Rendben, hogy különbözünk – Crypto Mexikóban

A kriptovaluta-piac és a blokklánc-technológia Latin-Amerikában szárnyal. A Statista – a világ egyik vezető statisztikai portálja – elárulta, hogy Latin-Amerika a legtöbb kriptográfiai felhasználó a világon. A tanulmány szerint a tíz legnagyobb érintett ország Brazília, Kolumbia, Argentína, Mexikó és Chile volt.

Örömmel hívjuk meg Mr. Coin-t (@mrcoinmx a Twitteren), hogy ossza meg velünk többet a mexikói kriptográfiáról!

1. Tudna mesélni az Ön országában található kriptokultúráról?

Mexikóban az innováció és a vállalkozó szellem olyan lelkiállapot, amellyel születtünk. Sajnos a kriptográfia területén még nem robbantották fel a várt módon.

A kormány és az egyetemek egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot a Fintech és a Development minden nap kapcsolódó témák iránt, és az új adótörvények megalkotása miatt a mexikóiak új lehetőségeket keresnek, például megvásárolják a Bitcoin-ot, hogy megvédjék a befektetéseket a következő válság ellen.

Íme egy példa, hogy az év elején a nemzeti valuta ára 18 peso volt dollárért, ma már csaknem 24 peso dollárért; mexikói peso 6 hónap alatt 6 peso leértékelődést szenvedett el, ez azt jelenti, hogy elvesztette értékének 1/3-át a dollárhoz képest.

A Blockchain Közösség alapítójaként úgy gondolom, hogy ez a válság (gazdaság, kormányzati törvények és Covid) oda vezet, hogy BUIDL egy erős ökoszisztéma, amely új technológiákat alkalmaz, amelyek a DeFi-nek a legérdekesebb témák, amelyeket a Mr.Coin közösség tagjai keresnek és kérnek.

2. Meg tudna-e osztani velünk néhány sikeres kriptográfiai alkalmazást az országában??

A Mr.Coin közösség egyik tagja sikeres Blockchain alapú vállalkozást épített Binde.io, amely egy startup, amely B2B szolgáltatásokat kínál a szerződések automatizálásával és a bizonyítékkezeléssel kapcsolatban. Megoldásokat fejlesztenek az üzleti partnerek közötti bizalom ápolására, a szerződés-automatizálástól a bizonyítékkezelésig, amelyek lehetővé teszik a partnerek számára, hogy a BitcoinSV Blockchain segítségével ellenőrizzék tranzakcióik releváns eseményeit.

3. Mit csinálnak az emberek a titkosításukkal, HODL-e vagy kereskednek-e??

Az emberek többsége kereskedik vele, de a DeFi térnyerésével elkezdtek egymásra rakni és hitelezési platformokat használni, hogy nagyobb jövedelemhez jussanak.

4. Mennyire népszerű a kriptográfia az Ön országában?

A legnépszerűbb a Bitcoin, az Ether és a helyi csereprogramokban található tokenek. Néha a főáramba megy, például amikor a Bitcoin 20% -kal csökken, vagy ha 15% -ot meghaladó mértékben csökken.

5. Mi az országod véleménye a kriptográfia szabályozásáról?

Sajnos a szabályozásért felelős emberek nem értik 100% -ban, tudják, hogy ez a CryptoBlockchainRevolution megváltoztatja a globális élet számos aspektusát, ezért van a világ első fintech törvénye, de a probléma az, hogy ez nem segít az ökoszisztémában hogy BUIDL.

6. Kérdezze meg barátját vagy családját, hogy választanak-e 50 USD vagy 1 BTC elfogadását az Ön által ajánlás pillanatában, mi lesz a válaszuk?

Mindenki tudja, hogy a Bitcoin nagy értéket képvisel, ezért azt mondhatom, hogy mindenki 1 BTC-t választ, különösen, ha a barátaimtól és a családomtól kérdezi.

7. Vannak-e Bitcoin bankautomaták az Ön országában?

Igen, van egy, ahol lakom.

8. 1-től 10-ig terjedő skálán (10 a legegyszerűbb), hogyan értékelné az emberek kényelmét és hozzáférhetőségét az emberek számára, ha fiattal vásárolnak Bitcoin-t?

Sokat függ attól, hogy mennyi információt szeretne nyújtani (KYC), vagy hogy milyen szintű ismeretekkel kell megváltoztatnia a Bitcoins fiat P2P, ATM, cserék, OTC platformok stb. Használatával. Ezért összpontosítunk havonta egyre több embernek tanítja meg a kriptovilág elérésének lehetőségeit. Bármely sarokboltban, mint például az OXXOs, pénzt helyezhet be a pénztárcájába bitcoin vásárlásához. Tehát a válaszom 10 lenne.

9. Melyek a mexikói befektetők / kereskedők cseréje? és miért?

Mexikóban legalább öt kriptográfia van, de a felhasználók többsége csak az egyiket használja.

Ez furcsa, mert a díjak, amelyeket gyakran fizetünk ezen a tőzsdén, nem versenyképesek. A marketing kampányok során elnyert bizalom elegendő ahhoz, hogy a felhasználók továbbra is használhassák őket, de amikor a felhasználók megtudják, hogy jobb szolgáltatásokat és termékeket szerezhetnek olyan cserékkel, mint az OKEx, ahol a kereskedelemre váró Cryptos mentésével segédprogramot hozhatnak létre. , kevesebb díjat és megfelelő kereskedési eszközöket fizetnek azok számára, akik jobb tapasztalatokra vágynak, gyakrabban váltják ezt a cserét.

11. Van-e akcióterv az egyetemekkel, a kormányzattal vagy a közösségekkel a blokklánc elfogadásának felgyorsítása érdekében??

Igen, eljutottunk néhány helyi egyetemre és Blockchain-projektre Ázsiából, hogy vállvetve dolgozzunk, hogy tudásunkat hozzuk a hallgatókhoz, amint a kovita véget ér.

Végül tudna egy idézetet vagy összefoglalót adni olvasóinknak, hogyan gondolja, milyen lesz a kriptográfia jövője az Ön országában?

"A blockchain a kezdeti lépésekben van, csakúgy, mint az ősrobbanás esetében, csak egy csodálatos jövő kezdetét látjuk"

Kövesse Mr. Coin a Twitteren, hogy további információkat szerezzen a mexikói kriptográfiáról!

Kövesse az OKEx Akadémiát a Twitteren, ha bármilyen kérdése van velünk:

Regisztráljon és fizessen be vagy cseréljen legalább 10 USDT-t, hogy 3 USDT új felhasználó jutalmát szerezze meg!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner