A legjobb 10 mobil kriptovaluta híralkalmazás 2018-ra

A kedvenc kriptovaluták körüli aktuális események ismerete a sikeres kriptovaluta-befektető vagy -kereskedő kulcsa. Az „első” megismerése megelőzi a játékot. A legtöbb zuhanás és gyűlés kiváló és kedvezőtlen hír eredménye egy eszköz körül. Egyszerűen a legjobb elérhető kriptovaluta híralkalmazásra van szükség. De ne aggódjon, pontosan megmutatjuk, melyek a legjobbak, így nem kell pazarolnia az idejét az összes kipróbálására.

Az okostelefonok napjaiban nincs mentség arra, hogy ne naprakész legyen. Élvezze tehát a legjobb platformok listáját, ahol a legfrissebb Bitcoin-, alternatív valuta- és blockchain-híreket kaphatja egy könnyen megtalálható helyen (és így elkerülheti a 40 nyitott lapot).

A következő hírgyűjtő platformokról csak annyit kell megtennie, hogy okos befektetési döntéseket hozzon 2018-ban.

Érmék. Élő: Crypto Market Cap

Coins.live alkalmazás kriptopiaci sapkája és ICO naptár

A Érmék.élni Az alkalmazás mind az Android, mind az Apple platformon elérhető, és ez az összes alkalmazás titkosítása. Használhatja a valós idejű kriptovaluta árak nyomon követésére, és naprakész maradhat a legfrissebb hírekkel. Az alkalmazás portfólió funkcióval is rendelkezik, ahol beállíthatja és nyomon követheti befektetéseit. A csapat nemrégiben letolt egy frissítést, amely hozzáférést biztosít az ICO naptárához.

Kriptopénzek – árak, hírek, portfólió értéke: Ivo Stoyanov

Azt keresi, hol követheti nyomon az érmék árát, értesülhet az aktuális hírekről és nyomon követheti portfóliójának értékét egy helyen? Ez a kriptovaluta alkalmazás lehet a legjobb választás.

Az egyszerűen használható kezelőfelülete megkönnyíti az alkalmazás három szakaszának zökkenőmentes váltását. A piaci szakasz felsorolja az összes kriptovaluta árat, és piaci felső korlát szerint rangsorolja őket. A portfólió szakasz valószínűleg a legkönnyebben használható a piacon. Csak arra kérik, hogy adja meg az érme nevét és annak mennyiségét; akkor varázsolja. Frissítse árait piaci árakra, és elmondja, mennyit ér minden pillanatban.

A hírrész a világ legjobb kriptovaluta hírforrásainak aktuális eseményeit is megjeleníti. Olvassa el a Crypto Coin News (CCN), Coin Desk, Coin Telegraph, Use The Bitcoin stb..

Az alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból és ingyen használják, rejtett díjak nélkül.

Minden Crypto News a Crypto Dev-től

Egy másik kiváló alkalmazás, amellyel minden kriptovaluta hír egy helyen elérhető. Az All Crypto News alkalmazással lehetősége van kiválasztani, hogy melyik webhelyen szeretné elolvasni a kriptovaluta híreket.


Az összes Crypto News nyomon követi néhány érme USD és EUR árát. Nem kell emlékeznie arra, hogy melyik webhelyet keresse fel, csak a Minden Crypto News app lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban reagáljon a piaci viszonyokra.

Kriptovaluta hírek és tippek Bitcoin News APK App a Delta Forces részéről

Egy másik egyszerűen használható Cryptocurrency News and Tips alkalmazás Android mobiltelefonokhoz. Ez az alkalmazás egy lépéssel előrébb jár, hogy mindent megtudjon egy helyen.

Az alkalmazás az iparág legjobb kriptovaluta hírforrásait tartalmazza. Több mint 30 legjobb kriptovaluta-forrással frissítést kaphat arról, ami minden érmével történik. A kriptovaluta hírek és tippek segítségével lehetőségeket kap arra is, hogy megismerje, mi az ICO jelenleg aktív. Ez nagyszerű információ lehet azok számára, akik akkor vesznek részt a projektekben, amikor nagyon olcsó, a legtöbbször az ICO szakaszában.

Crypto Crunch – Cryptocurrency Bitcoin News & Értékelés a CADO csapat részéről

A Crypto Crunch alkalmazás véletlenül népszerű kriptovaluta híralkalmazás, magas besorolással a Google App Store-ban. Az alkalmazás valós időben frissíti a felhasználókat az aktuális hírekkel.

Az alkalmazás azonnali kriptovaluta-híreket, frissített érmékárakat és a legjobb kriptovaluta-piaci elemzést nyújt az iparág legjobb szakértőitől.

Nagyszerű a kriptokereskedők és a befektetők számára, a napi legjobb kriptovaluta-híreket adva nekik a legjobb forrásokból, elkerülve ezzel a gyakori kereskedési hibákat, és megszerezve a felhasználók első kézből származó információkat, amelyek remek előnyt jelentenek számukra.

Tökéletes kriptovaluta-társat keres, hogy időben információkat kapjon a Bitcoin-ról és más alternatív kriptovalutákról, Crypto Crunch alkalmazás az egyik legjobb választás.

