OKEx Akadémia: Beszélgetés kedvenc kereskedőjével. Interjú a Coin Busterrel

Üdvözöljük az OKEx Akadémia új interjúsorozatában „Beszélgetés kedvenc kereskedőjével. Ebben a sorozatban rövid interjúkat mutatunk be, amelyek kriptokereskedőket mutatnak be, felfedik betekintésüket, perspektíváikat, tanácsokat a kereskedő társaikhoz, és néhány szórakoztató tényt róluk, amelyekről valószínűleg soha nem is tudtál.

Ki fog hívni! Ezúttal van Érme Buster (@Coin_Buster a Twitteren), kereskedő és alapító @CryptoALaCarte hogy megossza néhány tanácsát. 

Kérem ossza meg közösségünkkel, hogyan kezdi a napját! Mit csinálsz először reggel? Hogyan töltöd az időd nagy részét? Milyen dolgokra helyezi a hangsúlyt a kereskedelem és a kriptográfia mellett?

Minden nap 6:30 körül kelek. Fontos, hogy korán keljünk, és nagyszerű áttekintést kaphassunk arról, hogy a piac hogyan fog viselkedni a nap folyamán, ezért először felébredve ellenőrizzem a BTC árát, mit tett egyik napról a másikra, és milyenek voltak a kereskedéseim (ha van még folyamatban).

Ha gyorsan kell kezelnem egy pozíciót (mivel a nagy mozgások általában egy órával az ébredés után következnek be), bekapcsolom a számítógépemet, és megnyitom a TradingView-t és a tőzsdéket, amelyeken kereskedek.

Aztán jól reggelizek, elolvasom a híreket, és visszatérek a diagramra, hátha találok más jó lehetőségeket.

A nap folyamán sok időt töltök a Crypto A La Carte-vel, amely egy projekt, amelyet Rubot barátommal és partneremmel alapítottam körülbelül hat hónappal ezelőtt. Sok figyelmet, menedzsmentet, ügyféltámogatást és kutatást igényel az új tehetséges kereskedők felkutatása, akik csatlakozhatnak a csapathoz.

A délután nagy részét általában a kereskedelemnek szentelik (napközbeni ügyletek többnyire).

Szerintem nagyon fontos, hogy legyen időnk lehűlni, mert ez a piac éjjel-nappal nyitva tart, és könnyen kiéghet az ember, ezért 19 óra körül hagyom a billentyűzetet, és töltöm egy kis időt 22-ig. Aztán még egyszer utoljára megnézem a diagramokat, ha még mindig szakmában vagyok, hogy lefekvés előtt kezeljem a helyzetemet. 23 óra előtt szoktam lefeküdni, hogy nyugodt éjszakát töltsek.

Mi az a meglepő tény benned, amire az emberek nem számíthatnak?

Minden nap eszek egy tál fagylaltot. Napi egy fagylalt távol tartja az orvost… ugr!

Inspirált-e valaki kereskedői karrierre??

A @Elisa_Crypto a Twitteren az egyik legbefolyásosabb kereskedő kereskedői karrierem során, és egyben az egyik legjobb kereskedő, akivel eddig találkoztam.

A kriptovaluta (vagy a nem kriptográfia) körül milyen főcímeket figyel nyomon napjainkban?

Mivel sok embernek van igaza, nyomon követtem a COVID-19 válság okozta gazdasági helyzetet. Míg a legtöbb ország újra megnyitja a vállalkozásokat és feloldja a lezárásokat, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni ezután. Mintha lesz egy második hullám? Vannak-e következményei a makrogazdaságra, a piacokra stb.

Sokat olvasok az amerikai helyzetről is, mivel úgy gondolom, hogy Trump újraválasztása vagy veresége (ami nyilvánvalóan a COVID-19 válsághoz kötődik) hatalmas hatással lehet a piacokra.

Mindig elmondjuk közösségünknek, hogy rendben van a tanulás! Nagyon jó lenne, ha megosztaná tapasztalatait és meglátásait kereskedő társainkkal.

Mi a kedvenc / leggyakrabban használt műszaki mutató?

Alig használok mutatókat, mert későnek találom őket, de a legjobban az RSI-t használom, amikor további megerősítést szeretnék szerezni olyan szinten, hogy adás-vételre.

Mi volt a legnagyobb kudarcod a kereskedésben? Hogyan tértél magadhoz, és mit tanultál belőle, ha van valami?

Amikor először árréssel kereskedtem, egyáltalán nem kezeltem a kockázatomat. Közel voltam a felszámoláshoz, és olyan rosszul éreztem magam, hogy nem ismertem fel magam.

Ez fordulópont volt számomra. Ettől a pillanattól kezdve valóban a kockázatkezelésen dolgoztam, és most nagyon szigorú szabályaim vannak.

Van valami ismeretlen készségkészlet az újonc kereskedők számára? És mit érdemes elkerülni / gyakori hibákat a technikai elemzés során?

A képernyőidő a legfontosabb. Több ezer órát tölthet könyvekkel vagy videók megtekintésével, új módszerekkel. Van egy óceán tanulnivaló, és még 10 élet sem lenne elég az online elérhető anyagok 5% -ának elolvasásához és megtekintéséhez.

Tudjon meg többet egy stratégiáról, próbálja finomítani saját megfigyeléseivel, amelyeket a diagramok figyelése és a kereskedés naplózása során tett. Ne pazaroljon több ezer órát új stratégiák megtekintésére!

Hogyan / hol lehet kereskedelmi ötleteket szerezni?

Crypto A La Carte! Ezért hoztuk létre ezt a platformot. A kereskedő, a tőzsde, a% és az R statisztikái alapján bármikor kiválaszthatja a feloldani kívánt ügyleteket. Nincs havi előfizetés, és az információk teljesen átláthatók, így dönthet úgy, hogy feloldja-e az összeset, vagy sem. a szükséges információk!

Napi kereskedés vs közepes / hosszú távú befektetés, melyiknek tetszik?

Többnyire napi kereskedő vagyok, mert szeretek gyors eredményeket elérni, és ami a legfontosabb, nem szeretek egyik napról a másikra kereskedni (amikor nem tudom kezelni).

Hosszú távú befektetéseim is vannak, amelyek hideg pénztárcában vannak, és nem is nézem.

A befektetés valóban különbözik a kereskedéstől, és a csapda a hosszú távú befektetések napi kereskedése. Legtöbbször ezzel időt és pénzt veszít.

Nagyon köszönöm a megosztást! Most van egy szórakoztató kérdésünk az Ön számára! Hány napig $ BTC visszatért az 10000 dollárba?

Nagyjából egy hétig mondanám. Ennek ellenére az elfogultságom a diagramtól függően hetente néhányszor változik.

Végül kérjük, adjon egy utolsó javaslatot közösségünknek arra vonatkozóan, hogyan lehet jó kereskedő!

„A legnagyobb veszély a győzelem pillanatában következik be” – Bonaparte Napoléon

Köszönet Coin Buster-nek, hogy időt szakított ránk a csevegésre! Ha többet szeretne megtudni a kriptokereskedelemről, mindenképpen kövesse őt Twitter és Crypto A La Carte távirati csoport!

Kövesse a Twitteren, ha bármilyen kérdése van nekünk!

Regisztráljon és legalább 10 USDT-t fizessen be vagy cseréljen ma, hogy 3 USDT új felhasználó jutalmát szerezze meg!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner