HUB | Az OKEx kulcskódja: A technológiára épülő globális digitális ökoszisztéma

A kriptovaluta egy olyan réságazat, amely bizonytalansággal és volatilitással fejlődik. 2019-ben a Facebook által javasolt stablecoin, a Mérleg bevezetése kritikával és bizalmatlansággal járt, és még mindig küzd; a nyilvános lánc brutális megrendülésen ment keresztül; A Bitcoin ETF-eket folyamatosan elutasították; és számos jogrendszerben szigorodtak a szabályozások. A hagyományos pénzügyi ipar és a kriptográfiai világ egyaránt szenved a COVID-19-től. Hogyan tudja az OKEx legyőzni az ipar volatilitását, hogy az egyik legfontosabb tőzsde legyen? És mi a platform kulcskódja a fejlődés és az innováció folytatásához?

A harmadik Cointelegraph China HUB az OKEx 2019-es eredményeire, az OKEx nemzetközivé tételére összpontosít. Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója, Vadim Krekotin és a társa házigazdája, Kristina Lucrezia Cornèr együtt beszélget a derivatívákkal kapcsolatos gondolatairól, az OKB és az OKChain további fejlesztéséről és terveiről, a globális szabályozásról stb..

Fénypontok

1. Maga a kriptopénzipar elbizonytalanítja a bizonytalanságokat, és az OKEx veleszületett küldetése, hogy minden alkalommal felkészüljön az új kihívásokra. A technológia a blokklánc-technológiára épülő rejtjelvilág motorja. A technikába vetett hit összehozza az OKEx embereket. 2019-ben az OKEx megállás nélkül csiszolta a rendszer felépítését és több száz jelentős frissítést hajtott végre annak biztosítása érdekében, hogy a platform stabilan működhessen, még szélsőséges piaci körülmények között is.

2. Az „Első ügyfél” mindig is az OKEx alapvető értéke volt, amely egyben nemzetközivé válásunk sarokköve is. Az OKEx nemzetközivé válásának három pontja van: (1) először az ügyfelek; (2) a globális differenciált igények kielégítése és lokalizált szolgáltatások nyújtása; (3) Az OKEx nem cserét épít, hanem globálisan ingyenes, egyenlő és egészséges titkosítási ökoszisztémát.

3. A legnagyobb versenyző maga. A folyamatos és egészséges verseny új vitalitást hoz a piacra. Miközben kezet nyújt az ipar számára, elősegíti a felhasználók számára a jobb referencia-alapot a kereskedési platform kiválasztásakor. Az OKEx jó szolgáltatási kínálatot tanul meg kiváló versenytársaktól, mert a csapat úgy véli, hogy az egészséges verseny alatt a kedvezményezetteknek mindig felhasználóknak kell lenniük.

4. A technikai biztonság továbbra is az egyik legnagyobb kihívás, amellyel a kereskedési platformok szembesülnek. A jövőben az OKEx folytatja a beruházások növelését és javítja a platform képességét a kockázatokkal szembeni ellenállásra, valamint foglalkozik a tranzakciós csúcsokkal és megvédi a felhasználói eszközöket.

5.. Mindenki tudja, hogy az OKB-t átvették az OKEx platform tokennek. „Hídként” szolgál, összekapcsolva az OKEx és a globális felhasználókat. Az OKB ökoszisztéma-felépítése, amelynek központi eleme a globális felhasználók, a globális stratégiát valósítja meg a felhasználók számára az OKEx kereskedési platformra épülő további jogok, a külső partnerek támogatásával kialakított alkalmazási forgatókönyvek, az OKB deflációs periódus, az OKB tranzakciós csatorna bővítése stb. Az OKB ökoszisztémája mindig értéket teremt az OKEx felhasználók számára.

6.. Ami az állami blokkláncokat illeti, az OKChain az alkalmazások nagyszabású leszállásának megoldásaira fog koncentrálni, amelyek csapatunk szerint a nyilvános lánc jelenlegi fejlődésének legfőbb akadályát képezik..

7. A világ vezető digitális eszközkereskedelmi platformjaként az OKEx aktívan kommunikált a megfelelőségi osztályokkal szerte a világon. A platformon belül a KYC, a pénzmosás és a tisztességes kereskedelem rendszereit ugyanolyan szigorú előírásokkal hozták létre, mint a hagyományos pénzügyi intézmények. Ezért minden olyan ország és régió számára a világon, amely konszenzusra jutott a kriptográfiai világgal, az OKEx bármikor készen áll a helyi szabályozás elfogadására.

8.. A digitális eszközök nem maradhatnak fenn önállóan a blockchain technológia vagy a projekt ökoszisztémájának támogatása nélkül. A teljes rejtjeliparban a digitális eszközök csak az értékcsere eszközeként játszanak. Tehát, ha meg akar érteni vagy birtokolni egy digitális eszközt, akkor meg kell értenie a mögöttes értéktámogatás logikáját.

9.. Az OKB csapata második évfordulóját ünnepli azzal, hogy az OKB 20% -os kedvezményét a felhasználóknak ajánlja fel. Kattintson a gombra itt további részletek megismerése és az eseményen való részvétel.

Ez egy fizetett sajtóközlemény A Cointelegraph nem támogatja és nem vállal felelősséget az ezen az oldalon található bármely tartalomért, pontosságért, minőségért, reklámért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen intézkedést megtennének a céggel kapcsolatban. A Cointelegraph sem közvetlenül, sem közvetetten nem felel semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a sajtóközleményben említett bármely tartalom, áru vagy szolgáltatás felhasználása vagy annak támaszkodása okozott vagy állítólagosan okozott vagy feltételeztek..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map