DeFi trendek a WeChat, a Diginex IPO Nears és a Bitmain elutasítja a pletykákat

Heti áttekintés a blokklánc és a kriptohírekről Kínából és Hongkongból.

A kínai kereskedők ezen a héten továbbra is vonzó nyereséget folytattak a DeFi-ben, kivonva Etert a hozamgazdálkodásra szolgáló kriptográfiai tőzsdékből. Eközben a hongkongi székhelyű Diginex digitális eszközcég 20 millió dollárt gyűjtött a magántőzsdei kibocsátásból, és egy lépéssel közelebb került a szeptember végén tervezett Nasdaq-tőzsdéhez. Ezek a történetek és még sok más az OKEx Insights China Market Watch e heti kiadásában.

A kínai kereskedők a tőzsdékből vesznek fel forrásokat a DeFi nyereségért

A DeFi iránti kínai kereslet ezen a héten tovább nőtt, mivel ez a kifejezés a WeChat közösségi média platformra irányult, tüskés szeptember 2-án a mindenkori magas, közel 900 000 keresési mennyiségre.

Mivel az Ether ára a héten 400 dollárról esett, és szeptember 5-én egyszer 316 dollárra zuhant, a kínai kereskedők kivonták ETH-jukat a kriptográfiai tőzsdékről részt vegyenek a DeFi likviditásában bányászati. Adatok a CryptoQuant-tól mutatja hogy a cserékben tartott ETH mennyisége szeptember eleje óta csökken.

Crypto tőzsdék által tartott Ethereum tartalékokA rejtjelcserékben tartott ETH tartalék összege. Forrás: CryptoQuant

Szeptember 6-án az is volt számolt be hogy a felhasználók nehezen tudták kivonni az ETH-t és más hozamgazdálkodási jelzőket néhány tőzsdéről, mivel a tőzsdei részesedések csökkentek.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A DeFi iránti növekvő kínai kereset ellenére a közelmúltbeli kriptográfia 1,8 milliárd dolláros össztörléshez vezetett a DeFi piacon.
  • A likviditásbányászat érdekében az automatizált SushiSwap piacvezető a héten továbbra is a kínai kereskedők középpontjában áll.

A Diginex 20 millió dollárt gyűjtött a tervezett Nasdaq IPO előtt

Richard Byworth, a digitális eszközök szolgáltatásait nyújtó Diginex vezérigazgatója elárulta, hogy a társaság emelt 20 millió dollár magánbefektetők csoportjától a szeptember végi, a Nasdaq tőzsdére tervezett tőzsdei bevezetés előtt.

Byworth szerint a társaság befejezte a befektetők átváltható kötvényeinek zártkörű kihelyezését, beleértve a londoni és hongkongi családi irodákat, valamint egy fedezeti alapot. Hozzátette, hogy a 20 millió dolláros zártkörű befektetés referenciapontként szolgál a befektetők számára, hogy értékeljék a Diginex közelgő felvásárlását a 8i Enterprises Acquisition Corp-tól.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Diginex sokféle digitális eszközszolgáltatást nyújt, beleértve a digitális pénzváltót (EQUOS) és a kriptográfiai letétkezelőt (Digivault).
  • Az összegyűlt 20 millió dollárt a Diginex tőkekiadásaként fogják felhasználni. A vállalat munkatársainak zsugorítását és áthelyezését tervezi Hongkongból Szingapúrba.
  • Az amerikai SEC már jóváhagyta a Diginex bevezetését. A társaság várhatóan szeptember 23-án veszi fel a jegyzékét, amint megkapja a 8i részvényesek és a Nasdaq jóváhagyását.

A Bitmain elutasította az új bányászati ​​modellekről szóló pletykákat

A Bitmain kiadta a nyilatkozat hogy elutasítsák a legújabb 5 nm-es bányászati ​​modellek előzetes értékesítésének elindításáról szóló pletykákat.


A nyilatkozat szerint a Bitmain elismerte, hogy a bejelentést korábbi vezérigazgatója, Micree Zhan tervezte, de tisztázta, hogy ezek az 5 nm-es chipeken alapuló bányászok még mindig kísérleti szakaszban vannak, és várhatóan nem indulnak el a közeljövőben.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Bitmain 2019 októberében menesztette Micree Zhant vezérigazgatóként. Ez azt jelenti, hogy Zhan már nem a Bitmain és leányvállalatainak jogi képviselője, ezért nem írhat alá szerződést és nem kezdeményezhet üzleti kapcsolatokat a vállalat nevében.
  • A Bitmain nyilatkozata azt jelzi, hogy Zhan szándéka, hogy bejelenti a Bitmain legújabb bányászati ​​modelljeinek elővételét, adománygyűjtési kísérlet volt az ügyfelek megtévesztésére..

Az ázsiai piacok megcsúsznak a Tesla által vezetett részvényeladás miatt

Kína és Hong Kong részvénypiaca megcsúszott a héten. A Shanghai SE Composite és a CSI 300 jelenleg a sajtóidő szerint 3255 és 4585 árfolyamon kereskedik, heti 4,41% -os, illetve 5,35% -os eséssel. Az SZSE Blockchain 50 index eközben 3888-nál áll, heti értékváltozás -2,67%. Hongkongban a Hang Seng index a héten 2,36% -kal esett és jelenleg 24 449-en áll.

Kínai és hongkongi piaci indexekA kínai és hongkongi piaci indexek teljesítménye. Forrás: Trading Economics, Investing.com

Az amerikai technológiai részvények széles körű eladása a kínai és a hongkongi piac csúszásához vezetett ezen a héten. Az eladást a Tesla vezette, amelynek részvényei vannak zuhant több mint 34% a múlt héten, és 330 dollárra esett vissza. Az Apple és a Microsoft is szenvedett a részvények árfolyama 6,7% -kal, illetve 5,4% -kal esett.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A döntés kizárni Tesla az S-ből&A múlt pénteki P 500 index volt a fő mozgatórugó a Tesla legnagyobb részvényárfolyam-csökkenésének. Az index új kiegészítései az Etsy Inc., a Teradyne Inc. és a Catalent Inc..
  • Softbank’s közzététel Az amerikai technológiai részvények 4 milliárd dolláros vételi opciójának fejlesztését a kereskedőknek követniük kell, mivel ez lehet az oka a jelenlegi megfordulás előtti legutóbbi rallynak.

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map