Fidelity Files for Bitcoin ETF-Like Fund, and Libra Nabs a DC Veteran

A kriptovaluta világ legnagyobb történetei, amelyeket esetleg hiányoltál

A kriptovaluta világ soha nem áll meg a mozgásban, és ez a hét sem volt kivétel. Láttunk egy új intézményi befektetésekre összpontosító Bitcoin (BTC) terméket benyújtani, egy új óriás lépett be a kriptográfiai bányatérbe, a Mérleg Szövetség újabb kormánytisztviselőt és még sok mást. 

Ismerje meg, mi hiányzott az OKEx Insights heti kriptohírjeinek e heti kiadásában.

A Fidelity új BTC-központú alapot nyújt be intézményi befektetők számára

Bejelentette a Fidelity Investments Inc., egy jelentős amerikai multinacionális pénzügyi szolgáltató vállalat dokumentumokat az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletével egy új BTC-központú alap létrehozása, a Wise Origin Bitcoin Index Fund I, LP néven.

A minimális befektetési összeg, amint azt a beadványban megjegyezték, 100 000 dollár – határozottan az intézményi befektetők felé fordítva, amelyek nemrégiben egyre nagyobb kitettséget mutatnak a hatályos digitális pénznemek számára.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Bitcoin híveinek már régóta tekintetük van egy tőzsdén kereskedett alapra, amelyet általában ETF-nek neveznek. Noha az ilyen termék iránti kérelmeket a SEC többször elutasította, a Fidelity új BTC-központú alapja az életképes alternatíva lehet az intézményi tömeg számára.
  • Néhány a 401 (k) térben elég optimista ahhoz vegye figyelembe elvárásaikat hogy a Fidelity alapja elérheti az egymilliárd dollár kezelt vagyont.

A Digital Currency Group az öntödével lép be a kriptobányászati ​​helyre

A Digital Currency Group, egy jól ismert kriptográfiai kockázatitőke-társaság, amely a Grayscale Investments, a Genesis és a CoinDesk szolgáltatást működteti, egy új leányvállalaton keresztül csatlakozik a kriptovaluta-bányászathoz. A Called Foundry nevű rochesteri NY-i társaság bányászattal, cövekeléssel, hardverfinanszírozással, felszerelésbeszerzéssel és tanácsadással fog foglalkozni..

A Digital Currency Group tervezi több mint 100 millió dollárt fektet be leányvállalatába a jövő év végéig.

Kulcs elvihető

  • A bitcoin bányaiparban nagyrészt a kínai műveletek dominálnak, amelyek az első és legfontosabb kriptovaluta teljes hasítási arányának 65% -át tartják igénynek. Az öntöde segíthet az észak-amerikai bányászoknak nagyobb piaci részesedést igényelni, mint a jelenlegi megközelítőleg 8%.

Kína uralja a bitcoin bányaipart. Forrás: Cambridge Alternatív Pénzügyi Központ

A Mérleg Szövetség felveszi a belbiztonság korábbi jogi vezetőjét

A Libra Association – a Facebookhoz kapcsolódó digitális pénznem, a Libra mögött álló csoport – rendelkezik bérelt az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának volt tanácsosa, Steve Bunnell jogi főtisztviselőként.


Kulcsfontosságú elvihetők

  • Bunnell felvétele szemlélteti a Mérleg Szövetség folyamatos törekvését, hogy korábbi kormánytisztviselők alkalmazásával elnyerje az amerikai törvényhozók tetszését. Helyettesíti a pénzügyi bűncselekmények végrehajtásának hálózatának korábbi igazgatóját.
  • Bunnell az O’Melveny ügyvédi irodában rendelkezik korábbi tapasztalatokkal az adatvédelem és a biztonság területén & Myers, aki tanácsadóként tevékenykedett a Crypto Rating Council létrehozásában. Mint ilyen, nagyon szükséges szakértelmet hozhat a Mérlegnek az elmúlt évek Facebook-adatvédelmi problémáinak nyomán.

A ShapeShift kártérítési pert indít a belső munka után

A ShapeShift az volt vezető mérnököt, Azamat Mukhiddinovot perli kártérítés miatt, amely 900 000 dollár (BTC) nyilvánvaló lopásából származik rosszindulatú szoftverekkel. Az alperes állítólag már fizette vissza a digitális eszközcserét elektronikus átutalásokkal, BTC-tranzakciókkal és készpénzzel teli zsákokkal.

A polgári per volt iktatott a Colorado Szövetségi Kerületi Bíróságon.

Kulcs elvihető

  • A ShapeShift korábban nem hasonlót tapasztalt "belső munka" 2016-ban, jelezve, hogy a cserének esetleg meg kell erősítenie belső biztonságát.

Az amerikai akták állítólagos észak-koreai bűnügyi számlák ellen indítanak keresetet

Az amerikai ügyészek jogvesztő pert indított az észak-koreai állam által támogatott kriptovaluta-csere és állampapír-állítólagos kapcsolatokkal rendelkező 280 kriptovaluta-számlával szemben.

A szóban forgó feltörések 272 000 dolláros lopást jelentenek egy meg nem nevezett tőzsdén és 2,5 millió dollár lopást egy amerikai tőzsdén. Az ellopott pénzeszközöket állítólag kínai, tőzsdén kívüli kereskedők mossák meg, akiknek a múltjában kriptográfiai pénzmosás történt.

Kulcs elvihető

  • A kriptovalutára összpontosító sajtóorgánumok között már régóta terjesztették, hogy Észak-Korea államilag támogatott kriptovaluta-hacker hálózata kiterjedt. Ez az új panasz ragyogóbb fényt vethet a látszólagos bűnözői hálózat belső mechanizmusaira.

 

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map