Elon Musk népszerűsíti a Bitcoin-ot, a DOGE-szivattyúkat és a dumpokat, a Reddit együttműködik az Ethereum Alapítvánnyal

A hét hírei – A világ legnagyobb kriptopénz-története a héten

Ez a hét különösen intenzív volt a blockchain és a cryptocurrency tér számára, miután a Wall Street Bets magas szintű kiskereskedelmi befektetési beáramlását erősen rövidített társaságok részvényei – nevezetesen a GameStop. Miután a fedezeti alapok súlyos veszteségeket szenvedtek el a rövid szorítás alatt, a Robinhood lakossági befektetési platform új korlátozásokat hajtott végre a lakossági felhasználókkal szemben. Ez viszont hatalmas új kriptovaluta-regisztrációkat hozott létre, miközben a Tesla alapítója, Elon Musk megváltoztatta Twitter-életrajzát a Bitcoin támogatására.

Ez a történet azonban csak egy a sok figyelemre méltó esemény közül, amelyek a héten kiderültek. Itt található minden, amit tudnia kell az OKEx Insight Heti híreinek e heti kiadásában.

Elon Musk megváltoztatja a Twitter életrajzát "#bitcoin"

A héten talán a legnagyobb hír jelent meg péntek reggel, amikor a Tesla rejtélyes alapítója, Elon Musk Twitter-életrajzát egyszerűen elolvasta "#bitcoin" előtt tweetelés: "Utólag elkerülhetetlen volt."

A tweet felkavarást okozott a közösségi médiában, sok más nagy jelentőségű személyt késztetve arra, hogy Twitter-bioszukat tükrözzék Muskéival. Ezenkívül szinte azonnal a BTC árfolyamának emelkedése 38,600 dollárra emelkedett a globális kriptovaluta-tőzsdéken.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Elon Musk régóta a Bitcoin és a cryptocurrency közösség kedvence, ezért a vezető digitális eszköz nyilvánvaló jóváhagyását nagyon várták és ünnepelték.
  • Az érdeklődés Musk tweetjét követő megugrása sok kriptovaluta-csere miatt romlott teljesítményt vagy egyenesen összeomlott.

A Dogecoin meghaladja a 0,08 dollárt a Wall Street Bets hype-on

A híres kriptovaluta és mémérme DOGE ezen a héten mém-tasztikus szivattyút tapasztalt a Wall Street Bets Wall Street fedezeti alapjainak nagy horderejű rövid szorításának lendületéből. Egy érme ára 0,007 dollárról 0,085 dollárra nőtt, mielőtt nagyjából 0,03 dollárra esett volna az írás idején..

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Bármilyen mémhez méltó is lehet a Dogecoin, a DOGE szivattyúk történelmileg rövid életűek. Jelezték a piaci csúcsokat is, ahogyan ez 2018 januárjának legelején történt.
  • Úgy tűnik, hogy kevés tényleges összefüggés van a Wall Street Bets azon óhaja között, hogy veszteségeket kényszerítsen a fedezeti alapokra, és a DOGE szivattyúja között – tekintve, hogy az intézményi befektetők semmilyen módon nem érdekeltek a mémérmében.

A DOGE ára a BTC-hez képest szivattyúzott, de a nyereség történelmileg rövid életű. Forrás: TradingView

A MicroStrategy feltárása további BTC megszerzését jelenti

A híres Bitcoin-bika, Michael Saylor és társasága, a MicroStrategy nyilvánvalóan nem érzi jóllakottnak magát a vállalat kincstárában tartott 70 784 BTC – jelenleg meghaladja a 2,4 milliárd dollárt. Az üzleti intelligencia cég negyedik negyedéves eredményeiben Saylor neves hogy "átfogó vállalati stratégiánk részeként különböző megközelítéseket fogunk megvizsgálni további bitcoin megszerzéséhez."

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Bár a MicroStrategy nem részletezett semmilyen megközelítést, az idézet megnyitja az ajtót a spekulációkra, hogy a cég esetleg a bitcoin bányászatát vizsgálja – bár ez továbbra is pusztán spekulatív.
  • Saylor Bitcoin bullishness közismert, és a cége is feltárása a Bitcoin adattermékek fejlesztése.

A MicroStrategy részvényeinek árfolyama az elmúlt évben megemelkedett az agresszív BTC-vásárlások után. Forrás: Google

A szürkeárnyalat több altcoinhoz kötött bizalmat tartalmaz


A szürkeárnyalatos, az iparág leghíresebb kriptográfiai eszközkezelője – tette hozzá további hat bizalom a jól ismert altcoinok iránt. Az új bizalmak a DOT, az AAVE, az XMR, az ADA, az ATOM és az EOS-hoz vannak kötve.

A hír a korábbi bizalmat követi beépítések a hónap elejétől a LINK, az XTZ, a BAT, a MANA, az LPT és a FIL linkekhez kapcsolódik.

Kulcs elvihető

  • A Grayscale-ből származó bizalom megalakulása nem jelenti azt, hogy a cég garantáltan piacra dobja az említett termékeket. Az altkoinok fokozott intézményi kitettségének lehetősége azonban különösen érződik a fent említett válogatásra, tekintettel arra, hogy a Grayscale jelenleg több mint 25 milliárd dollár kezelt eszközzel rendelkezik.

A Reddit partnere az Ethereum Alapítvány

A Reddit állítólag az Ethereum Alapítvánnyal áll kapcsolatban a híres online fórum közösségi pontjainak fejlesztésének felgyorsítása érdekében. Az Ethereum subreddit bejegyzésében admin "korsó" írt:

"Célunk, hogy elősegítsük a méretezés terén elért előrehaladás felgyorsítását és a nagyszabású alkalmazások, például az Ethereum közösségi pontjainak elindításához szükséges technológia fejlesztését. Az e partnerség keretében kifejlesztett méretezési technológia nyílt forráskódú lesz, és mindenki számára nyilvánosan elérhető."

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Reddit már kísérletezett Ethereum-alapú tokenekkel két alprogramon – r / Cryptocurrency és r / FortNiteBR -, és további háttérmérnököket szeretne felvenni a kriptográfia fejlesztésére..
  • Az Ethereum-alapú közösségi pontok sikeres megvalósítása a Reddit-en nagyon hosszú utat jelentene a kriptopénzek közösségi médiában történő általános bevezetése felé..

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map