A legérdekesebb 5 követett légcsepp – minden, amit tudnod kell a részvételhez

A kriptovaluta-légcsepp az, amikor egy blokklánc-platform bizonyos kritériumok alapján ingyenes kriptovaluta-érméket vagy platform-tokent oszt szét közösségének..

Ahhoz, hogy részt vehessen ezekben a kriptovaluta repülőgép-cseppekben, gyakran megköveteli, hogy a tényleges tokenek vagy tokenek egészét vagy töredékeit tartsa a blokkláncon, amelyet a platform a kijelölt pénztárcájában futtat.

A repülőgép-adományok általában ilyen módon történnek; egy meghatározott időpontban, amelyet bejelentenek, a projekt pillanatképet készít a blokklánc állapotáról, amely feltárja a számlákat és azok egyenlegét abban az időben. A token tulajdonosok ezután bizonyos mennyiségű érmét / zsetont kapnak a bejelentésnek megfelelően. Ezeket a légcseppeket elosztják pár blokkláncon, de az Ethereum és az Ethereum blokkláncon lévő projektek ismertek a légcseppek fogadására.

Itt vannak a légcseppek, amelyekre figyelni kell a következő 2018 hónapokban.

Callisto Airdrop

A Callisto projekt egy blokklánc technológia, amely a Ethereum Classic jegyzőkönyv. Hideg staking-et vezet be, amely jutalmazza a blokkláncában lévő CLO-tokenek tulajdonosait.

Mivel a Callisto projekt hamarosan elindul, az Ethereum Classic egyenlege az 5500000-es blokkban ugyanannyi CLO-tokent kap minden egyes Ethereum Classic (ETC) érme után. Jelentés: Az Ethereum Classic tulajdonosai 1 Callisto (CLO) tokent kapnak minden ETC tokenért, amely a fiókjukban van.

Nincs információnk arról, hogy ez a légcsepp mikor fog bekövetkezni, de az előrehaladást a Ethereum Classic Block Explorer hogy a blokklánc magassága eléri az 5500000-et. Bizonyos számítások szerint a blokk az enyém lesz 2018. március 5-én.

Waves Airdrop

A Hullámok platform egy nyílt forráskódú blockchain platform, amelyet a Waves Platform AG fejlesztett és üzemeltetett. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját egyedi kriptovaluta tokenjeiket indítsák el.

A Waves platform is bejelentett hogy a Waves Community Token (WCT) tulajdonosainak pénztárcacíme airdrop lesz. Ezt a légteret 2018. február 22-re tervezik.

A repülőgép fogadásához a WCT-tulajdonosoknak be kell tartaniuk ezeket az irányelveket:

  • Generálnia kell egy hullámtárcát B, C és H betűkkel. Bármilyen sorrendben lehet.
  • A pénztárca létrehozása után át kell vinnie a megvásárolt Waves Tokenek oda.
  • A BCH (Bitcoin Cash) érmék forgalmazása WCT-állományuk alapján történik.
  • Ha az egyes címek B, C és H betűket tartalmaznak, abban a sorrendben ezek a címek kettős kifizetést kapnak. A régi címek is megfelelő sorrendben szerepelnek az említett betűkkel.

Coinlancer Airdrop

Coinlancer a szabadúszók számára decentralizált munkaerőpiac, amely a Ethereum hálózat. Ez lehetővé teszi a szabadúszók számára, hogy szerte a világon reklámozzák készségeiket, és lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy találkozzanak valakivel, aki hatékonyan és jó áron tudja nyújtani a kívánt szolgáltatásokat.

A Coinlancer új és meglévő token-tulajdonosokat hívott meg, hogy vegyenek részt a 2018. január 24-től április 30-ig kezdődő légtérben..

Azok a résztvevők, akik február 21-ig vásárolnak Coinlancer tokenteket és április 30-ig tartják őket, jogosultak igényelni a Coinlancer Airdrop 1 bónuszt. Azok, akik már birtokosok, szintén szabadon vásárolhatnak többet és tarthatnak a megadott időtartamon belül, hogy igényelhessék a bónuszt is.

A tokenek kiosztása 2018. május 1-jén kezdődik és 2018. május 15-ig tart. Összesen 3 millió Coinlancer tokenek (CL) szét fogják osztani a repülõtérre jogosultak között, mivel megkapják a kampány idõszakában birtokolt zsetonok számának egy részét.

EOS Airdrop

EOS egy olyan blokklánc platform, amely lehetővé teszi decentralizált alkalmazások (DAPPS) fejlesztését, amely funkciójában hasonló az Ethereumhoz. Olyan szolgáltatásokat és funkciókat kínál, amelyeket a decentralizált alkalmazások igénybe vesznek.

Everipédia, másrészt az első decentralizált enciklopédia platform az EOS blokkláncon. Jelentéseik jövőbeli repülőterét jelentették be az EOS tulajdonosainak.

A légcseppről nem közöltek konkrét részleteket, de jó tudni, hogy az EOS légcsepp hamarosan a birtokosaihoz érkezik. Alapján CoinMarketCal, a légcsepp február 28-án vagy akár előtte lesz.

Ontológia Airdrop

Ontológia (ONT) egy blokkláncos és elosztott főkönyvi hálózat, amely ötvözi a személyazonosság-igazolást, az adatcserét, az adat-együttműködést, az eljárásprotokollokat, a közösségeket, az igazolást és más iparág-specifikus modulokat.

Bejelentették, hogy 20 millió ONT token terjesztése lesz a NEO tokenek tulajdonosainak. Pillanatképet készítenek a légcseppről 2018. március 1-jén, hogy megtudják, ki jogosult erre a légcseppre.

Minden NEO megtartva, egy 0,2 ONT-token a kijelölt pénztárcákra kerülne. A 0,1 ONT azonnal elérhetővé válik, a másik 0,1 ONT pedig egy későbbi szakaszban szabadul fel.

Most megkapta a szükséges információkat a közelgő ingyenes tokenekről, amelyeket sokáig birtokolhat, vagy valódi pénzért eladhatja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner