OKB ökoszisztéma havi jelentés – 2020 február

Februárban az OKB ökoszisztéma továbbra is áttöréseket ért el különböző aspektusokban, például új alkalmazási forgatókönyvek kidolgozásában, az OKB deflációs modelljének fejlesztésében, a partnerek és a kereskedelmi csatornák bővítésében, valamint az OKB közösség felépítésében.

– Az OKChain és az OKEx DEx teszthálózata hivatalosan is elindult, és várhatóan az OKB-tulajdonosok javát fogja szolgálni;

– Az OKB befejezte a 7. visszavásárlást és az égést, és összesen 700 millió ki nem adott OKB ég. Azóta az OKB belépett az abszolút defláció korszakába, és a világ első teljesen keringő platform tokenné vált;

– Az OKB belső és külső alkalmazási forgatókönyvei tovább bővülnek;

– Összesen 5 új OKB kereskedési csatorna került hozzá az azonnali kereskedéshez és a függőben lévő megbízásbányászathoz;

– Több tucat online közösségi interakciót szerveztek a felhasználók milliói számára világszerte.

A mai naptól kezdve az OK Blockchain Foundation számos OKB használati esetet fejlesztett ki az OKEx-szel, többek között akár 13 platformalapú alkalmazás-forgatókönyvet épített fel, például kereskedési díjkedvezményeket, OKEx Jumpstart, OKB kereskedési piacot stb., Valamint 35 külső alkalmazási forgatókönyvet, olyan fizetési, piaci adatok, pénztárca, hitelezés és vagyonkezelés, kiberbiztonság, utazás, életmód és szórakoztató alkalmazások, amelyek lehetővé teszik az OKB tulajdonosainak, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolhassanak OKB tokennel.

Ezenkívül az OKB felgyorsította globalizációját, és már elérhető 8 fő fiat-átjárón, köztük az amerikai dollár, az euró, a dél-koreai won, a vietnami dong, az indonéz rúpia stb., És több mint 50 kereskedési platformon szerepel, köztük a Bitfinex és a Bitmax.

Másrészt első osztályú szolgáltatásokat nyújt felhasználók millióinak 141 országban és régióban, beleértve az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát, Németországot, Dél-Koreát, Japánt, Oroszországot, Szingapúrot és Indonéziát.

1. Az OKB átkerül az OKChain-ba

Vezető kriptográfiaként együttműködve az OK Blockchain Foundation-szel együttműködve, hogy megjelöljük a decentralizált pénzügyi térben azáltal, hogy február 10-én elindítottuk a kereskedelmi nyilvános blockchain OKChain tesztnetet és az első DeFi alkalmazást, az OKEx DEx-et. Az OKChain rendkívül biztonságos, valóban decentralizált és nyitott mindenki élvezze a blokklánc és a decentralizáció előnyeit.

Az OKB hamarosan átkerül az Ethereum ERC-20 hálózatról az OKChain mainnetre. A DPoS konszenzus követelményének teljesítése érdekében az OKT-t az OKChain natív jelzőjeként adták ki, amelynek genetikai blokkját 100% -ban feltérképezik az OKB tulajdonosainak. A jövőben az OKT és az OKB összekapcsolódnak az OKChain ökológiai fejlődésének elősegítése érdekében. Az OKB-tulajdonosok részt vehetnek az OKChain irányításában és szupercsomópontokká válhatnak.

A teszthálózat elindítását követően az OKB 5 ökoszisztéma-célt is bejelentett felhasználóinak:

1. Az OKChain lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyilvános láncban kiadhassák kriptovalutájukat;


2. A felhasználók felépíthetik decentralizált tőzsdéjüket, és testre szabhatják, hogy milyen eszközöket és kereskedési párokat szeretnének felsorolni;

3. Az OKChain támogatja a DeFi alkalmazások terjesztését;

4. Az OKChain támogatja az intelligens szerződéseket;

5. Az OKChain támogatni fogja a BTC keresztláncát, amely hídként működik a BTC és a világ összeköttetésében.

2. Összesen 17 161 709,06 OKB égett, az OKB hamarosan abszolút deflációba lép

Összesen hét forduló az OKB visszavásárlása & Égést végeztek, összesen 17 161 709,06 OKB égett már. Az OKB jelenlegi forgalma 282 838 290,94 OKB. Az OKB jelenlegi ára (5,5 USD) alapján az OKB visszavásárolt és elégetett összértéke kb. 94,4 millió USD.

Az OKChain tesztnet elindítását követően összesen 700 millió ki nem adott OKB égett. Azóta az OKB belépett az abszolút defláció korszakába, és a világ első teljesen keringő platform tokenné vált. Az OKB egyikét sem tartja meg a fejlesztőcsapat, és az elégetett OKB mind a másodlagos piacról származik a visszavásárlási és leégési rendszerből. Az égettek 17 161 709,06 Az OKB a 300 millió OKB teljes kezdeti forgalmának 5,7% -át tette ki, és a jelenlegi forgalomban lévő mennyiség az 282,838,290,94 OKB.

