6 legjobb hely a Bitcoin adásvételére az Egyesült Királyságban

A Bitcoin vásárlása a kriptovalutával kapcsolatos legnépszerűbb tevékenység. Hogy most megtakarítson egy kis időt, és a későbbi csalódásokra – összeállítottunk egy listát azokról a vállalatokról, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin adásvételét az Egyesült Királyságban – mindegyikben érdemes megbízni.

A Bitcoinról

A Bitcoin kétségtelenül a világ legjobb titkosítása, és számos szektorban gyökerezik. A blockchain technológia (nyílt forráskódú adatbázis) használata minden bitcoin tranzakciót biztonságos, decentralizált és átlátható. Ez azt jelenti, hogy a magánügyletekben nincs szükség harmadik fél, például bank vagy kormány bevonására.

Ennek eredményeként a bitcoin ára, valamint a többi kriptovaluta emelkedik. A Bitcoin vétele vagy eladása az Egyesült Királyságban hasonló, mint az Egyesült Államokban. A lakosoknak ezért több neves cégük van, de mint minden más terméknek vagy szolgáltatásnak, nem is minden a legjobbnak mondott vállalat a legjobb.

A legjobb vállalatok a Bitcoin vásárlásához vagy eladásához az Egyesült Királyságban

Az alábbiakban bemutatjuk a legelismertebb brit bitcoin cégeket, amelyek bitcoinot vásárolnak vagy adnak el.

Vaultoro

Vaultoro a Bitcoin cseréjére az Egyesült Királyságban

Val vel Vaultoro bárki bárhol vásárolhat és költhet aranyat. Megkönnyíti a fizikai arany és a bitcoin kereskedelmét. A Vaultoro-on keresztül történő vétel vagy eladás során banki díjak nem merülnek fel, ugyanakkor a tranzakciók másodpercek alatt teljesülnek.

Valójában a felhasználóknak csak 0,5% -os kereskedési díjat kell fizetniük, és ez alapvetően csökken, ahogy a felhasználó kereskedési aktivitása növekszik. Az ügyfél nevét az arany tárolására használják, és egy Svájcban található magas szintű boltozati létesítményben rögzítik. Az ügyfelek is bármikor kérhetik az arany fizikai kézbesítését.

Blockchain.info

Kereskedjen Bitcoin-szal az Egyesült Királyságban a Blockchain.info oldalon keresztül

Beszélni valamiről blockchain.info, a leghíresebb bitcoin pénztárcáról beszélünk. Valójában a vállalat több mint 100 millió bitcoin tranzakciót hajtott végre több mint 140 országból, amelyekből naponta 160 000 tranzakció zajlik.

Azok számára, akik kriptovalutával szerencsejátékoznak, a blockchain.info csak azért népszerű, mert nem rendelkezik a bitcoin felhasználóinak tevékenységével, ellentétben a riválisokkal, a Xapoval és a Coinbase-vel..

Ezt követően a felhasználóknak nem kell aggódniuk a számláik bezárása miatt, ha online kaszinókkal és bukmékerekkel bonyolítják le tranzakcióikat.

Cryptopay

Cryptopay - alternatíva a Bitcoin kezelésére az Egyesült Királyságban

Cryptopay olyan szolgáltatás, amely felhasználható a bitcoin átvitelében, cseréjében, vásárlásában és értékesítésében. Az egyedülálló tulajdonság azonban az egyetlen Cryptopay betéti kártya. Ezzel a felhasználók fizethetnek azokért az árukért és szolgáltatásokért (bitcoin segítségével), ahol a Visa elfogadásra kerül.

A cryptopay segítségével a bankkártya segítségével ATM-et vehet fel, mindezt helyi pénznemben. Egy másik izgalmas jellemző itt, hogy a felvételek és a betétek mind ingyenesek, csak 1% -os díjat számítanak fel a BTC-ből vagy BTC-re történő átváltásért.

Ellentétben más pénzváltókkal és pénztárcákkal, amelyek több napig tartanak a felhasználói számlákon lévő pénzeszközök tükrözéséhez, a Cryptopay-vel csak másnap jelennek meg.

Coinbase.com

COinbase

Coinbase csupán egy barátságos felületet, egy jó oldalt tartalmaz, amelyhez bankkártya segítségével bitcoinokat lehet szerezni, valamint egy online pénztárca, amely a digitális valuta számára biztosított.

A vállalat több mint 30 000 000 felhasználót regisztrált, amelyek között 75 000 kereskedő és mintegy 15 000 darab fejlesztői alkalmazás található.

A Coinbase a bitcoinnal indult, de jelenleg más érmékre is kiterjed, mint például az Ethereum, a bitcoin készpénz és a Litecoin. Következésképpen felhasználóbarát, több régóta vásárlóval.

Coinjar

Coinjar for Bitcoin az Egyesült Királyságban

Lényegében Coinjar pusztán egyablakos ügyintézésként működik, amikor mind fiat pénzzel, mind pedig bitcoinokkal foglalkozik. Az Android és az iOS rendelkezik egy coinjar touch alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bitcoinon belül néhány másodpercen belül fizessenek bárkinek világszerte.

Ezt követően a betéti kártyák a pénztárcához is kapcsolhatók a fel- és vásárlásokhoz. Ezenkívül a felhasználó összekapcsolhat egy bankszámlát a érmés pénztárca, és így hozzáférhet a pénzhez a bitcoin hálózaton keresztül világszerte.

Coinfloor

Coinfloor

Coinfloor egy londoni székhelyű vállalat, amely gyors és biztonságos módot kínál a digitális pénznem sterlingért történő eladására és értékesítésére. Magas biztonsági intézkedéseket tartalmaz, beleértve a kétfaktoros hitelesítést, valamint számos aláíró bitcoin kibocsátását, amelyek összességében a Coinjar-t nagyon megbízhatóvá tették a Bitcoin cseréjében az Egyesült Királyságban..

A vállalat nagyon érzékeny platformmal rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű és egyértelmű tranzakciókat, amelyek mobilal végrehajthatók.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner