Mi az OKB? Visszapillantás arra, ahol elkezdtük

2020. február 15-én, két évvel a cserejelzőnk, az OKB elindítása után, tokenünk ára most új csúcsokat ér el. A héten tapasztalt nagy felhajtás és figyelem közepette szeretném megragadni az alkalmat, hogy átgondoljam, hogyan jutottunk el ide, és elmagyarázzam elképzeléseinket erről a segédeszközről..

Kétségtelenül hosszú és rögös út volt. Az elmúlt két évben, mint minden gyorsan növekvő vállalatnál, nálunk is voltak hullámvölgyeink. Egyre növekvő fájdalmak, az alkalmazottak növekedése több mint 1000 embert ér el néhány éven belül, a rendszer ideiglenes leállítása, sőt megalapozatlan csalások vádjai Felhasználóink ​​és közösségünk támogatásának köszönhetően azonban az OKB remekül indul 2020-ban. Hálásak vagyunk minden OKEx-felhasználónak és az OKB-ban befektetőnek, hogy mellettünk álltak ezeken az ütközéseken az elmúlt két évben. Úgy gondolom, hogy ez az erős évkezdés annak a véget nem érő törekvésünknek köszönhető, hogy értéket teremtsünk felhasználóink ​​számára, és örülök, hogy erőfeszítéseink megtérülnek támogatóink és felhasználói előtt.

Amint elérjük az OKEx fontos mérföldkövét, szeretném megosztani veletek az OKB útját az elmúlt két évben.

OKB, híd az OKEx és felhasználói között

A kriptovaluta és a segédprogram-zsetonok születése óta változó vélemények és attitűdök vannak legitimitásukkal kapcsolatban. Ezek pusztán hype és párák? Biztosíthat-e valutaváltó token valódi értéket és hasznot a felhasználók számára? Az elmúlt két év nonstop felfedezés volt számunkra az OKB-n keresztüli értékteremtésben. Hosszú utat tettünk meg, és most rendkívül magabiztosak vagyunk abban, hogy az OKB-n keresztül értéket teremthetünk a felhasználók felé, és ezt úgy tekintjük, mint a kereskedelem ökoszisztémájának alapvető alapját és egy hidat, amely összeköti az OKEx-et értékes felhasználóinkkal.

Csapatunk folyamatos erőfeszítései révén az OKB hosszú távú tulajdonosai együtt tudnak fejlődni velünk és megoszthatják fejlődésünk gyümölcseit a jövőben.

A pénzünket oda tesszük, ahol a szánk van: az OKB visszavásárlása és a token ég

Az elmúlt napokban számtalan kérdést kaptam arról, hogy miért és hogyan hajthatnánk végre egy ilyen mértékű visszavásárlást és jelzőt. Ez nem egy könnyedén meghozott döntés voltunk, és rövid távon nyilvánvaló okokat láthatunk, amelyekről azt állíthatjuk, hogy ez vállalatként rövid távú nyereségünket emelné. A maga nemében a legnagyobb jelképes égésben 700 millió ki nem adott OKB égett, az összes jövőbeni negyedéves OKB-égés teljes egészében a másodlagos piacról származik. Ráadásul maga az OKEx sem fog megtartani egyetlen OKB-t sem, vagyis az összes jövőbeni OKB-t, amelyet személyzetünknek osztanak ki, a másodpiacról is visszavásárolják. Csak akkor, ha az OKB eléri az abszolút deflációt, az OKB-tulajdonosok valóban profitálhatnak a platform fejlesztéséből. Úgy gondolom, hogy ez a módszer arra, hogy a pénzünket oda tegyük, és elkötelezzük magunkat hosszú távú elképzeléseink mellett, miszerint létrehozzunk egy valóban minden az egyben világszínvonalú kereskedelmi ökoszisztémát..

Miért nem kínálunk kereskedési díjkedvezményeket a nagyobb OKB részvényeknél?

Csak egy kereskedési díjkedvezmény program létezik az OKB-tulajdonosok számára az OKEx-en, amelyben a felhasználóknak csak 500 OKB-vel kell rendelkezniük, hogy díjkedvezményeket élvezhessenek. A maximális kedvezmény megszerzéséhez a felhasználóknak legfeljebb 2000 OKB-vel kell rendelkezniük. Ugyanakkor többszintű díjkedvezmény-rendszert kínálunk, amely a kereskedési volumenen alapul és az iparágban a legmagasabb díjkedvezményeket kínálja.

A kapott visszajelzések alapján egyetértünk abban, hogy ez sokkal igazságosabb rendszer és díjtáblázat, mint sok más mai token. Soha nem kényszerítjük ügyfeleinket arra, hogy tőzsdei tokenjeink százezreit tartsák egy bizonyos kereskedési díjkedvezmény érdekében. Azok a professzionális és intézményi felhasználók, akik nagy mennyiségben kereskednek az OKEx-en, alacsonyabb díjakat élvezhetnek, anélkül, hogy bármikor aggódniuk kellene az OKB áráért, és vállalniuk kell az áringadozások kockázatát..

Kérjük, ne spekuláljon az OKB árával

Igen, gazdagnak hangozhat a világ egyik legnagyobb tőzsdéjének vezérigazgatója. A lényeg, amit itt megpróbálok megfogalmazni, az az, hogy minden kereskedés kockázattal jár, és magától értetődik, hogy a kriptovaluta nem más.

Az az elv, amelyet minden felhasználónak ajánlok betartani, az az, hogy ha nem hisz teljes mértékben az OKEx hosszú távú növekedésében, akkor kérjük, ne kereskedjen az OKB-vel. Ha megértette üzletünket és optimista a hosszú távú kilátásainkkal kapcsolatban, akkor üdvözöljük Önt, hogy tartson néhány OKB-t és növekedjen velünk együtt. Őszintén remélem, hogy az OKB minden birtokosa racionális lehet minden kereskedelemben, és soha nem kereskedhet többet, mint amennyit elveszíthetnek.


Az OKB jövőbeli fejlődése

A fenntartható érték megteremtése a felhasználók számára mindig is az OKEx prioritása volt. Bármennyire viszonylag alacsony profilúak vagyunk ebben az iparágban vezető csereprogramnak, úgy gondolom, hogy az OKB áremelkedése miatt a közelmúltban kapott figyelem rávilágít vállalati értékeinkre. Mindig szorgalmasan hallgatjuk visszajelzéseit, és tükrözzük termékkínálatunkban. Amikor a hype csökken, vagy mi medvepiaccal találkozni, csapatunk csendesen épít és javul a platformunkon. Ebben az évben az OKB ökoszisztéma fejlesztése lesz a legfontosabb prioritásunk. Az OKB-tulajdonosok sokkal szélesebb körű előnyöket élvezhetnek, amikor

az OKEx-en folytatott kereskedés, és folyamatos támogatásával és visszajelzésével még jobban nő az értéke.

Őszintén köszönöm mindenkinek, hogy együtt jött velünk erre az útra a nagy blockchain forradalom előremozdításában.

Jay Hao

Az OKEx vezérigazgatója

2020. február 16

Kövesse az OKEx-et:

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map