A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2018-ban – II. Rész

Ez egy további cikk a listáról:   

  • A legnépszerűbb, nagy növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2018-ban – I. rész ”

Napjainkban rengeteg Altcoins található a piacon, de tudnunk kell, hogy némelyiküknek kevés lehetősége van a cryptocurrency világban való sikerre. Mindig arra kell törekednie, hogy a megfelelőekbe fektessen be. Az alapokba befektetett kriptóérme lehet a következő „nagy dolog” a piacon holnap, mint például a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin.

Ennek ellenére ebben a cikkben szeretnénk részletesen áttekinteni az öt (bár egyelőre nem annyira híres) kriptovalutát a piacon, amely 2018-ban növekedési potenciállal rendelkezik.!

EOS

Az EOS egy blockchain token, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy a kriptovaluta világ leghatékonyabb struktúrájává váljon. Ez a kriptóérme alapvetően olyan, mint az Ethereum, de célja annak és a DAPP-knek egy jobb verziója, hogy másodpercenként körülbelül 60 000 tranzakciót tudjon kezelni.

A Bitcoin és néhány más kiemelkedő kriptovaluta kérdése az volt, hogy a tranzakciók lassúak voltak, és nem tették lehetővé a DAPP-k, a DAOS és más kriptovaluta-funkciók előrehaladását; ez az oka EOS elkészült.

Tudni kell, hogy az EOS nagyobb tranzakciós sebességet érhet el, és bármikor képes végrehajtani bármilyen tranzakciót anélkül, hogy eldugulna.

Az EOS-on keresztül segíteni lehet a DAPP-k létrehozását. Ezenkívül az EOS segítségével jobb gazdaságot lehet létrehozni, amely minden tranzakciótól mentes. Más szavakkal, mivel az Ethereumhoz hasonló kriptóérmék minden egyes tranzakció végrehajtásakor felszámítanak. De az EOS DAPP nem számít fel díjat az Ön által végrehajtott tranzakciókért.

Következésképpen ezt a kriptóérmét a kriptovaluta jövőjének javítása céljából állították elő.

NEO

A NEO egy új generációs kriptóérme, amelyet a decentralizált alkalmazások hozzáférhető hálózatának felépítésére hoztak létre. Az egyik fontos jellemzője NEO az, hogy a tokenje nem osztható, és GAS tokent állít elő, amelyek felhasználhatók a hálózati alkalmazások által generált tranzakciós díjak kifizetésére.

Ezenkívül ez a kriptovaluta a blockchain technológiát és a digitális identitást használja az eszközök digitalizálásához hatékony kapcsolatok révén. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a NEO egy digitális pénznem, amely a digitális identitás használatával a jövő számára jobb alkotás létrehozására irányul..

Ezt követően a digitális identitás funkcióval a NEO azt tervezi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a digitális identitás funkció eléri-e a PKI (Public Key Infrastructure) X.509 szabványt. Ez azt jelenti, hogy mindenki számára, aki ezt a blokkláncot használja, névtelenséget biztosítunk, de ennek a digitális identitás nemzetközi szabványának kell megfelelnie. Ennek ellenére a NEO segítségével a legjobb blokklánc-megoldásokat kaphatja meg.

GONDOLATJEL

A prominens digitális pénznemek, mint például a Bitcoin, bizonyos hátrányai más kriptóérmék növekedéséhez vezettek GONDOLATJEL.

A Dash úgy lett megtervezve, hogy összesen mintegy tizennyolc millió érme legyen. Jelenleg a kínálat mennyisége 7,4 millióra nőtt, és várhatóan 2300-ra eléri mérföldkövét.

A cikk írásakor azonban a DASH egyes egységeinek ára körülbelül 352 dollár. Emellett ennek a kriptovalutának a piaci kapitalizációja körülbelül 2,8 milliárd dollár.

A Dash támogatja a P2P decentralizált elektronikus készpénzt, és ez egy kriptóérme, amelynek fényes jövője van.

VEN

VEN egy kriptóérme, amelyet a HubCulture hálózat vezérel. Ez a kriptovaluta ma már széles körben elfogadott, annak a ténynek köszönhetően, hogy kényelmes.

Valójában ez a kriptóérme digitális eszköz, amelyet 2018-ban meg lehet nézni, és ez azért van, mert intelligens szerződésekre irányul, és az ICO-kra és a DAPP-kre is összpontosít.

Egy másik komoly oka annak, hogy miért kell vigyáznia erre az érmére, az, hogy ma a nagy pénzügyi vállalatokkal mintázza a világot. A partnerség a nagy pénzügyi vállalatokkal növelni fogja ennek a kriptovalutának az értéknövekedését.

Emellett a VEN jó összhangban van a kínai kormánnyal. Mindannyian tudunk arról a háborúról, amelyet a kínai kormány a kriptovalutákkal folytatott – de a VEN olyan kriptóérme, amelynek nincsenek problémái Kínával, és ott széles körben elfogadott.

DCR

mi van megsemmisítve

A DCR (Decred Coin) egy másik névtelen kriptovaluta, hibrid konszenzusos rendszerrel. Ez a digitális eszköz inkább hasonlít a Bitcoin-ra, de a pénzügyi fejlődés fenntartása érdekében a közösségi hozzájárulás átfogó tervével rendelkezik.

A DCR bányászati ​​rendszert használ annak biztosítására, hogy senki ne legyen képes a tranzakciók teljes ellenőrzésére a közösség beleegyezése nélkül.

Emellett a DCR lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy drága bányászati ​​hardver használata nélkül vegyenek részt terveiben.

Valójában a DCR-t azért hozták létre, hogy kiegyensúlyozzák a résztvevők és a szabályozó szervek igényeit. Annak ellenére, hogy a DCR ma „újonc” a piacon; növekedési üteme mégis elképesztő. Ennek ellenére ennek a kriptóérmének megvan a lehetősége a növekedésre, mert már sok befektetőt vonzott – jó okoknak kell lennie, igaz?

Tekintse meg korábbi cikkünket: „A legnépszerűbb kriptovaluták nagy növekedési potenciállal 2018-ban – I. rész”.

Ha ez tetszett, akkor érdemes itt ellenőrizni a ‘Legjobb kriptovaluták nagy növekedési potenciállal 2018-ban’ következő részét. Emellett a legtöbb említett kriptovaluta megtalálható a Binance csere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner