OKB ökoszisztéma havi jelentése (2019. okt. – nov.)

Az OKB elindítása óta mindent megtettünk az OKB ökoszisztéma tökéletesítéséért az elmúlt 21 hónapban. Visszavásárlásunk révén & égési séma, token gazdaság modell, platform-felhatalmazott és külső felhasználási esetek, folyamatosan növeljük az OKB mint globális közüzemi token értékét.

Jelenleg az OKB teljes keringő kínálata 300 millió, és a piaci kapitalizáció szerint a világ 20 legfontosabb kriptovaluta közé tartozik. Az OKB-t széles körben alkalmazták a napi alkalmazásokban és forgatókönyvekben, valamint számos szolgáltatást az OKEx-en. Az Ön támogatása nélkül nem értünk volna el ilyen meghökkentő sikert! Havi rendszerességgel kiadunk egy átfogó OKB előrehaladási jelentést, hogy tanúi lehessenek és támogathassák az OKB növekedését a jövőben.

1. Az OKB mint globális csere token

 • Az OKB most szerepel az OKEx C2C piacon, kb. 110 millió USD napi átlagos kereskedési mennyiség a felhasználók tízezreitől;
 • Az OKB szerepel az ALINIEX és a Bvnex listán, a két legfontosabb vietnami C2C tőzsdén;
 • Az OKB szerepel a Bitsonic és a Probit két jelentős dél-koreai C2C tőzsdén is.

A felhasználók OKB kereskedési tapasztalatainak javítása érdekében azon dolgozunk, hogy az OKB-t több C2C tőzsdén tegyük közzé a nagyobb országokban és területeken. A közelmúltban elindítottuk az OKB kereskedését az OKEx C2C piacon, amely fontos mérföldkő az OKB ökoszisztéma bővítésében, és nem állunk meg itt.

Ennek érdekében két promóciót indítottunk, hogy visszaadjuk az OKB tulajdonosainak, beleértve a díjmentes OKB kereskedést a C2C piacon és 5000 OKB kereskedési bónuszt. Az akciók slágert arattak, és az OKB napi kereskedési volumene kb. 110 millió USD.

A VNDB kereskedelem támogatása érdekében a legfontosabb vietnami C2C tőzsdékkel is együttműködtünk, mint például az ALINIEX és a Bvnex. Partnereink, a dél-koreai Bitsonic és a Probit elindították a KRWB kereskedelmet is.

Amint a C2C kereskedelem egyre népszerűbbé válik, és tovább bővítjük a funkcióit, hogy az OKB-t globális segédeszközként felépítsük.

2. 36 új felhasználási eset bemutatása

 • Az OKB platform által engedélyezett használati esetek száma 11-re nőtt;
 • 25 kiemelkedő partnerrel összefogtunk az OKB ökoszisztéma kiépítéséért;
 • Az OKB az egyetlen token, amelyet elfogadunk az OKEx Jumpstart 9. token eladásán (ROAD)..

Az OKB ökoszisztéma kiépítése ebben a hónapban az egyik legfontosabb fókuszunk volt. Az OKB használati eseteinek fejlesztése mellett az OKEx-en, több tesztet követően fokozatosan kiterjesztjük alkalmazását más iparágakra.

Annak érdekében, hogy a felhasználók tisztább képet kapjanak az erős OKB-ökoszisztéma kiépítéséből származó előnyök megértésében, két részre osztottuk: platform által felhatalmazott használati esetek az OKEx-en és külső felhasználási esetek.

Jelenleg 11 eset van az OKB számára az OKEx-en. Ez lesz a natív token a hamarosan megjelenő OKChain és OKDEx fájlokon.

Az OKEx Jumpstart esetében már módosítottuk az előfizetési szabályokat a 2019. november 14-i 9. token eladás előtt. Az OKB az egyetlen token, amelyet a tőzsdei platformon előfizetésként elfogadnak. Integráltuk az OKB-t az OKNodes-hez, a kereskedési piacokhoz, a kereskedési díjkedvezményekhez, az előnyök felsorolásához, a szavazáshoz, az OKEx Global Partners programhoz, a fő befektetőkhöz és a kijelölt kereskedőkhöz.

Külsőleg nagy előrehaladást értünk el az OKB fejlesztése terén, és 25 minőségi partnert vettünk fel.

 • Hálózatbiztonság: Partnerséget alakítottunk ki olyan vezető globális biztonsági cégekkel, mint a Slowmist, a Beosin és a Certik, hogy lehetővé tegyük az OKB használatát kiberbiztonsági megoldások megvásárlásában.
 • Pénzügyi szolgáltatások: egymás után 14 platformmal állunk együtt, köztük a LinkEye, a Molecular Future, a BitKan, a Bitpie, a QLC Chain, a Q-Wallet, a Ledger Vault, a Constant, a Machi X, a BITHD, a Kcash és a Cobo. Az OKB segítségével a felhasználók hozzáférhetnek a kriptográf betétkészítéshez, a jelzálogkölcsön-kölcsönzéshez, a hitelkezeléshez és a zálogszolgáltatásokhoz ezeken a platformokon.
 • Életmód: Összefogtunk a Tripio, a LITEX, a TrueChain, a BitTorrent, a FishChain, a Show, a Lucia, az Energy Kingdom és a Cryptomall között, hogy lehetővé tegyük szállodai foglalás, offline fizetés, mobil- és üzemanyagkártya-feltöltés, vásárlás, zene vásárlás stb. az OKB-vel.

Például:

 • Az OKB-tulajdonosok világszerte több mint 450 000 szállodában foglalhatnak szállást az OKB-nél a Tripióban, a világ első, blokkláncra épülő decentralizált utazási foglalás piacán.
 • Az OKB-vel vásárolhatnak a Cryptomallon, a világ legnagyobb virtuális piacán, amely elfogadja a kriptovalutákat. A Cryptomall több mint 1 millió, 27 milliárd USD feletti árutípust kínál a vásárlók számára.
 • Feliratkozhatnak tagságra a BitTorrent-en is.

Felgyorsítottuk az OKB tömeges elfogadását a mindennapi élet lehető legtöbb aspektusában, beleértve a hálózati biztonságot, a pénzügyi szolgáltatásokat és az életstílust. De nem csak itt állunk meg, hanem az elkövetkező években tovább bővítjük a segédprogramunk hatókörét.


3. Hamarosan elindul az OKChain Testnet

 • Az OKChain tesztnet hamarosan elindul a végleges fejlesztési eredményekig.
 • Az OKDEx-et az OKChain fejlesztjük.
 • Nagy lehetőségeket látunk az OKB-ben natív tokennek.

Tudjuk, hogy mindenki az OKChain és az OKDEx elindítását várja. Megerősíthetjük, hogy az OKChain jelenleg a végső fejlesztési szakaszban van, és hamarosan elindul testnetje.

A kriptográfia vezetőjeként folyamatosan a legjobbakra törekszünk, és azon gondolkodunk, hogyan kínálhatunk kiemelkedő szolgáltatásokat és termékeket felhasználóink ​​számára. A kereskedelemről megértjük, hogy a felhasználók nemcsak csodálatos kereskedési termékeket keresnek, hanem az eszközbiztonság is. Ezért dolgoztunk a saját decentralizált központunk, az OKDEx fejlesztésén, a meglévő termékeink helyett, nem pedig pótolóként, hogy a felhasználók még nagyobb biztonságot és megbízhatatlan szolgáltatásokat élvezhessenek velünk..

Az OKChain egy kereskedelmi blokklánc, amelyet a Cosmos sdk alapján fejlesztettek ki, ez egy fontos alapja az OKEx ökoszisztémának, amelynek célja egy biztonságos és hatékony Defi felépítése a területen szerzett több éves tapasztalatunkkal, a blokklánc-megoldások optimalizálása a különböző pénzügyi alkalmazásokhoz.

Az OKB alapjaként az OKChain alapvető funkciója a fizetési szolgáltatások lesz. Az OKLink és a PrimeTrust által közösen felajánlott USDK-t is feltesszük a jövőben az OKChain mainnet-be..

Első Defi alkalmazásunk, az OKDEx, addigra elérhető lesz az OKChain-on is, ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek egy megosztott rendelési könyvhöz és rendelés-egyeztetési rendszerhez láncolatban. Más Defi alkalmazásokat is vizsgálunk, például egy BTC-láncközi, decentralizált hitelezési termékeket és több derivatív kereskedési szolgáltatást stb. Fejlesztünk. Kérjük, figyelje a jövőbeni havi jelentéseinket a frissítésekről.

Mindig elkötelezettek voltunk abban, hogy világszínvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínálunk OKB-felhasználóinknak. Köszönjük folyamatos támogatását, és továbbra is elősegítjük az OKEx öko-fejlesztését, és elősegítjük a blokklánc- és digitális eszközök iparának fejlődését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map