A jövőbeni Bitcoin árának 10 legjobb előrejelzése

Után Bitcoin majdnem elérte rekord árát 2017 utolsó heteiben, sokan arra tippeltek, hogy ismét hasonló növekedés fog-e bekövetkezni. Míg egyesek úgy vélik, hogy a Bitcoin nem lát túl hamar növekedést, számos kriptográfiai befektető és elemző azt jósolja, hogy a BTC ára emelkedni fog ebben az évben.

  1. Kay Van-Petersen: A BTC 100 000 dollár lesz 2018 decemberére

Kay Van-Petersen, a Saxo Bank, úgy véli, hogy a Bitcoin 2018-ban elérheti a 100 000 dollárt, hozzátéve azt is, hogy más rivális érmék is felülmúlhatják azt.

Van-Petersen 2016 decemberében azt jósolta, hogy a Bitcoin 2017-ben eléri a 2000 dolláros határt. Előrejelzése idején a Bitcoin 900 dollár alatt kereskedett. A Bitcoin ára májusban meghaladta a 2000 dollárt, ahogy a Saxo Bank elemzője megjövendölte.

„Először is azt állíthatja, hogy megfelelő korrekciót hajtottunk végre a Bitcoinban, 50% -os visszahúzódás volt egy ponton, ami egészséges. De még mindig nem láttuk a határidős szerződések teljes hatását ”- mondta Van-Petersen.

Bitcoin határidős kereskedési szerződéseket tavaly indított a CME és a CBOE. A bevezetést taktikának tekintették, hogy több intézményi befektetőt vonzanak a kriptovaluta piacra, és némi legitimitást adnak hozzá. Van-Petersen úgy véli, hogy az idő múlásával több intézmény is bekapcsolódik, lassú és folyamatos folyamatként jellemzi.

Ahhoz, hogy a Bitcoin elérje a 100 000 dollárt, a jelenlegi 13 601,43 dolláros árának 635 százalékát meghaladó emelkedésre lenne szükség. Azt is meg kell jegyezni, hogy Van-Petersen korábban kijelentette, hogy a 100 000 dolláros küszöb elérése akár tíz évig is eltarthat.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin az év eleje óta oldalt kereskedett, Van-Petersen kijelentette, hogy a Bitcoin hajlamos egy bizonyos szint körüli kereskedésre, amelyet általában „újraszámítás” követ.

„Nem lennék meglepve, ha olyasmit látunk. Ez egyfajta alapítvány építése, majd egy kicsit magasabbra fog értékelni. “

  1. Jeet Sighn – A BTC 2018-ban eléri a legalább 50 000 dollárt

Jeet Singh, az elmúlt hat év kriptopénz-portfólió-kezelője azt állítja, hogy nagyon gyakori, hogy a digitális valuták a kezdeti rekordáruk 70-80 százaléka között ingadoznak.

Amikor a davosi Világgazdasági Fórumon beszélt, összehasonlította az olyan digitális pénznemeket, mint a Bitcoin és a Ripple, a korai technológiai óriásokkal, mint például Microsoft.

„Ha ránéz a Microsoftra vagy alma, amikor tőzsdére léptek, a részvényeik nagyon ingadozóak voltak, mert a piac nem volt kiforrott ”- magyarázta.

Mr. Singh kifejtette, hogy a piac volatilitása az újabb kriptovaluta kereskedőket érintheti, de az idősebb befektetők nem osztják aggodalmaikat, mivel megszokták ezeket a gyakori ingadozásokat..

Azt is kijelentette, hogy szerinte a kriptovalutákat a következő hónapokban és években gyakrabban használják majd a tranzakciókban.

“Jelenleg nincs olyan sok eladó, aki elfogadja a kriptovalutákat, de a fekete piacon hatalmas az elfogadás” – állította.

Az örökbefogadás főként az instabil gazdaságú és valutájú országokban kezdődött, de ez más iparágakra és országokra is kiterjed – jelentette ki. Megjegyezte azt is, hogy a kávé- és dohánytermesztők körében magas az örökbefogadás aránya.


“A különböző országokban a Bitcoin másképpen minősül” – mondta. Ez egy árucikk az Egyesült Államokban, egy pénznem Svájcban „de számomra ez több, mint egy pénznem”.

Singh azt jósolta, hogy “a bitcoin mindenképpen 50 000 dollárt érhet el 2018-ban”, annak ellenére, hogy “valószínűleg a volatilitás szenvedési időszakán megyünk keresztül”.

  1. Dan Morehead – 20 000 dollár 2018 decemberéig

Dan Morehead, a Pantera Capital, egy milliárd dolláros kriptovaluta fedezeti alap feltételezte, hogy a kriptopiac a következő tíz évben elérheti a „40 billió dollárt”..