Bitcoin News & A Marwaha Labs kriptovaluta hírei

Ez az alkalmazás a kriptovaluta világ legújabb frissítéseit nyújtja Önnek. Különböző forrásokból származó hírcsatornát használ, hogy a felhasználók legfrissebb híreket szerezzenek a Bitcoinról és más alternatív kriptovalutákról egy alkalmazásban.

Az alkalmazás platformonként csoportosítja a frissítéseket, így bármikor gyorsan olvashat a kívánt platformról. Az olvasatlan hírfrissítésekből is kiszűri, így nem fogja kétszer elolvasni ugyanazt a hírt.

Ezen az alkalmazáson részletes elemzést kap a kriptovaluta árakról és a napi mennyiségről is. A Bitcoin News & A kriptovaluta hírek ingyenesen letölthetők, és lehet letölthető innen.

Cryptonomy Crypto Tracker a PIIYM Labs részéről

Ez egyablakos alkalmazás az összes kriptovaluta igényhez. Minden szükséges információt megszerezhet, a hírektől a fórum megbeszélésekig, a kriptovaluta-befektetések megfelelő oktatásáig és még sok minden másig. A dizájn lenyűgöző és a kezdők számára könnyen érthető.

Ezen az alkalmazáson kriptovaluta-híreket olvashat, figyelheti a piaci árakat, kezelheti kriptovaluta-portfólióját, és megbeszélést folytathat hasonlóan gondolkodó emberekkel a kriptovaluta-kérdésekről..

Ha olyan helyet keres, ahol minden kriptovaluta-igényét kielégíti, akkor itt van a szükséges alkalmazás.

CryptoCoin News & Események: ZGTech

A CryptoCoin News egy kriptovaluta alkalmazás, amely a legfrissebb kriptovaluta hírplatformok széles skálájából hoz frissítéseket. Emellett twitter-frissítéseket kap a felhasználók számára a kriptovalutákkal kapcsolatban.

A hírektől eltekintve megtekintheti a különböző kriptovaluták árdiagramjait és a különböző ICO-k részleteit is.

Az összes hír és erőforrás követése a világ minden tájáról, vagy az összes elemzés megtalálása egy helyen. Töltse le ezt az alkalmazást.

CryptoFisher az All Tech Media Pvt. Részéről. Kft

A CryptoFisher alkalmazás egy szervezettebb alkalmazás a kriptovaluta hírekhez. Érmékategóriák szerint csoportosítja a frissítéseket. Tehát, ha el akarja olvasni a Bitcoin frissítéseit, elolvashatja mindet egy helyen.

Az egyszerűen használható és könnyű alkalmazás kezdőknek egyszerű. Leküldéses értesítési funkciója azonnal értesíti a felhasználókat, ha vírusos frissítést tesznek közzé.

A legjobb kriptovaluta hírforrások és az r / Bitcoin hírcsatornáival ez az alkalmazás időszerű híreket juttat el előfizetőihez.

Bitcoin News by Mdev EU

A Bitcoin News a kriptovaluta világ legfrissebb híreit hozza. Szűrik a legnépszerűbb történeteket, csak azokat, amelyek számítanak és eljuttatják a felhasználóikhoz. Az Ön kényelme érdekében a BTC, ETH és ZEC jelölőkhöz is tartozik egy jegyzés.

Az alkalmazás gyakran frissül olyan forrásokból, mint a Bitcoin.com, a Coin News Asia, a Coin Telegraph és így tovább. Az alkalmazás legújabb frissítése ideiglenesen leállítja a frissítéseket, amikor az akkumulátor bizonyos százaléknál alacsonyabbra süllyed.

Bitcoin News egy másik kiváló választás, amikor a mobileszköz kriptovaluta hírek összesítő szoftverének lehetőségét gondolja.

Kriptopénzpiaci adatok – Érmepiaci alkalmazás a TooDoo Studio részéről

Végül a Cryptocurrency Market Data alkalmazás egy másik erősen ajánlott alkalmazás lesz. Az alkalmazás egyik szuper jellemzője az a képesség, hogy a piaci árakat meghatározza. Ez a funkció a nappali kereskedők és a befektetők számára is hasznos. Figyelmezteti a felhasználókat, amikor az eszköz ára átlépi a felhasználó által meghatározott számokat.

Ettől eltekintve a hírek összesítő webhelyének minden alapvető tulajdonságát megkapja. Töltse le a legfrissebb kriptovaluta webhelyekről az aktuális híreket valós időben.

Ezzel kb, megnézheti kedvenc érméit és megnézheti, hogy idővel milyen áron járnak.

Következtetés

A kriptovaluta-aggregátorok platformjainak nem feltétlenül vannak híreik, amelyeket a legtöbb esetben eljuttathatnak a felhasználókhoz. De a legtöbbjüknek, hasonlóan a fent felsoroltakhoz, engedélyezett a világ legnépszerűbb kriptovaluta hírblogjainak cikkeinek népszerűsítése.

Mivel néhány alkalmazás rendelkezik néhány extra funkcióval, a befektetési döntések meghozatala sokkal kényelmesebb volt, mint korábban. A felhasználók egy alkalmazásban követhetik az eseményeket, megtekinthetik az árakat, és akár beszélgethetnek is más kriptovaluta-rajongókkal.

Ez nagyon megkönnyíti a felhasználókat abban, hogy különféle forrásokból kell figyelniük.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map