A 10 legnagyobb vállalat, amely elfogadja a Bitcoin fizetési módot

Bitcoin a legnagyobb és csupán a legismertebb digitális pénznem. Valójában átveszi az irányítást a jelenlegi kriptovaluta piacon. Nem téved, ha azt állítja, hogy hamarabb a kriptopénz átveszi a pénzügyi tranzakciókat szerte a világon. A feltett kérdések azonban kettők; „aki elfogadja a Bitcoins-t?Vagy egyszerűen „hol lehet bitcoinokat használni?”Ez a cikk a 10 legfontosabb vállalatot sorolja fel, amely elfogadja a Bitcoint. Ismerje meg, hol költheti el értékes Bitcoine-ját, és mit kaphat velük.

A Bitcoin-ot elfogadó vállalatok

Sokunkban téves a felfogás, hogy a bitcoinot árucikknek tekintjük, annak ellenére, hogy valuta. Ennek fő oka az, hogy nincs sok ismeret a különféle vállalkozásokról és vállalatokról, amelyek elfogadják a bitcoint fizetési módként.

a bitcoint elfogadó cégek

Erre az elképzelésre a válasz téves, mivel sok vállalat elfogadja a kriptovalutát, mint törvényes formájukat.

Ezért, ha Ön egyike azoknak, akik felteszik a “ki vagy hol” kérdést a bitcoinról, akkor biztos vagyok benne, hogy ez az a poszt, amelyet keresett.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a világszerte vezető vállalatokat, amelyek fizetési módként elfogadják a Bitcoint:

1. Overstock.com

Elhalmoz kiskereskedelmi üzlet és az egyik nagy online vállalat, amely 2014 januárja óta fogad el fizetési módként bitcoint. Az ügyfelek megengedik, hogy bitcoinokat használva különféle tárgyakat vásárolhassanak otthoni termékekből, ruházati cikkekből, babacikkekből, bútorokból és még sok másból.

A vállalat a nagy készlet miatt alacsonyabb áron is értékesíti a jegyeket. Az idő múlásával az overstock fejlődött, és jelenleg, valamint a Bitcoin mellett, elfogad más egyéb pénznemeket is, amelyek közé tartozik a Litecoin, a Moreno, a bitcoin készpénz és az Ethereum.

Annak érdekében, hogy valutát használjon a készleten, egyszerűen válassza ki a legmegfelelőbb kriptot a vásárlás befejezéséhez. A rendszer ezt követően átváltja az Ön pénznemét bitcoinokká, amely véglegesíti a vásárlást.

2. EGifter

EGifter a világ egyik leghíresebb ajándékkártya-webhely mobilalkalmazása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző helyeken, például Sephora, Amazon, Kohl és Home Depot vásárolhassanak ajándékkártyákat.

Ezt követően az EGifter együttműködik a Coinbase-szel, mint Bitcoin partner. A legjobb itt az, hogy a felhasználók bitcoinokkal vásárolhatnak ajándékkártyákat azokra a helyekre, amelyek közvetlenül nem fogadják el a bitcoinokat.

3. Newegg


Itt van egy jó hír a szerkentyű-furcsaságoknak! Newegg világszerte a leggyakoribb kütyü-kiskereskedők közé tartozik, amelyek elfogadják a bitcoint fizetési módként.

A Newegg együttműködik a Bitpay-vel, mint a digitális pénznem fizetésfeldolgozó partnere. Ha bármit megvásárol a Newegg-től a Bitcoin használatával, akkor csak ki kell választania a Bitcoint a fizetési módok alatt, és végre kell hajtania a lépéseket. A webhely elfogadja a bitcoinokat olyan vásárlásokhoz, mint az előfizetéses előrendelések, a hívásrendelések és a piactéri cikkek.

4. Microsoft

2014 december végén a Microsoft az egyik olyan cég lett, amely elfogadja a bitcoint az egyik elfogadott fizetési módként. Betéteket bitcoin segítségével helyezhet el a Microsoft fiók, amelyet csak filmek, játékok és alkalmazások vásárlására lehet használni az Xbox üzletekben és a Windows rendszerben – semmi a Microsoft online áruházából.

Felhívjuk figyelmét, hogy az összes Microsoft bitcoin betét nem visszatéríthető.

5. Expedia

Expedia.com összefogtak a Coinbase-szel, hogy hozzáadják a kriptofizetési módot a világ legnagyobb online utazási foglalási irodájához. Ennek eredményeként a felhasználók 2014 júniusa óta használják a bitcoinokat a szálloda foglalásakor.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bitcoin fizetést jelenleg csak a szállodai foglalásoknál fogadják el – a vállalat ennek ellenére bővíteni kívánja más fizetésekre, például tevékenységekre, repülésekre és még sok másra.

6. PayPal

PayPal, amint tudhatja, biztonságos online platformot biztosít az e-kereskedelmi tranzakciókhoz. A PayPal elfogadja a bitcoint az egyik fizetési módjaként, és olyan fizetési processzorokon fut keresztül, mint a Coinbase, a GoCoin és a BitPay for BTC.

Nemrégiben a Braintree-vel kötött kapcsolatuk lehetővé tette, hogy több millió felhasználó vásároljon, adjon el és utaljon át pénzeszközeit bitcoin segítségével. Az e-kereskedelmi fizetési óriás az Ethereum és más kriptovaluták hozzáadását tervezi a jövőben is.

7. Shopify

Keresztül Shopify, egyszerűen létrehozhat egy személyes online boltot, sokkal inkább, mint más platformokon, például az Etsy és az eBay révén.

2013 elején a Shopify az egyik legnépszerűbb vállalatként lépett ki a bitcoin elfogadásában. A Paypal kriptográfiai terveihez hasonlóan a jövőben más pénznemeket is engedélyezhetnek fizetésre.

8. Szűz Galaktika

Virgin Galactic egy kereskedelmi tulajdonú repülési vállalkozás, amelynek tulajdonosa Sir Richard Branson – egy vállalkozó, aki több vállalat, mint például, fő agya Virgin Airline és Virgin Mobile – az összes bitcoint elfogadó vállalat.

A Virgin Galactic elfogadja a bitcoint fizetési módként, és ezért Bitcoinon keresztül vásárolhatja meg az űrutazásra szóló jegyét.

9. Tál

Dish Network egy internetes szolgáltató és műholdas televíziós szolgáltató, amely 2014 augusztusában fizette be először a bitcoinot.

Az ételhálózat a legnagyobb ismert vállalatok között van, amelyek átvették a bitcoint, és ez az első előfizetés-alapú szolgáltató, amely elfogadja a bitcoint.

Az ügyfelek számára a fizetési lehetőségek egyszerűen a mydish.com oldalon találhatók egyszeri fizetés céljából, vagy online bankkártyával, hitelkártyával vagy bankszámlával..

10. Wikipédia

Wikipédia, mint mindannyian tudjuk, egy online nyílt forráskódú enciklopédia. De amit a legtöbb ember nem tud, az a bitcoinot is elfogadja fizetési módként – a CoinJolt-val való együttműködésüknek köszönhetően.

Összegzésként nyilvánvaló, hogy világszerte számos vezető vállalat elfogadja ezt a változást – a bitcoint használva fizetési módként, és még sokan felkészülnek a módszer beépítésére. Előbb vagy utóbb minden egyes online vállalatnál a bitcoin lesz a fizetési eszköz, ki tudja?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map