Miután az OKB átkerült az OKChain mainnetbe, az Ethereum-ra vonatkozó intelligens szerződése törlődik, és az OK Blockchain Foundation nem ad ki további OKB-t a jövőben, mivel az abszolút defláció bevezetése hosszú távon jobban profitálhat az OKB árából és tulajdonosaiból.

3. Fokozott OKB belső és külső alkalmazási szcenáriók a felhasználói jogok felhatalmazása érdekében

Néhány további OKB alkalmazási forgatókönyv valósult meg az OKEx-en, és az OKB stratégiai partnerséget is kialakított 2 külső ökoszisztéma-partnerrel.

Február 20-án az OKEx indította az azonnali fedezeti kereskedést (3X) és megtakarítási szolgáltatásokat az OKB számára, 0,01% -os hitelkamat mellett.

Február 25-én az OKEx megszervezte a 10. OKEx Jumpstart-ot a HDAO számára, és 120% -os emelkedést könyvelhetett el debütáló árában. Az OKEx Jumpstart tokenjeire való feliratkozáshoz a résztvevőknek az értékesítés megkezdése előtt OKB-tulajdonosoknak kell lenniük, és a belépéshez el kell érniük a minimális tartási követelményt. A jelenlegi OKB-tulajdonosok úgy csatlakozhatnak, hogy az OKB-t előre átutalják a finanszírozási számlájukra.

A külső partnerek bővítésével kapcsolatban az OKB február 13-án partnerséget kötött a ZelCore-val, egy új generációs kiváló minőségű pénztárcával, hogy támogassa a felhasználók OKB-eszköztárolását a ZelCore-on.

Február 24-én a HiCats, a Just Studio által kifejlesztett, a MixMarvel által kiadott blockchain játék az OKB ökoszisztéma egyik partnerévé és támogatójává vált..

Február 28-án az InfinitoWallet csatlakozott az OKB ökoszisztémához, és felvette az OKB tokent a listára. Az InfinitoWallet az egyik legismertebb pénztárca a vietnami kriptográfiai közösségben, több mint 500 000 regisztrált felhasználóval és 70 000 havi aktív felhasználóval.

4. Az OKB 5 új kereskedési platformon szerepel

Az OKB kereskedési volumene februárban gyors növekedést ért el, ami több felhasználót arra ösztönzött, hogy kereskedjenek és vegyenek részt az OKB ökoszisztémájában globálisan.

Az OKB-felhasználók elvárásainak és kéréseinek teljesítése érdekében a csapat februárban 5 kereskedési platformot adott hozzá a betéti, visszavonási és kereskedési szolgáltatások támogatásához, valamint az OKB azonnali fedezeti kereskedésének ETF-jét..

Február 13-án és 17-én az OKB két híres koreai kereskedési platformmal, a Bitribe-nel és a BW-vel partnerségben nyitotta meg az OKB / BTC és az OKB / USDT kereskedési párokat. Ez a két tőzsde elsősorban az OKB kereskedési kapukat kínálja a felhasználóknak Dél-Koreában, Szingapúrban és más országokban.

Február 20-án az OKB felkerült a máltai BHEX kereskedési platformra, amely OKB betéti, visszavonási és kereskedési szolgáltatásokat nyújt a globális felhasználók számára..

Február 24-én az OKB szerepel a szingapúri jól ismert kereskedési platform BitSG-n, hogy támogassa az OKB befizetését és visszavonását, valamint az OKB ETF-jét a BitSG azonnali fedezet kereskedelméhez..

Február 24-én az OKB és a ViteX, egy decentralizált kereskedési platform, kezet fogva támogatta az OKB függőben lévő megbízási bányászati ​​szolgáltatásait a ViteX felhasználók számára.

A mai naptól 8 fiat gateway szolgáltatás áll rendelkezésre az OKB számára, köztük amerikai dollár, euró, koreai won, vietnami dong, indonéz rúpia stb. Az OKB több mint 50 kereskedési platformon is szerepel, a világ 141 országát és régióját lefedve..

5. A globális OKB-felhasználók egymilliárd felhasználója konszenzust alakít ki

Az OKB több tucat online tevékenység révén szorosan együttműködött a közösség több millió felhasználójával, és olyan javaslatokat gyűjtött össze, amelyek előnyösek az OKB ökoszisztémájának javításához..

Az OKChain és az OKEx DEx február 10-i bevezetését követően Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója AMA-t tartott az OKEx hivatalos közösségében olyan kérdésekben, mint például az OKB-tulajdonosok jövőbeni jogainak kihasználása, amelyekre a felhasználók leginkább törődnek..

Az OKEx AMA-t tartott hivatalos közösségében

Február 17-én az OKEx hivatalos közösségében AMA-t tartott az OKB globális felhasználói számára, hogy elmagyarázza és beszámoljon az OKB jövőbeni ökoszisztéma-fejlesztésével kapcsolatos kérdésekről..

Összességében elmondható, hogy az OKB-esetek számának fokozatos növekedése figyelhető meg az elmúlt hónapokban. A fejlesztői csapattal közös erőfeszítések és az OKB-tulajdonosok támogatásával előreláthatólag az OKB az elkövetkező években folyamatosan bővíti az alkalmazások körét.

Ha bármilyen javaslata van az OKEx-szel kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk egy megjegyzést alább, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a címen [e-mail védett].

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map