 “Ez egy lenyűgöző piac … egy 400 milliárd dolláros piac, amely senkinek nincs tulajdonában … ezt még soha nem láttuk … az ipar egésze könnyen elérheti a 4 billió dollárt, 40 billió dollár mindenképpen lehetséges … Ez a tízéves előrejelzés, nem megy hogy egyik napról a másikra megtörténjen. ”

Morehead megjegyezte, hogy a CBOE és a CME kriptofutures-listája tavaly felsorolva az egyik módja lehet annak, hogy a piac fejlődése során „potenciálisan alulmaradjon a kriptográfiai eszközök befektetéseivel”. Ennek ellenére úgy becsülte, hogy a Wall Street egyre növekvő érdeklődése a kriptográfia iránti kereskedelem iránt „élénk kriptohitel-piacot hoz létre tizenkét hónapon belül”.

Morehead rámutatott arra, hogy a piac most 25 százalékkal visszatért az első 2018-as összeomlás óta, és azt jósolta, hogy ára az aktuális évben új rekordot fog elérni.

“A Bitcoin a 200 napos mozgóátlag alá esett, és ez azért fontos, mert a valuta hat éve évente 170 százalékkal emelkedett … a legmagasabb ideje óta 65 százalékkal jött le, és ha 100 dollárt teszel mindegyikbe négyszer annak a 200 napos mozgóátlagnak a megérintésekor, amelynek 285 százalékos megtérülése lenne … ez most sikító vétel. ”

Nemrég megjelent az Unchained podcaston a Pantera tőkealapítója elmagyarázta, hogyan érheti el végül a Bitcoin a 42 000 dollárt a folyó év végéig. Ez összhangban áll más elemzők és szakértők által tett egyéb jóslatokkal. Megemlítette azt is, hogy a digitális fizetőeszköz végül eléri a 356.000 dollárt, vagy legalábbis van rá lehetősége. 

Számára a Bitcoin el fogja érni ezt az árszintet a jelenlegi trend miatt, amelyet a digitális valuta jelenleg követ a piacon. Végül a Bitcoin hálózatban számos fontos technológiai fejlődés zajlik, amelyek elősegítik az ár növekedését a jövőben is. 

Egy másik fontos esemény, amely elősegítené a Bitcoin új csúcsok elérését, a tőzsdén kereskedett alap (ETF). Morehead úgy véli, hogy egy ETF hosszabb ideig tarthat, mire jóváhagyják. Ha ezt jóváhagyják, akkor ez nagyon bullish lesz a Bitcoin számára.

  1. Arthur Hayes – A BTC 2018 végére 50 000 dollárt ér el

Arthur Hayes, a társalapítója és vezérigazgatója BitMEX, kijelentette, hogy szerinte a Bitcoin értéke 2018 végére eléri az 50 000 dollárt.

Hayes a Citigroup és a Deutsche Bank tőkéjének korábbi alkalmazottja is. Idézte, hogy a BitMex alapműveleteinek hongkongi megalapítása azért van, mert szerinte az ázsiai piacok elfogadóbbak a kriptovaluta kereskedelem terén. Azt is gondolja, hogy a digitális eszközök kereskedelme “megalapozottabb” iparág Észak-Ázsiában.

„Ázsia uralja a kriptókat, mert nagyon megszokták a digitális eszközök kereskedelmét. Dél-Korea két évtizede kereskedik a játékokkal kapcsolatos digitális termékekkel. Amikor áttér egy pusztán pénzalapú digitális fizetőeszközre, ezt kulturálisan megérzik, így gyorsan beszállhatnak a fedélzetre ”- jegyezte meg a BitMEX vezérigazgatója.

Amikor egy interjúban arra kérték, hogy adjon Bitcoin árelőrejelzést, Hayes azt mondta, hogy az év vége előtt eléri az 50 000 dollárt. Az előrejelzés komolyságával kapcsolatban Hayes megjegyezte, hogy:

„Az én feladatom előrejelzéseket tenni. Hogy igazuk vagy tévedésük van, nekem mindegy. ”

  1. Tom Lee – A BTC 25 000 dollárt fog elérni

Thomas Lee, a Fundstrat, sok esetben kijelentette, hogy szerinte a Bitcoin helyreáll. A tweetek sorában rámutatott, hogy a Bitcoin helyreállítási táblázata mindig V-alakú volt, és nagyon valószínű, hogy az ár ismét emelkedni fog. Azt jósolja, hogy a Bitcoin idén 25 000 dolláron éri el csúcspontját.

Úgy véli, hogy a legnagyobb tényező, amely hozzájárul ehhez a növekedéshez, az intézményi befektetők növekvő részvétele lesz a kriptopiacokon.

„Azt gondolom, hogy az intézményi befektetők nagy érdeklődést váltottak ki, és még nem igazán kezdtek bele a kriptográfiába, mert még mindig van némi szabályozási bizonytalanság. De ez a fajta végső kiosztás a kriptóba, mint eszközosztályba, hathatós ok lesz arra, hogy miért bonyolódnak a bitcoinok. “

Ezenkívül a Fundstrat korábbi adatai is alátámasztják lelkes előrejelzését:

“Történelmileg a tíz nap magában foglalja a Bitcoin árának bármely év egyetlen teljes teljesítményét” – mondta. „Ha csak ezt a tíz napot vette ki, a Bitcoin évente 25 százalékkal csökken. Tehát amilyen nyomorúságosnak érzi a Bitcoint 8000 dolláron tartani, a 8 000 dollárról 25 000 dollárra történő lépés néhány nap alatt megtörténik. “

Eddig Lee jóslatai meglehetősen pontosak voltak, beleértve az adóeladási nyomást, amely 2018 első negyedévének nagy részében befolyásolta a Bitcoin árát.

Természetesen számos más jóslat létezik a Bitcoin árával kapcsolatban, ezek az első öt csak a jéghegy csúcsa. Egy tanács mégis; ne csak a jóslatokra alapozza a kereskedési döntéseit.

A Binance A vezérigazgatónak megemlítenie kellett néhány pontot a Bitcoin árával kapcsolatban, erről többet itt talál.

A Twitteren Lee írt hogy Trump tweetjei a Bitcoinnal és a Mérlegekkel kapcsolatban a kriptopénzpiac szempontjából bullishek. Kifejtette, hogy a világon legfeljebb 1% -a követi valóban a kriptovalutát, ami azt jelenti, hogy 99% nem törődik vele. 

Donald Trump amerikai elnök kommentálva a Bitcoin-t, a fennmaradó 99% -ot tudatosítja benne. Ha ezen egyéneknek csak egy kis része lép be a piacra, akik még soha nem hallottak a Bitcoinról, akkor a Bitcoin akár kétszerese is lehet piaci méretének. 

Összességében pozitív.

– a világnak legfeljebb 1% -a van, aki valóban követi a titkosítást (inkább 0,1%), így 99% -uk alapvetően nem érdekli

– DJT kijelentve, hogy nem rajong, a többi 99% -át tudatosítja.

– ha ezek 1% -a pozitív lesz, akkor csak kétszer nagyobb a piac. https://t.co/dz9QY3mjWP

– Thomas Lee (@fundstrat) 2019. július 13

Thomas Lee ugyanakkor úgy véli, hogy az Egyesült Államokban történő kamatcsökkentés szintén elősegítheti a Bitcoin növekedését. Mario Draghi, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke szintén bejelentette, hogy az elkövetkező hónapokban folytatják a gazdaság ösztönzését a különböző mutatókból származó negatív adatok után. Ez sok elemző figyelmét felhívta, akik úgy vélik, hogy ez pozitív hatással lehet a Bitcoinra, mielőtt 2020-ban megfelezik. 

6- Mike Novogratz – A Bitcoin az egekbe szökhet 40 000 dollárra

Az elismert befektető, volt fedezeti alapkezelő és a Bitcoin (BTC) támogatója, Michael Novogratz úgy véli, hogy a Bitcoin eléri, sőt felülmúlja a korábbi, 2017-ben regisztrált csúcsát.

A Bloomberggel egy nemrégiben folytatott beszélgetés során Novogratz azt mondta, hogy továbbra is nagyon bullish a kriptopiac és a digitális pénznemek jövőjét illetően. Megemlítette, hogy a Bitcoin 2020-ig 40 000 dollárra tud emelkedni, és hogy ebben az évben a Bitcoin közel 20 000 dollárra tehető. 

Novogratz megjegyzést fűzött hozzá:

„Nem számítok arra, hogy a Bitcoin a következő két hétben 20 000 dollárra megy. A negyedik negyed közepe és vége felé sem számítok rá. Egyfajta konszolidációs időszakot fogunk látni. ”

Az áremelkedés egyik fő oka a Libra digitális fizetőeszköz hivatalos bevezetése, amelyet jelenleg a Facebook fejleszt. Emellett számos más pénzügyi vállalat is kész befektetni a kriptovaluta piacon. Közülük kettő az Intercontinental Exchange (ICE) és a Fidelity Investments.

7- John McAfee – A Bitcoin meghaladja az 1 000 000 dollárt

John McAfee talán az egyik legvitatottabb figura a kriptovaluta térben. Több millió dollár elmaradással a piacon népszerűsítette az első érméket (ICO), tokent, virtuális valutákat és különböző vállalatokat.. 

John McAfee arról is híres, hogy megjósolta, hogy a Bitcoin 2021 előtt eléri az egymillió dollárt. Azt mondta, hogy még 2017-ben, amikor a Bitcoin hullámzott és minden idők legmagasabb szintjét, 20 000 dollárt érte el. 

McAfee a Twitteren írta:

„Amikor 2020 végére 500 000 dollárra jósoltam a Bitcoint, akkor egy olyan modellt használt, amely 2017 végén 5000 dollárt jósolt. A BTC sokkal gyorsabban gyorsult fel, mint modellfeltevéseim. Most azt jósolom, hogy a Bitcoin értéke 1 millió dollár lesz 2020 végére. Még mindig megeszem a farkam, ha rossz.

Amikor 2020 végére 500 000 dollárra jósoltam a Bitcoint, akkor egy olyan modellt használt, amely 2017 végén 5000 dollárt jósolt. A BTC sokkal gyorsabban gyorsult fel, mint a modellfeltevéseim. Most azt jósolom, hogy Bircoin egymillió dollár lesz 2020 végéig. Ha rossz, akkor is megeszem a farkamat. pic.twitter.com/WVx3E71nyD

– John McAfee (@officialmcafee) 2017. november 29

8- Oliver Isaacs – A Bitcoin 25 000 dollárt érhet el 

Oliver Isaacs, a bitcoin árelemzője úgy véli, hogy a digitális valuta 25 000 dollárt érhet el 2019 végéig. Ez egy friss jelentés szerint megjelent a Független. Úgy véli, hogy a Bitcoin árélénkítésének sokféle oka van. A jelenlegi kereskedelmi háború, amelyen Kína és az Egyesült Államok áll, a Bitcoin felé terelheti a befektetőket.

9- Time Draper – A Bitcoin 250 000 dollárt érhet el

Tim Draper, az elismert befektető és a Bitcoin támogatója úgy véli, hogy az iparban fontos az elfogadási tendencia. Számos cég kezd foglalkozni a Bitcoin-nal és a kriptovalutákkal. Ezen cégek egy része a Microsoft, az Amazon, a Starbucks és a Whole Foods. 

A következő években is sor kerül az általános elfogadásra, amely négy év múlva elősegíti a Bitcoin 2023-ig eléri a 250 000 dollárt.. 

Az általános elfogadásról Draper kifejtette:

„Azt hiszem, amikor elmész egy Starbucks-ba vásárolni egy csésze kávét, és megpróbálsz dollárral fizetni, akkor meg fognak nevetni rajtad, mert nem Bitcoinot vagy más kriptovalutát használsz […] Olyan lesz, mintha az idős hölgy fizetne fillérekért. ”

Ha a Bitcoin képes elérni ezt az értéket, az 2520% feletti áremelkedést jelentene a jelenlegi árakhoz képest.

10- PlanB – A Bitcoin meghaladhatja a 370 000 dollárt

A PlanB egy elismert kriptovaluta elemző és befektető, amely információkat nyújt a Bitcoin jövőjéről és piaci áráról. Elmondása szerint a bikapiacok Rajt nehéz helyzetben lévő fenékeken ez azt jelenti, ha bányászati ​​kapituláció van. 

#bitcoin úgy tűnik, hogy a bikapiacok nehéz helyzetben vannak.

2011 decemberében (4,6 USD), 2015 májusában (230 USD) és 2018 decemberében (3691 USD) nehéz feneket (bányász kapitulációt) tapasztaltunk. Az ár folyamatosan emelkedik ezekből a fenekekből az ATH-ig 100x-ig. Ez folyamatos emelkedési tendenciát jelent, ameddig $ 370 000 ATH. pic.twitter.com/xgwp3SeHfb

– PlanB (@ 100 billió USD) 2019. július 26

Megemlítette, hogy a piac 2011 decemberében, 2015 májusában és 2018 decemberében nehéz feneket tapasztalt. Abban az időben a Bitcoint 4,6, 230 és 3691 dollár körül kereskedték. A PlanB azt is javasolta, hogy a Bitcoin 100-szor mozogjon az alsó ártól. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin a következő bikapiacon végül elérheti a 370 000 dollárt. A Bitcoinnak július 29-től 3756% körülinek kellene növekednie a jelenlegi szinthez képest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map