Passzív kriptográfiai jövedelem: Így kereshet többet

Mindenki szeretne némi extra jövedelmet a 9–5 munkáján kívül. Annyit tudunk, hogy a nehezen megkeresett pénzét bankba tenni nem vonzó ötlet. Mégis, ha fontolóra veszi a befektetést, elképzelhető, hogy fogalma sincs hol kezdje, vagy nincs ideje DYOR-ra.

A passzív jövedelem megszerzésével kapcsolatban nem biztos, hogy tudja, hogy a kriptográfia ideális alternatíva. Segít többet keresni nyugodtan és kényelmesen.

Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Olvassa el, hogy megtudja, miért, és egy lépésenkénti útmutató a kockázat-alacsony és magas hozamú passzív jövedelemterv elkészítéséhez.

A negatív kamatlábak az új norma

„A negatív kamatláb az új norma globálisan. A blockchain és a digitális eszközök megváltoztatják az érdeklődés megszerzésének módját ”- mondta Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacok igazgatója a Blockchain Economy 2020-on, a MENA és Eurázsia legnagyobb blokklánc-csúcstalálkozóján, 2020. február 21-én..

Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacainak igazgatója, a kriptopasszív jövedelemről szóló előadást tartva a Blockchain Economy 2020 @ Isztambulban, Törökországban (Forrás: A Blockchain Economy Twitterje)

Nem tagadható, hogy a negatív kamat árnyékot vetett a globális gazdaságra. Az Európai Központi Bank (EKB) a 2008-as pénzügyi válság óta negatív kamatpolitikát alkalmaz. A politikát folytató európai és japán bankoknak külön kell fizetniük a többlet tartalékok parkolásáért az EKB-nál. Németországban néhány bank megkezdte a negatív kamatterhek áthárítását az ügyfelekre.

A kamatlábak valószínűleg még tovább csökkennek. Képzelje el egy nap, ha nem tudunk kamatot kapni a megtakarítási számláinkról, és fizetnünk kell a pénz bankba helyezéséért. Milyen nevetséges lenne?

A kripto ideális alternatíva az érdeklődés megszerzéséhez

Lennix arra is rámutatott, hogy a jövőben a PoS, a DPoS és a DeFi hitelezésen alapuló kriptográfia különféle új, rendszeres érdeklődést biztosító termékeket fog származtatni. Így több milliárd felhasználó élvezheti a passzív jövedelem megszerzésének előnyeit.

Az OKEx-nél törekszünk a kriptográfia befogadására, és folyamatosan dolgozunk a súrlódásmentes gazdaság felé. Ezt szem előtt tartva olyan termékeket terveztünk, amelyek segítik a felhasználókat a passzív jövedelemszerzésben. A vásárlás-hodl mentalitáson kívül elkészítheti passzív jövedelemtervét, és nagyobb megtakarításokig dolgozhat..

1. Tét

A tét közvetlen és alacsony kockázatú digitális eszközbefektetés. Csak vásároljon és helyezzen el egy adott időtartamra egy kriptót egy e-pénztárcába vagy egy készletbe, rendszeres osztalékot kereshet rajta. Ilyen egyszerű az egész.

OKEx Pool stabil és magasabb hozamokkal biztosítja a tét szolgáltatást. Támogatjuk a 8 mainstream token, köztük az EOS, az XTZ, a DAI, a VSYS, az ATOM és még sok más felhasználását, akár 15% -os kamatlábbal is – sokkal többet, mint amit a bankok fel tudnak ajánlani.


A kapott hozam a tét időtartamától és összegétől függ. Ha hosszabb ideig zárolja pénzeszközeit, több bevételt érhet el. A jobb ötlet érdekében elolvashatja a teljes tétet útmutató és ellenőrizze a különböző tokenek minimális betétkövetelményét, ROI-ját, zárolási időszakát és beváltási adatait a weboldalunkon. Az ügyfelek emellett élvezhetik az egy az egyben ügyfélszolgálatot a hét minden napján, napi 7 órában és az alapok magas szintű védelmét.

2. Megtakarítás

A megtakarítás az OKEx digitális eszközértéknövelő szolgáltatása.

Ez lehetővé teszi, hogy útközben betétjeit és visszavonja digitális eszközeit, és élvezze a napi kamatszerzést. Nincs minimális kaució szükséges. Kifinomult kockázatkezelési rendszerünkkel biztonságosan tárolhatja eszközeit.

A megtakarításoktól eltérően a megtakarítások eszközeit kizárólag az OKEx fedezetkölcsön-szolgáltatásaihoz használják, ez azt jelenti, hogy ezt követően kamatozhat.

3. Hitelezés

Ha valamilyen kriptográfia van, de nincs terve eladásra vagy kereskedésre, a kriptográfiai hitelezés lehetővé teszi, hogy passzív jövedelmet szerezzen azáltal, hogy kölcsön adja őket, mindezt intelligens szerződésekkel hajtják végre..

A kriptográf kereskedők körében népszerű a DeFi hitelezés. Az ezzel járó kockázatok jóval alacsonyabbak, mint a hagyományos kölcsönös kölcsönöké. Csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy a hitelezési szolgáltatások megjelenjenek a platformunkon. Hamarosan figyeljen az izgalmasabb hírekre.

A negatív kamatláb korszakában a kriptográfia átalakítja a passzív jövedelem megszerzésének módját. Próbálkozzon tét- és megtakarítási szolgáltatásainkkal – említettük-e a legújabbat promóció lehetővé teszi akár 20% -os éves hozam elérését?

Boldog passzív jövedelemszerzés!

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map