A legjobb 3 Ripple pénztárca 2017-ben

Ennek az írásnak az időpontjaként a Ripple jelenleg a negyedik a kriptovaluta rangsorban, a piaci kapitalizáció meghaladja a 27,96 milliárd dollárt, és léteznek 99,99 milliárd milliárd Ripples is. Lát XRP diagramok az aktuális statisztikákhoz.

A Ripple nem bányászható kriptovaluta; Csak a kezdeményezők rendelkeznek jogokkal arra, hogy a Ripple tokenek számát bármikor létrehozhassák vagy kihasználják. Ennek ellenére a Ripple értéke tovább nőtt, mivel a kriptovaluta iránti keresletet idővel tapasztalhatjuk.

A Ripple nem csupán digitális pénznem, hanem a világ első nyitott tranzakciós hálózata. Ez decentralizált, megosztott nyilvántartásként szolgál a bármilyen típusú számlákról és tranzakciókról. Ennek a globális főkönyvnek a létrehozásával a Ripple pénzért teszi azt, amit az internet minden más információformához.

Mint minden más kriptovaluta, a Ripple-t is tárolják a pénztárcák, és jó néhány pénztárca van a Ripple kriptovalutához.

Itt vannak a Ripple legnépszerűbb pénztárcái.

Gatehub.net

A Gatehub egy online pénztárca. Remek hely a kezdéshez, de ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ott túl sok Hullámot. Elég lehet csak a szokásos napi tranzakciókhoz, vagy elegendő más kriptovaluták cseréjéhez.

A Gatehub.net meglehetősen gyors és egyszerűvé tette a pénztárca regisztrálását. A sikeres regisztráció után meg kell adnia néhány információt magáról, hogy teljesítse a KYC követelményeit. Szüksége lesz egy személyi igazolványra, amelyet feltöltenek egy közüzemi számla vagy bankszámlakivonat mellé, amely tartalmazza a lakóhelyének címét a teljes ellenőrzéshez.

A Gatehub platform biztonsága elég jó. Megvan a fiókszintű jelszava, amely alfanumerikus szavakat használhat, amelyeket nehéz kitalálni, és győződjön meg arról, hogy a böngészője nem engedélyezi a bejelentkezési adatok mentését. Ezenkívül a 2FA Google Authentication opcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi egy extra biztonsági réteg létrehozását a Gatehub platformon.

Rippex

A Rippex pénztárca egy asztali pénztárca a legtöbb operációs rendszer számára. tudsz töltse le a pénztárcát itt a Rippex hivatalos weboldalán. A letöltés és a telepítés egyszerű, és a folyamat befejezéséhez nincs szükség szuper technikai ismeretekre.

A sikeres telepítés után az alkalmazás végigvezeti Önt egy új pénztárca cím létrehozásában, és létrehoz egy jelszót és egy titkos kulcsot, amelyeket le kell írnia és biztonságos helyen kell tartania. Nem akarja, hogy ez az információ rossz kezekbe kerüljön.

Ne feledje, hogy a pénztárca aktiválása előtt 20 Ripples-t kell letétbe helyezni. Ezt elküldheti egy olyan csereközpontból, mint a Bittrex vagy a Poloniex, és jó, ha a Ripple asztali pénztárcát használja.

A Ripple Wallet Desktop alkalmazás biztonsági tippjeinek meg kell adnia az alkalmazás jelszavát. Győződjön meg arról is, hogy kulcsszavát és titkos kulcsát kiírta-e egy darab papírra. Ne mentse ezt a számítógépére, ha a számítógépe megsérül, akkor kockáztathatja a Ripple érméit.

Ledger Nano S


A Ledger Nano S továbbra is a kriptovaluták tárolásának és a Ripple támogatásának legbiztonságosabb módja; jó választás, ha a Ripples-t befektetési céllal kívánja megtartani, és a monetáris tranzakciók eszközét is meg akarja tartani.

A Ledger Nano S beállítása egyszerű, és az, hogy a kulcskulcsokat eszközszinteken kell generálnia, kiváló választás, mivel a biztonsági információi nem láthatók. A tranzakciókat az eszköz dupla gombjaival is ellenőrizzük, így bárki, akinek nincs kéznél az eszköze, nem viheti át egyik Ripple-érméjét sem.

Guarda pénztárca

A Guarda egy több devizanemű, több platformos és nem őrizetben lévő pénztárca, amely lehetővé teszi az XRP-tulajdonosok számára, hogy pénzüket könnyen tárolhassák. A pénztárca egyik fő előnye, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanazon a platformon számos digitális eszközzel foglalkozzanak. 

Jelenleg a Guarda pénztárca támogatja az XRP mellett több mint 40 különböző digitális valutát. Ezen kriptovaluták egy része a Bitcoin (BTC), a Litecoin (LTC), az Ethereum (ETH), az Ethereum Classic (ETC), a Binance Coin (BNB) és még sokan mások. Számos ERC-20 tokent is támogat ez a pénztárca.

A magánszemélyek ezt a pénztárcát egy Google Chrome kiterjesztésen keresztül, mobil pénztárca, asztali alkalmazás vagy webhelyük segítségével kezdhetik el használni. Ez azt jelenti, hogy felhasználóbarát módszerük lesz a virtuális pénznemük kezelésére. A felhasználók küldhetik, fogadhatják, tárolhatják vagy kicserélhetik XRP-jüket (és más kriptóikat) a Guarda pénztárcáján keresztül. 

Adatok szerint biztosítani a Trustpilot által a Guarda felhasználóinak 80% -a úgy vélte, hogy a pénztárca „Kiváló” szolgáltatásokat kínál. A pénztárcával kapcsolatos vélemények csupán 10% -a minősült „rossznak”.

A Guarda ugyan nem hardveres pénztárca, de fokozott biztonságot nyújt a felhasználók számára. Ennek egyik oka, hogy nem rendelkezik vagy kér információt a kriptográfusok birtokosairól. Az információkat a felhasználó tartja, és ők tartják magánkulcsaikat. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók képesek lesznek ellenőrizni pénzeszközeiket, és az eszközeik valódi tulajdonosai lehetnek. 

A világ minden tájáról származó kriptovaluta-cseréket különböző hackek és támadások befolyásolták, amelyek a felhasználók pénzeszközeinek elvesztését eredményezték. Ezért mindig a legjobb dolog a virtuális pénznemek nem őrizetben lévő pénztárcában tartása. Az XRP-tulajdonosok tudni fogják, hogy elismert, könnyen használható és biztonságos pénztárcájuk van pénzeszközeik tárolására.

Tranzakciós költségek a Ripple Hálózaton

A szokásos tranzakciós díj, amelyet a Ripple hálózat szokásos tranzakcióhoz kér, 0,00001 Ripples (XRP), és ez néha megnő a hálózat rendkívül szokatlan terhelése miatt.

Most már tudja, hogyan kell teljes mértékben kézben tartani a Ripple kriptovalutákat és a bevált gyakorlatokat a biztonságuk érdekében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map