Uniswap csepp saját DeFi tokent, Bakkt új, minden idők legmagasabb szintjét érte el

A kriptovaluta világ legnagyobb történetei, amelyeket esetleg hiányoltál.

Különösen eseménydús hét volt ez a blockchain és a kriptovaluta világban. A decentralizált pénzügyi helyzetet az Uniswap irányítási jelzőterületéről szóló hírek uralták, míg az intézményi befektetők a Bakkt Bitcoin határidős volumenét új, minden idők legmagasabb szintjére emelték..

Olvasson el mindent ezekről a történetekről és még sok minden másról az OKEx Insights heti kriptohírjeinek e heti kiadásában.

Az Uniswap UNI-tokenje leesett, és azonnal meghaladja az 5,00 USD-t

Nem szabad, hogy az olyan erősen elágazó versenytársak felülmúlják, mint a SushiSwap, az Uniswap – az Ethereum hálózat automatizált likviditás-biztosításának decentralizált protokollja – e héten elvetette saját irányítási tokenjét. Az esemény során a protokoll korábbi felhasználói körülbelül 1200 dollárt kaptak UNI-tokenekként, a kibocsátás körüli értékelésük szerint..

Az UNI ára az írás idején 6,00 dollár fölé emelkedett.

Kulcs elvihető

  • A decentralizált kereskedési térség egyik legnagyobb szereplőjeként az Uniswap irányítási token kibocsátása erősen visszavetette a versenyt, és valószínűleg megszilárdította a DeFi tér vezetőjeként..
  • Nincs egyetértés az ún "igazi érték" az UNI értékét, és a token körüli árműveletek valószínűleg volatilitást fognak tapasztalni.

Az UNI ára 6,00 USD fölé emelkedett. Forrás: CoinGecko

Kraken bank lesz Wyomingnak köszönhetően

A Kraken, egy San Francisco-i székhelyű kriptovaluta-cég hivatalosan bank lesz miután a wyomingi banktanács jóváhagyta egy speciális célú letétkezelő intézmény alapító okiratának alkalmazását.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Kraken az első kriptovaluta-tőzsde, amely bank lett – mérföldkőnek számító esemény az iparban. Egyes, kemény kriptopénz-támogatók azonban úgy vélik, hogy ez ellentmond annak az elképzelésnek, hogy a Bitcoin lehetővé teszi a BYOB, vagy "legyen a saját bankja."
  • A Kraken SPDI-alapító okiratának jóváhagyásáról szóló szavazás folytatja Wyoming örökségét, amely szerint az Egyesült Államok a legtitkosítóbb állam..
  • Az alapító okiratnak köszönhetően Kraken mostantól több országban működhet majd.

A Bitfinex és a Tether szükséges a dokumentumok NYAG felé történő átadásához

Joel M. Cohen bíró, a New York-i Legfelsőbb Bíróság igazságszolgáltatója kimondta, hogy a Bitfinex és a Tether az dokumentumok benyújtására köteles a New York-i legfőbb ügyész irodájába, amely fényt derített a vállalatok pénzügyi kapcsolataira. 

A döntés azután született, hogy mindkét kriptográfiai vállalat hosszabb ideig nem tudta kielégíteni a NYAG igényeit – Charles Charles, a Bitfinex ügyvédje szerint "szó szerint lehetetlen."

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Bitfinex, a Tether és a NYAG közötti folyamatban lévő jogi csata – valószínűleg várhatóan – tovább lendült a szabályozó javára.
  • Becsült piaci kapitalizáció meghaladja a 15 milliárd dollárt, az USDT bármely jelentős negatív következménye drámai hatást gyakorolhat a kriptovaluta piacokra.

Amerikai belbiztonsági tömeges beszerzés digitális pénztárca

Az Egyesült Államok Belbiztonsági Tudományos és Technológiai Igazgatósága 25 000 dollárt ajánl fel a digitális pénztárca tömeges beszerzése érdekében. A verseny célja egy olyan felhasználói felület megtervezése, amely párosul a szövetségi végrehajtó részleg blokkláncával és decentralizált identitási terveivel..

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Az Egyesült Államok kormányának különféle szervezeti egységei által kínált más blockchainhez kapcsolódó szerződésekhez képest a verseny díjazása meglehetősen alacsony. Ez azonban látszólag szándékos és a fejlesztők közösségi szintű vonzása – szemben a nagy technológiai vállalatokkal.
  • A DHS komolyan veszi a blokklánc-technológiát, és egyre több a fejlesztés alatt álló kapcsolódó projekt, beleértve a digitális bevándorlási dokumentumok rendszerét.

A Bakkt Bitcoin határidős volumene új csúcsokat döntött

A Bitcoin határidős fizikailag rendezett mennyisége a Bakkt-on ezen a héten kétszer is új csúcsot ért el. Kedden 172 millió dollár értékű szerződés váltotta a kezét. Csütörtökön ez a szám 178 millió dollárra nőtt.

Kulcs elvihető

  • Tekintettel arra, hogy a Bakkt elsősorban az intézményi befektetőknek szánt termék, a mennyiség növekedése a nagypénz-kereskedők fokozott érdeklődését és aktivitását jelzi.

A Bitcoin határidős ügyleteinek fizikailag rendezett kereskedési volumene ezen a héten új csúcsot ért el. Forrás: ferde

Az OKEx Insights piaci elemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner