Trump ‘Go After Bitcoin’ megrendelése, Ebang veszteségek és drótkártya lemondás: A hét kriptohírei

A hét híre kép

Az OKEx Insights bemutatja az elmúlt hét öt legfontosabb kriptográfiai hírét.

Az újonnan feltárt megjegyzések megerősítik Trump Bitcoin-ellenes hozzáállását

Donald Trump amerikai elnök kifejezetten utasította Steven Mnuchint, a pénzügyminisztert, hogy “menjen utána” a Bitcoinnak – derül ki a Trump volt munkatársa, John Bolton készülő könyvéből, amelynek címe: A szoba, ahol történt.

Amint azt a Washingtoni vizsgáztató – amely a hamarosan megjelenő emlékirat haladó példányát kapta – Trump 2018 májusában Mnuchinnak nyilatkozta a Kínával szembeni tarifákról és szankciókról szóló beszélgetés során, és kijelentette: "Ne légy kereskedelmi tárgyaló. Menj a Bitcoin után [csalás miatt]."

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Trump bejelentett észrevételei abban az időben jöttek, amikor a Bitcoin ára megvolt lenyűgöző 33% -ot – bár a gyűlés rövid életű volt. A vezető kriptovaluta árának jelentős csökkenése várható 2018 negyedik negyedévében.
 • A hozzászólások akkor is érkeztek, amikor a spekulációk arról szóltak, hogy az Egyesült Államok hogyan szabályozza a kriptovalutákat, lázba léptek.
 • Továbbá Trump újonnan nyilvánosságra hozott megjegyzései megerősítik őt már kialakult hozzáállás a Bitcoinhoz.

https://twitter.com/realdonaldtrump/status/1149472282584072192?lang=en

A CFTC volt elnöke azt állítja, hogy az XRP nem értékpapír

Az XRP nem értékpapír – legalábbis Christopher Giancarlo, a CFTC volt elnöke, az egyik legfontosabb amerikai pénzügyi szabályozó.

Az amerikai derivatívák piacának szabályozójának korábbi vezetőjének véleménye erről szól társszerző op Conrad Bahlke-kel, a Willkie Farr ügyvédi iroda jelenlegi kollégájával & Gallagher. A cikk kimondja, hogy a Ripple kriptovalutája nem befektetési szerződés, és nem tartozik a Howey-teszt alá, amelyet a SEC, az Egyesült Államok értékpapír-szabályozója használ..

„Az [XPR] nem lehet befektetési szerződés, mivel a Ripple és az XRP-tulajdonosok döntő többsége között nincs olyan szerződés vagy megállapodás, amelyről beszélni lehetne. Éppen ellenkezőleg, a Ripple által megkötött szerződések kifejezetten kizárják az általános XRP-tulajdonosokat mint harmadik fél kedvezményezettjeit."

Meg kell azonban jegyezni, hogy Willkie a Ripple tanácsadója, és “bizonyos tényszerű információkat” kapott a szerzők állításainak alátámasztására..

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Az XRP értékpapír státusával kapcsolatos vita korántsem új, és a hatóságok döntése már régóta várat magára.
 • Giancarlo véleménye betekintést nyújthat abba, hogy a jelenlegi szabályozók hogyan tekintenek Ripple kriptográfiai eszközére.

A hosszú távú befektetésekként tartott meglévő bitcoinok többsége

A jelenleg létező 18,6 millió bitcoin többségét hosszú távon tartják új jelentést a Chainalysis blokklánc-elemző cégtől.

Pontosabban, a teljes fennálló bitcoinkészlet kevesebb mint 20% -át használják fel kereskedésre.

Ezenkívül a megvert bitcoinok további 20% -át feltételezik „elveszettnek”, mivel öt vagy több év alatt nem kerültek átadásra – amint azt a közelmúltban megtudtuk, ez valójában hosszú távú lehet "hodlerek."

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Ahogy a rendelkezésre álló bitcoinok mennyisége egyre szűkül, a hosszú távon tartott nagy mennyiségű bitcoin jelentős likviditási forrássá válhat.
 • A ma létező bitcoinok többségét olyan magánszemélyek vagy pártok birtokolják, akik soha nem adtak el többet, mint ¼ részesedésüket – vagyis a legtöbb bitcoinot valóban hodlerek tartják.

Az Ebang Bitcoin bányászgyártó 2,5 millió dolláros veszteséget szenved

Ebang, a Bitcoin bányászati ​​hardvereinek kiemelkedő kínai gyártója 2,5 millió dolláros nettó veszteséget szenvedett el 2020 első negyedévében.

A hír keresztül érkezik hivatalos pénzügyi közzététel a héten tett közzé egy IPO tájékoztató frissítésben a SEC-vel.

Kulcsfontosságú elvihetők

 • Az Ebang nettó veszteségét szemléltető beadvány azt jelzi, hogy a cég közelebb áll ahhoz, hogy Kánaán után a Nasdaq tőzsdén a második nyilvánosan forgalmazott bitcoin bányászgyártóvá váljon..
 • Az Ebang nettó vesztesége azt követi, hogy a Kánaán árfolyama az eredeti részvényenkénti 9 dollárról a legutóbbi 2 dolláros mélypontra esett vissza.

A Wirecard vezérigazgatója 1,9 milliárd eurós készpénzveszteséget követően lemond

Egy nappal a hír közzététele után A Wirecard 1,9 milliárd euró készpénzt veszített, a német fizetésfeldolgozó vezérigazgatója, Markus Braun lemondott.

James Freis, a társaság megfelelőségi vezetője, akit csütörtökön vettek fel, ideiglenes vezérigazgatói posztot tölt be.

A Wirecard rosszul elhelyezett alapjai a befektetőket arra késztették, hogy a német tőzsdén jegyzett pénzügyi szolgáltató társaság árfolyama két nap alatt 80 százalékkal zuhanjon.

Kulcsfontosságú elvihetők

 • A Wirecard Card Solutions, a Wirecard leányvállalata elsősorban a Crypto.com, a TenX kriptofizetési kártya-szolgáltatókkal és a Telegram rosszul sikerült blokkláncának, a TON Labs nem hivatalos fejlesztőjével lépett kapcsolatba..
 • A Wirecard válsága volt Enronhoz hasonlítják a közösségi médiában.

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner