OKB ökoszisztéma havi jelentése (2019. december – 2020. január)

A Holdújév éppen elmúlt. Egészséges és virágzó Patkány Évet kívánunk mindenkinek! Januárban az OKB a tárolási támogatásának bővítésére összpontosított, és 3 vállalkozással kötöttünk partnerséget az OKB biztonságos tárolásának lehetővé tétele érdekében. Bővítettük az OKB kereskedési csatornáit, és új EURO betéti csatornát is felvettünk. Világszerte több millió OKB-tulajdonosunk igényeinek kielégítése érdekében a múlt hónapban 5 közösségi találkozót szerveztünk, hogy meghallgassuk értékes javaslataikat és visszajelzéseiket..

A mai naptól fogva az OKB ökológiai partnerséget alakított ki 32 vállalkozással világszerte, és több tucat nagy ország és terület számára nyitott betéti csatornákat, köztük USD, EURO, Dél-Koreai Won, Vietnami Dong és Indonéz Rúpia. Csapatunk kollektív erőfeszítéseinek köszönhetően számos nagy tőzsdén felsoroltuk az OKB kereskedési párokat is. Ami izgalmasabb, hogy az OKB kiváló teljesítményt könyvelhetett el januárban! 2020-ban folytatjuk az OKB ökoszisztéma tökéletesítését, hogy az OKB új magasságokba kerüljön.

1. Az OKB 3,42 USD-t jegyzett januárban, az anya 25% -os növekedésével

Az OKB januárban nagyszerű teljesítményt ért el a piacon, és világszerte támogatást kapott a felhasználóktól.

Januárban az OKB 2,61 USDT-ról 3,26 USDT-ra emelkedett, 24,9% -os növekedést regisztrálva. A legmagasabb érték januárban 3,42 USD volt.

2. OKB tárolási támogatás és forgalom

Az elmúlt egy évben több vállalkozás és tőzsde érkezett a kriptopiacra, hogy részesedést szerezzen e növekvő iparágból, így a csalások és a csalások is; az eszközök védelme ezért a felhasználók számára nagy gondot jelent. Az OKB kereste az OKB-felhasználók biztonságos tárolással és forgalmazással kapcsolatos igényeinek kielégítését, és ez fontos alap lesz az OKB számára az értéknövelés megvalósításához 2020-ban..

Januárban a kriptográfia neves vállalkozásaival folytatott partnerségek ápolására összpontosítottunk, és kibővítettük az OKB tároló támogatását a hardveres pénztárcáknak, a szerződéses pénztárcáknak és a felhőtárolóknak, hogy a felhasználók biztonságban tarthassák eszközeiket..

2020. január 7-én a Portto céggel, egy tajvani szerződéses pénztárcavállalattal álltunk kapcsolatba, hogy támogassuk az OKB tárcáját, a Blocto tárolását.

A Blocto az egyik legkönnyebben használható blockchain tárolási szolgáltatás. A Blocto révén az OKB-tulajdonosok biztonságosan tárolhatják eszközeiket, és ezzel egyidejűleg nagyszerű felhasználói élményt élvezhetnek a vállalat részéről.

2020. január 9-én a Cool Wallettel, a globális hardvertárcával foglalkozó céggel álltunk kapcsolatba az OKB tárolásának támogatása érdekében.


Annak érdekében, hogy felhívjuk a felhasználók figyelmét az eszközbiztonságra és megköszönjük folyamatos támogatásukat, egy ingyenes OKB hardvertárca-promóciót is szerveztünk a Cool Wallet segítségével, amely a különböző üzletekben elfogadott hordozható OKB pénztárca-kártyákat adott ki a szerencsés nyerteseknek..

2020. január 10-én kezet fogtunk a Hoo-val, egy nyilvános lánc eszközfelhő-cserével, hogy támogassuk az OKB tárolását Hoo pénztárcájában.

Az átverések és az adathalász támadások mindig is az első számú fenyegetést jelentették a kriptográfiai kereskedők számára. Mivel új kriptográfiai felhasználók lépnek be a piacra és minden nap vásárolnak OKB-t, mindent megteszünk az OKB-felhasználók vagyonának megóvása érdekében.

A mai naptól kezdve az OKB partnerséget kötött 9 iparági vezető pénztárcával, köztük a Ledger Vault, a Bitpie, a Mirthril, a Kcash, a Pocket és a Cobo.

3. További OKB kereskedési csatornák

Azon dolgozunk, hogy javítsuk az OKB likviditását és versenyképességét a piacon. Januárban tovább küzdöttük az OKB kereskedési csatornáinak értékcseréjét.

2020. január 9-én az OKB hivatalosan szerepel a Bitlocus-on, az európai C2C-tőzsdén. A felhasználók most közvetlenül az EURB-vel kereskedhetnek az OKB-vel.

Az OKB számos mainstream kereskedési módszert támogat Európában, mint például a SEPA, a SWIFT és a VISA. Mivel a világ harmadik legnagyobb rejtjelpiaca, az OKB kereskedelem elindítása az EURO zónában mély hatással van az OKB ökológiai felépítésére. A jövőben is folytatjuk az európai piac művelését.

2020. január 16-án az OKB a CoinBene társasággal lépett kapcsolatba az OKB azonnali kereskedési párok felsorolásával.

A mai naptól kezdve 8 fő C2C tőzsdével, köztük a Bitfinex, az ALINIEX, a Probit és az Indodax partnerekkel állunk kapcsolatban, hogy támogassuk az OKB megvásárlását USD, EUR, Vietnam Dong, Dél-Koreai Won és Indonéz rúpia stb. Értékével. kereskedés, az OKB immár tucatnyi mainstream tőzsdén szerepel, mint például a Bitmax, a Bitfinex és a BiKi, és több mint 40 fő eszközforgalmi pár áll rendelkezésre.

4. Az OKB közösség bővítése

A közösség fontos kötelék az OKB-felhasználók és az OKEx között. A közelmúltban rengeteg szívmelengető újévi üdvözlő videót kaptunk globális felhasználóinktól angol, koreai, japán, arab, kantoni, maláj, indiai, tamil és más anyanyelveken.

2020. január 6-án és 10-én promóciókat szerveztünk ingyenes OKB és OKB pénztárcakártyáink megadására, hogy értékes javaslatokat gyűjtsünk a felhasználóktól az OKB autófoglalási és hardveres pénztárca szolgáltatások elindításával kapcsolatban..

Megértjük, hogy az OKB ökoszisztéma elválaszthatatlan a közösségtől, ezért egy felhasználóközpontú közösséget szeretnénk felépíteni, ahol mindig közvetlenül a felhasználóktól hallgathatjuk meg a megjegyzéseket és javaslatokat, hogy tovább javíthassuk szolgáltatásainkat.

Köszönjük az elmúlt évek minden támogatását. Kérjük, ossza meg velünk javaslatait és visszajelzéseit, hogy tökéletesíthessük az OKB ökoszisztémáját!

Mondja el véleményét az [email protected] címen!

Kövesse az OKEx-et:

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map