Miért OKB – Keressen a DeFi-ben, szerezzen kedvezményeket és korai hozzáférést az OKEx platform tokennel

Mi az OKB?

Az OKB egy globálisan elérhető ERC-20 segédprogram-token, amelyet az OK Blockchain Foundation adott ki. Rendkívüli szerepet játszik az OKEx felhasználók számára elérhető különféle szolgáltatások és termékek összekapcsolásában, és a Buy-Back and Burn kezdeményezésnek köszönhetően deflációs jelző a tervezésénél..

Az OKB használatának előnyei az OKEx-en

Az OKB felhasználók számára számos előny és segédprogram áll rendelkezésre az OKEx ökoszisztémán belül, amint azt alább kiemeltük.

Kereskedési díjkedvezmények

Az aktív kereskedők folyamatosan keresik a jövedelmezőségük javításának módjait, és a kereskedési díjkedvezmények jelentős változást hozhatnak. Ha az OKB-t egy alszámlán belül tartja, az OKEx kereskedők akár 25% -ot is megtakaríthatnak a kereskedési díjakon.

Mentse az OKB-t és keressen

Az OKEx felhasználók hozzáférhetnek az OKEx Earnhoz – egy szakaszhoz, amely a passzív keresési lehetőségeknek szól. A különféle digitális eszközök támogatása mellett a Nyereség szakasz lehetővé teszi az OKB-tulajdonosok számára, hogy kamatot keressenek megtakarításaikból.

OKEx Jumpstart

Az aktívabb lehetőségeket kereső felhasználók számára az OKEx Jumpstart lehetővé teszi az OKB-tulajdonosok számára, hogy részesedést szerezhessenek részesedésükből és jutalom-zsetonokat keressenek a közelgő blokklánc-projektekből. Ezenkívül 100 OKB-token öt egymást követő napon történő birtoklása lehetővé teszi a Jumpstart-tokenek értékesítésében való részvételt is, ahol a felhasználói allokációs díjak és az előfizetési összegek az OKB-állomány méretétől függ.

Különféle előnyök

A fent felsorolt ​​OKB használati eseteken kívül az OKEx felhasználók konvertálhatják kis egyenlegeiket OKB-be, használhatják az OKB-t árfolyamkereskedelemhez, C2C hitelezéshez, szavazáshoz stb..

Az OKB használata az OKEx-en kívül

Annak érdekében, hogy további értéket nyújtson felhasználóinknak, az OKEx partnerséget kötött az OKB használati eseteinek kiterjesztésére a platformon kívül. Számos partner elfogadja az OKB-t fizetőeszközként, valamint biztosít egy API-t, amely lehetővé teszi az online és offline kereskedők számára, hogy az OKB fizetését elfogadják saját piacukon.

Számos biztonsági és hideg pénztárca cég is támogatja az OKB tárolást, köztük a Coinify, a Coinomi, a BTT, a Ledger Vault, a Guara Enji és még sok más. Az OKEx továbbra is támogatja az új partnerségeket és bővíti az OKB ökoszisztémáját.


Lépjen be a DeFi-be az OKB-vel

Az OKEx az egyik legaktívabb kriptovaluta-tőzsde, amikor a DeFi térről van szó, és elsőként sorolta fel az Uniswap UNI tokenjének származékait.

Az innováció és a DeFi-gazdaság támogatása iránti elkötelezettségünk nyilvánvaló azokból a projektekből, amelyeket a platformon felsoroltunk (2020. október 1-től 50-ig). Ezenkívül a felhasználóknak a DeFi kereskedelem termékeinek legátfogóbb választékát kínáljuk, ideértve az örökös csereügyleteket, az érmével fedezett csereügyleteket, a megtakarításokat, a fedezeti ügyleteket és a derivatívákat.

Végül, felismerve a likviditásbányászat növekvő tendenciáját, az OKEx a jövedelem szakaszunkon keresztül lehetővé tette a hozamtermesztés támogatását is. Az OKEx felhasználók mostantól olyan protokollokon vehetnek részt, mint az Uniswap, az YFII, az Compound és a Curve – mindezt anélkül, hogy el kellene hagyniuk az OKEx platformot.

Az OKEx következő lépése az OKB integrációjának feltárása a DeFi platformokkal és az OKB-tulajdonosok számára a terméshozam lehetőségeinek bővítése.

Nagy kereslet, csökkenő kínálat

Különböző felhasználási esetein kívül az OKB deflációs jelzőként is szolgál, folyamatosan csökkentve a kínálatot. Ezt a Buy-Back and Burn programunkkal érjük el. A 2019 májusában elindított Buy-Back and Burn program az azonnali piaci tranzakciós díjak 30% -át felhasználja az OKB visszavásárlásához a közösségtől, majd elégeti azt. A legutóbbi visszavásárlási fordulóra 2020. június 1. és augusztus 31. között került sor, amikor egy történelmi mennyiségű, 21 millió dollár értékű OKB tokent égettek el..

Az OKExChain és az OKT elindítása

Az OKExChain egy nyílt forráskódú decentralizált nyilvános lánc, amelyet az OKEx hozott létre, és amelynek célja a nagyméretű kereskedelmi alkalmazások fejlesztésének elősegítése. A blokklánc natív kriptovalutája OKT. Az OKB-tulajdonosok hamarosan igényt tarthatnak az újonnan vert OKT-re, amikor az OKExChain mainnet elindul.

Az OKExChain architektúráját úgy tervezték, hogy minden felhasználó jelentkezhessen szupercsomópontra, lehetővé téve a fejlesztőknek és a vállalkozásoknak, hogy gyorsan és biztonságosan elindítsanak különféle decentralizált alkalmazásokat, digitális eszközöket bocsássanak ki, kereskedési párokat hozzanak létre és súrlódásmentesen kereskedjenek..

Skálázható, hatékony és felhasználó-optimalizált fejlesztési tapasztalatok nyújtása érdekében az OKExChain jelenleg támogatja a többláncú párhuzamos fejlesztéseket, és az interoperabilitást a felhasználók nagy csoportjába hozza. A közeljövőben az OKExChain az Ethereum virtuális gépen keresztül is támogatja a programozhatóságot, beleértve az összes szabványos Ethereum fejlesztői eszközt.

Az OKB ökoszisztéma folyamatosan növekszik és alkalmazkodik a folyamatosan fejlődő blockchain környezethez, és az OKB csapata elkötelezett ezen pálya fenntartása mellett annak érdekében, hogy hatékony funkciókat és páratlan felhasználói élményt nyújtson – mind az OKEx platformon, mind azon kívül..

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map