A jövőben továbbra is keményen dolgozunk, és naprakészen fogjuk tartani az általános folyamatot.

Ugyanakkor őszintén reméljük, hogy minden felhasználó teljes mértékben megérti a piaci befektetéssel járó kockázatokat, nem bátorítunk mindenkit az OKB spekulációjára. Reméljük azt is, hogy azok a felhasználók, akik hosszú távon ismerik az OKB-t, részt vehetnek velünk az OKB ökológiai felépítésében, és közösen megoszthatják az OKB hosszú távú fejlesztése által hozott osztalékokat.

2. Adatok áttekintése, jövőbeli tervezés & gondolatok

Ebben a hónapban az OKB csapata több millió OKB hívővel ünnepelte 2. születésnapját. Áttekintettük és összefoglaltuk a munkát, és szembesültünk az elmúlt két évben végzett munkánk hiányosságaival. A későbbi ökoszisztéma-építés során tovább fogunk javulni.

Márciusig az OKB 153 országot és régiót szolgált ki, minőségi szolgáltatásokat nyújtva OKB hívők millióinak, összesen 17 161 709,06 OKB-t égetett meg, miután befejezte a hét visszavásárlási kört & égett, és összesen 33 209,73 BTC-t dobott az OKB tulajdonosainak bónuszként.

Megnöveltük mind a belső, mind a külső alkalmazási szcenáriókat és a levezetett jogosultságokat, és felgyorsítottuk globális terjeszkedésünket. Mindezek az eredmények az OKB hosszú távú támogatását jelentik a világ minden felhasználójától.

Az elmúlt két év áttekintésével az OKB csapata új megértéseket nyert és jobban megtervezte az OKB jövőbeni ökoszisztéma-felépítését.

Felgyorsítjuk a termékbővítést, és további belső alkalmazás-forgatókönyveket és további privilégiumokat építünk az OKEx kereskedési platform alapján. Az OKB ökoszisztéma szempontjából további külső alkalmazási forgatókönyveket fejlesztünk és bővítünk, hogy gazdagítsuk az OKB értékét. Reméljük, hogy az OKB-t mint az iparág legtekintélyesebb blokklánc-tokenjét építjük, és minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy megvalósuljon.

3. Négy új ökoszisztéma-partner, több belső kiváltság

A belső és külső alkalmazási szcenáriók és az ökológiai építkezés körüli kiváltságok folyamatos bővítése továbbra is az OKB egyik legfontosabb feladata márciusban. Ebben a hónapban 4 új tároló, vásárló, kivonó partner landolt az OKB ökoszisztémájában. És felvettünk 3 új OKB belső származtatott jogot.

Március 10-én az OKB együttműködött a Mercuryóval, a jól ismert kriptointézettel, amely pénztárca- és fizetési szolgáltatást kínál. A Mercuryo segítségével a felhasználók a Visa / MasterCard kártyán keresztül közvetlenül az OKB-vel kereskednek az Euro, a Ruble és más fiatokkal..

Március 20-án az OKB együttműködött a vezető koreai kriptográfiai intézménnyel, a MeconCash-szal, és több mint 13 ezer ATM-et tett lehetővé az OKB visszavonásának támogatására. Ez az együttműködés azt jelentette, hogy az OKB alkalmazási forgatókönyveit és értékét egyre több iparágban alkalmazzák, ideértve a koreai orvosi szépséget, az e-kereskedelmet, a vendéglátást és a PC / MOB-t.

Március 25-én az OKB partnerséget kötött a Hyperpay-vel, amely egy jól ismert blockchain digitális eszközök pénztárca, ahol az OKB felhasználói különböző tárolási szolgáltatásokat élveznek, beleértve a centralizált és decentralizált pénztárcákat.

Március 26-án az OKB üdvözölte a Coinify-t, az európai fiat kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi, hogy több mint 70 ország 120 000 kereskedője fizetőeszközként használja az OKB-t. Ez az együttműködés biztosítja a technikai alapokat az OKB megvalósításához, mint a napi fizetési eszköz az ügyfelek számára világszerte.

Emellett március 26-án az OKEx felvette az OKB / USDC kereskedési párokat, hogy gazdagítsa az OKB felhasználók kereskedési lehetőségeit.

Márciusban az OKB VIP partnerségi programot nyitott meg, és minden résztvevő számára bőséges promóciós előnyöket és bónuszokat kínált.

Március 25-én az OKEx Jumpstart, az OKB egyik belső alkalmazási forgatókönyve bejelentette, hogy megkezdi a tizenegyedik projekt, a DEP előzetes értékesítését az adott országoknak és régióknak. Az exkluzív értékesítés az OKBelievers számára április 8-án 04: 00-kor (UTC), az OKTraders számára pedig április 8-án (05:00) (UTC) kezdődött..

A mai napig 52 belső és külső alkalmazási szcenárió létezik, és a belső alkalmazás szcenáriókból 13 levezetett privilégium létezik, ideértve a tranzakciós díjkedvezményeket, a delegált kereskedőket, a nyílt partnerségi programokat és így tovább. 39 külső alkalmazási forgatókönyv létezik, amelyek a fizetés, kereskedés, piaci szoftverek, pénztárca, hitelezés, technikai biztonság, utazás, életmód, szórakozás, szociális, elektronikus szerződések, O2O, játékok stb…

A jövőben az OKB csapata folytatja a származtatott jogosultságok és alkalmazási szcenáriók kibővítését, hogy erősebb támogatást teremtsen az OKB számára..

4. Új fiat kereskedési csatornák az orosz rubel számára

Az OKB-felhasználók kereskedési igényeinek kielégítése érdekében felvettünk egy fiat orosz rubel kereskedési csatornát az OKB számára. Az OKB pedig még 3 vezető kereskedési platformon szerepel.

Március 10-én az OKB / RUB kereskedési csatornát felvették az OKEx-be a Mercuryóval való együttműködés révén. Azóta a felhasználók megvásárolhatják az OKB-t euró, koreai won és sok más fiattal a Mercuryo-n keresztül.

Március 11-én az OKB felkerült a BitAsset vezető kereskedési platformjára, és felkerült azonnali kereskedési piacára.

Március 18-án az OKB felvette a listáját a hitBTC-be, a híres chilei kereskedési platformba, amely latin-amerikai, oroszországi, németországi, törökországi, valamint más országok és régiók felhasználóit szolgálja ki. Ez az együttműködés jelentősen elősegítette az OKB nemzetközivé válásának üzletágát.

A mai naptól kezdve az OKB 9 fiat kereskedési csatornát nyitott meg, köztük az Euro, a rubel, a koreai won, a vietnami dong és az indonéz rúpia. Több mint 50 kereskedési platform, köztük a bitfinex és a bitmax, hozzáadta az OKB kereskedési párokat, világszerte 153 országot és régiót lefedve.

5. Első ökológiai közösségi partnerség

Annak érdekében, hogy több felhasználó vehessen részt az OKB ökoszisztéma-építésében, március 16-án felépítettük első ökológiai közösségünket. Ugyanezen a napon tartottuk a közösség első AMA rendezvényét a nagyközönség számára.

A jövőben rendszeresen megosztjuk a kapcsolódó híreket és információkat a közösséggel, és végezünk AMA vagy airdrop tevékenységeket.

Amióta az OKEx megnyitotta a Saving szolgáltatást az OKB számára, több mint 10 millió USD értékű OKB tárolásra került. Hogy visszaadjuk az OKB követőinek, március 6-án elindítottuk a 10-szeres kamat-visszatérítési kampányt az OKB megtakarítással kapcsolatban, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk felhasználóinktól..

Március 25-én, amikor az OKEx vezérigazgatója, Jay Hao meglátogatta a FIND közösséget, jelentést készített az OKB második évfordulójáról, és megosztotta az OKB jövőbeni ökoszisztéma-ütemtervét az OKB-felhasználók ezreivel.

Ráadásul számos AMA eseményt indítottunk az INFINITO, a ViteX és a BitSG támogatásával, valamint a közösséggel való kapcsolattartás és az OKB-felhasználók bőséges jutalmának felkínálása érdekében..

Ahogy JayHao vezérigazgató mondja, "Az OKB erős kohéziója a legbüszkébb eredmény." Az OKB mindig tovább halad céljaink elérése érdekében a blockchain korszakában, és meghívunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk ezen az úton. Ha bármilyen észrevétele vagy javaslata van, kérjük, küldjön e-mailt az [email protected] és az [email protected] címre

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner