15 lépés a KuCoin-részvények (KCS) megvásárlásához a KuCoin-tőzsdén

A KuCoin-részvények (KCS) egy token, elsősorban a KuCoin Exchange. Ma megmutatjuk a KuCoin-részvények vásárlásának minden lépését. A KCS egy ERC20 token, amelynek kezdeti szállítása 200 millió tokent tartalmaz. Néhány KuCoin-részvény birtoklása a KuCoin platform felhasználói által fizetett és a token-tulajdonosok között megosztott 50% -os kereskedési díjak százalékos arányát biztosítja. Néhány KCS-token birtokában 1% -os kereskedési díjat kapsz minden 1000 KCS-zsetonod után. A kereskedési díjak maximális kedvezménye 30%.

A KCS token cserélhető Bitcoinra, Etherre, NEO-ra, Bitcoin Cash-re, Red Pulse-re és Dash-re. A KuCoin Shares token tartásának legjobb helye a KuCoin kriptovaluta-csereplatformon van.

vásároljon KuCoin-részvényeket

A KuCoin valószínűleg az egyik legjobb vásárlás, mivel a KCS folyamatosan növekedett az elmúlt hónapokban.

Hogyan vásárolhat KuCoin-részvényeket a KuCoin-tőzsdén

Kövesse az alábbi útmutatót, hogy KuCoin Shares tokent vásároljon a KuCoin Exchange-en.

1. lépés – Bejegyzés

Regisztráljon egy fiókot a KuCoin Exchange. Kattintson ide a KuCoin Számla regisztráció oldalának megtekintéséhez, hogy regisztráljon a platformon.

2. lépés – Az űrlap kitöltése

Adja meg a fiók létrehozásához szükséges adatokat. Ehhez érvényes e-mail címre és biztonságos jelszóra van szükség. A jelszó alfanumerikus lehet, hogy sokkal nehezebb legyen rájönni a számítógépes támadókra. Ha elkészült, kattintson a KÖVETKEZŐ gombra.

3. lépés – E-mail megerősítés

E-mailt kell kapnia a regisztrált e-mail fiók postaládájába / spamjébe. Jelentkezzen be, és kattintson az e-mailben található linkre a fiók aktiválásához. Ez a folyamat annak ellenőrzésére szolgál, hogy rendelkezik-e hozzáféréssel az e-mail fiókhoz, amelyen regisztrál.

4. lépés – Aktiválás

Az aktiválási folyamatnak közvetlenül a fiókjába kell vezetnie KuCoin platform, ha nem, írja be azokat az adatokat, amelyeken regisztrált, és kattintson a bejelentkezés gombra.

5. lépés – Kattintson a „Betét” gombra


Kattintson a képernyő jobb oldalán található ELLENŐRZÉS linkre, hogy hozzáadhasson néhány összeget a számlájához.

6. lépés – Biztosítsd a fiókod

Első befizetéskor a Google Hitelesítő beállításával meg kell védenie a fiókját.

7. lépés – Google Authenticator

Kövesse az utasításokat a Google hitelesítő beállításához fiókjához, a képernyőn látható módon. Töltse le, telepítse és írja be a megjelenített kódot a Google Authentication biztonságának aktiválásához KuCoin-fiókjában.

8. lépés – Válassza az Eszköz elemet

Valószínűleg megjelenik egy alapértelmezett befizetési oldal a KuCoin megosztási token befizetéséhez, kattintson a legördülő menüre, és válassza ki a befizetni kívánt eszközt. A magas tranzakciós díjak és a lassú tranzakció-visszaigazolási idők miatt érdemes az Ether (ETH) mellett járni. Jelentős mennyiségű dollárt takarít meg, amelyet összeadhat azzal, amit vásárol, összehasonlítva a bitcoinral történő tranzakcióval.

9. lépés – Ether Wallet

Az ETH eszköz kiválasztásakor az Ether pénztárca címe a KuCoin csere generálódik és megjelenik. Ez felhasználható több befizetéshez.

10. lépés – Pénztárca címe

Másolja ki a pénztárca címét a KuCoin csere, ahol jelenleg rendelkezik néhány éter kriptovalutával, és küld valamit a KuCoin-nak. Várjon néhány percet, amíg a tranzakció reflektál a KuCoin cserére. Ez nem tart sokáig, feltéve, hogy jelentős mennyiségű gázt használ fel a tranzakcióhoz. Használat ethgasstation.info a tranzakció jelenlegi átlagos gázának megtekintéséhez.

11. lépés – Piaci kapcsolat

Miután a betéted tükröződik, kattints a PIAC linkre az oldal tetején.

12. lépés – Az ETH fül

Kattintson az ETH fülre.

Kattintson az oldalon megjelenő eszközök listájáról a KCS / ETH elemre. Valószínűleg ez lesz az első a listán, ha nem, használja az eszközök szakasz tetején található keresőérme mezőt.

13. lépés – Hitelesítő kód

A KCS / ETH oldalon le kell tiltani a vétel és eladás szakaszokat; meg kell adnia egy kódot a Google Authenticator alkalmazásból.

14. lépés – Legjobb ár link

Kattintson a Legjobb ár linkre az Ár mezőben, és a legjobb piaci ár kerül kitöltésre a mezőbe.

15. lépés – Vásároljon KuCoin-részvényeket

Adja meg az Ethers számára cserélni kívánt KCS-tokenek számát, vagy kattintson a Max linkre, és az Összeg mezőben megjelenik az a szám, amelyet minden befizetett összegével megvásárolhat..

A KuCoin részvények vásárlásához kattintson a VÁSÁRLÁS gombra.

Várjon egy percet, és a KuCoin Shares tokenjeit jóváírják a pénztárcájában.

Tessék, most van KuCoin-részvényed, amely napi bónuszt is kínálna. Nézd meg itt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map