A teljes lista EOS Airdrops-szal 2018-ban [Frissítve 2018. június]

A légcseppek során a tokenek tulajdonosai / befektetői ingyenes kritériumokat kapnak. Néha meg kell tenniük néhány lépést a tokenek igényléséhez, de a legtöbbször a szükséges tokenek birtoklása alkalmassá válik arra, hogy részesei lehessenek a repülőgépnek, és ebben az esetben a résztvevőknek frakciókat vagy egész EOS tokent kell tartaniuk a token igényléséhez jutalmak.

EOS Blockchain Platform

Az EOS platform, amely eddig az Ethereum blokklánc platformján futott, most elindította a fő hálózatot, lefagyasztotta a régi (ERC-20 verzió) tokeneket és terjesztette az új verziót, amely jelenleg a hivatalos EOS platformon fut. A DAPPS fejlesztői most már képesek olyan vállalati alkalmazások fejlesztésére is, amelyek a valós problémák megoldására képesek a blokklánc használatával.

Airdrops, hogy vigyázzon

Az EOS platform elindítása a következő hónapokban rengeteg repülőcseppet mutat be. Ez a cikk folyamatosan tájékoztatja Önt ezekről az eseményekről és arról, hogy valószínûleg mikor fognak megrendezni. Kövesse az utasításokat, és egyiket sem hagyja ki.

# 1 – Atidium Airdrop

Az Atidium dApp egy fizetési és költségvetés-kezelő alkalmazás, amely az EOS blokkláncon fut. Ez az alkalmazás magánszemélyek és szervezetek számára egyaránt hasznos a jövőbeli kiadások nyomon követésében és a költségvetés javításában.

Az Atudium az EOS-tokenek tulajdonosai számára 900 ezer tokent szórna át. A tokenek 1: 1 arányban kerülnek kiosztásra. A légteret 2018. június 28-ra tervezik. Kattints ide csatlakozni a Telegram csatornához, hogy bármilyen kérdést feltegyen a légcseppel kapcsolatban.

# 2 – Cetos Airdrop

A Cetos projekt célja a világ egészségügyi problémájának megoldása, decentralizált megoldás létrehozása mindenki számára, még a távoli helyeken élők számára is.

A tokenek terjesztése 1: 1 arány alapján történik. A száznál kevesebb EOS tokennel rendelkezők nem maradnak ki. Minden EOS token tulajdonosának be kell szereznie néhány CETI tokent a pénztárcájába.

Az Airdrop 2018. június és július között kerül megrendezésre.

# 3- Kártyák és Token EOS Airdrop

Ez a projekt egy szórakoztató platform, ahol a tartalomkészítők bevételt szerezhetnek műveikből a digitális tartalmak gyűjtőkbe való beágyazásával.

Kártyák&Tokenek július végén lenne a repülőterük. A tokenek 1:10 arány alapján kerülnek terjesztésre. Ez azt jelenti, hogy minden 10 EOS-token után CNT-tokent kap.

# 4 – Edna Airdrop

Az Ednation projekt az IATA számlázási és elszámolási tervének meglévő architektúráját felhasználva tervez egy algoritmust a rendkívül gyors és valós idejű légitársaság jegykiadás biztosítására, valamint a szállodai foglalások és helyfoglalások megkönnyítésére világszerte..

Ha a Genesis pillanatfelvétele előtt több mint 100 EOS token volt, akkor nincs szükség semmilyen műveletre a repülőgép megszerzéséhez. Ha nem, kattintson a gombra ez a link. Minden regisztrált résztvevő 150 ezer EDNa tokent kap, mindegyik 150 dollár értékű, a kijelölt pénztárcába.

# 5 – EOSBet Airdrop

Az EOS Bet egy online szerencsejáték-platform, amely alacsony ház fogadásokat fogad el és ingyenes fogadásokat kínál. A platformon minden játék bizonyíthatóan korrekt.

25 millió EOSBET-tokent minden EOS-token-tulajdonos át fog dobni. A fejlődés követése a repülőtéren, kattints ide hogy csatlakozzon a távirati csoporthoz.

# 6 – EOS Cafe Airdrop

Ez egy decentralizált közösség, ahol a token tulajdonosok (a platform natív tokenje a Beans token) együttműködnek és megosztják az EOS.IO-val kapcsolatos ötleteket a további fejlesztésekhez.

Az Airdrop-ot 2018. júniusára tervezik. Kövesse nyomon a haladásukat távirati csoport követni az eseményeket kibontakozásuk során.

# 7 – EOS Sportfogadások Airdrop

A projekt egy olyan decentralizált platform létrehozására összpontosít, amely megkönnyíti a sportfogadásokat. A felhasználók nagyszerű esélyeket és fogadásokat is találhatnak majd a platformon.

Az Airdrop-ot 2018. június 14-re tervezik. A részvételhez regisztráljon ezen a linken keresztül. A regisztrált felhasználók 1000 ESB érme bónuszt osztanak meg a jövő héten. A következő oldalon követheti a közösséget Twitter, és távirat.

# 8 – EOX Airdrop

A sok decentralizált piac egyike, de az elsők között fut az EOS blokkláncon. A platform állítólag megkönnyíti a globális kereskedelmet, lehetővé téve az áruk és szolgáltatások cseréjét EOS alapú kriptovalutákra.

EOX tokenek valamikor júniusban leszállna. 900 millió EOX tokent fognak 1: 1 arányban lebukni az EOS tokenek birtokosaihoz képest.

# 9 – Everpedia Airdrop

Az Everpedia egy decentralizált enciklopédia, amelyet a modern világ számára építettek. A platform jelenleg az első számú helyet foglalja el az interneten található több mint 6 millió tartalmú cikkek számában.

Az EOS tokenek birtokosai kapnának IQ tokenek, a natív jelzőt az Everpedia platformon, június 15-én.

# 10 – HireVibes Airdrop

A HireVibes egy decentralizált platform az álláskeresők számára. A crowdsourcing platform fel fogja hatalmazni az embereket arra, hogy álmaik számára munkát szerezzenek azáltal, hogy globálisan összekapcsolják őket a munkaadókkal. A platform teljesen decentralizált, és a közösség fogja üzemeltetni.

Az Airdrop 2018 harmadik negyedévére lett beállítva. Kattints ide, regisztráljon, hogy frissítéseket kapjon, amint az esemény közeledik.

# 11 – HorusPay Airdrop

Decentralizált globális bérportál, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a titkosított adatokat privát titkosított adatokkal cseréljék le a bérszámfejtő gyártókkal a blockchain technológia segítségével.

Az Airdrop-ot 2018. június 30-ra tervezik. Az EOS-tokenek tulajdonosai 1: 1 arányban részesülnek a tartott EOS-tokenekről. Hogy többet tudjon, kattints ide hogy csatlakozzon a Telegram csoporthoz.

# 12 – KEOS Airdrop

A KEOS egy decentralizált közösség, amelyet alkotmány irányít KEOS token tulajdonosok és más igazgatósági tagok, szavazás és cselekvésre alkalmas szabályok létrehozása, amelyek a platformon működnek.

Az Airdrop június 15-re van beállítva, és az EOS token tulajdonosok 1: 1 arányt kapnak az összes tartott EOS token esetén. A jogosultság megszerzéséhez több mint 100 EOS-zsetonnal kell rendelkeznie a pénztárcájában.

# 13 – Lab Ledger Airdrop

Ez egy decentralizált platform a blokkláncon a kutatók számára. A platform közreműködői meghatározott mennyiségű zsetont kapnak a platformhoz való hozzájárulásért.

Az Airdrop-ot 2018. június 21-re tervezik. A kiosztandó tokenek az EOS-tokenek minden tulajdonosához viszonyítva 1: 1 arányban lesznek. További információk találhatók itt

# 14 – MEGTALÁLKOZNI AIRrop

A MEET az EOS platform szolgáltatásportálja lesz, amely a legjobb szolgáltatásokat nyújtja. A platform segít a felhasználóknak az EOS-eszközök könnyű kezelésében és cseréjében.

Az Airdrop valamikor 2018 júniusában kerül megrendezésre. További információkért, kattints ide hogy csatlakozzon a távirati csoporthoz.

# 15 – ONO Social Network Airdrop

Decentralizált közösségi média platform. A legnagyobb nyílt forráskódú és ingyenesen használható platform az új generáció számára.

Valamikor júniusban lesz egy légcsepp az EOS tokenek birtokosai számára. A tokenek terjesztése 1: 1 arány alapján történik. További információkhoz hozzájuthat Közepes oldal.

# 16 – Prospectors Airdrop

A The Prospectors egy többjátékos online valós idejű játékplatform, amelyet az EOS hajt.

Lesz egy mini drop, ahol 10 000 ember képes megszerezni egyenként akár 40 PGL tokent. Is kaphat további 10 PGL tokent a barátja hivatkozásához, és további 30 PGL tokent a Twitter-oldaluk követéséhez..

A repülőgép-minősítés megszerzéséhez iratkozzon fel a távirati csoport június 30. előtt, hogy részt vehessen a közösségi beszélgetésben a meghatározott dátum előtt.

# 17 – Scatter Airdrop

A Scatter kifejlesztette az egyik legfejlettebb projektet, amely egyszerű módot kínál a tranzakciók aláírására és a személyes adatok megadására, védve a kulcsokat és a felesleges információkat..

A Scatter Airdrop-ot június 15-re tervezik. Az Airdrop-ot a végső EOS-genetikai pillanatkép alapján osztják szét. Minden jogosult felhasználó 40 RIDL tokent kap.

# 18 – Trybe Airdrop

A Trybe felépített egy platformot a kriptovaluták és a kapcsolódó események naprakészen tartására. Ön is része lehet a platformnak, és fizethet a járulékaiért.

Az Airdrop később, 2018 augusztusában kerül megrendezésre Regisztráció az oldalon, hogy naprakész legyen a dolgok alakulásáról.

# 19 – YAIR Airdrop

YAIR (A művészeted valóság) platformot kínál, amely a művészet értékét veszi és a blokklánc-technológiával biztosítja, és hozzáférhetővé teszi a globális közönség számára, akik gyűjtők, kereskedők és rajongók.

A légteret az év harmadik negyedévére tervezik, és 1: 2 arányban lesz. Az EOS tokenek birtokosai minden 2 tartott EOS tokenért 1 YAIR tokent kapnak. Összesen 0,5 milliárd tokent osztanak szét.

# 20 – KARMA

A Karma projekt azért fejlesztették ki, hogy a felhasználókat arra ösztönözze, hogy jót tegyenek a világon. A jó cselekedetekért KARMA jelzőket kap.

A Karma tokenek 2018. második negyedévében kerülnek terjesztésre. A 2018. június 2-án készített EOS Genesis Block pillanatfelvételt arra használnák, hogy a Karma jelzőket 6: 1 arányban terjesszék az EOS tulajdonosainak. Minden 100 EOS-token után 600 KARMA-tokent kap, amikor terjesztésre kerül. Összesen 5,4 milliárd tokent osztanak szét.

# 21 – CryptoWizard Airdrop

A CryptoWizard inkább gyűjthető alapjelző. Megvásárolják, megszerzik és elárverezik a blokkláncon. De létezésük elsődleges oka az, hogy virtuális ajándékként fogadják őket valódi versenyeken.

A CryptoWizard lesz az első projektcsoport, amelyet elindítottak az EOS MainNet platformon. Lesz egy légcsepp azok számára is, akik regisztrálnak a Wizard.One weboldalon. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja az EOS pénztárca címét és egy érvényes e-mailt a varázsló megszerzéséhez.

# 22 – EON Airdrop

EON intelligens, nagy sebességű elosztott hálózatról van szó, amely meghatározza az elosztott protokollok készletét, amely megoldja az aktuális blokklánc problémáját.

Ezért a légcsepp várhatóan valamikor júniusban várható, és azok, akiknek a Genesis pillanatkép pillanatában több mint 100 EOS tokenje van, jogosultak erre a légcseppre. A légiesztett tokenek 1: 1 arányban lesznek.

# 23 – Qubicles Airdrop

A PodOne elindítja a világ első blokkláncos telefonközpontját, a Qubicles nevet. Ez a platform összefogja a világ minden tájáról érkező alkalmazottakat és ügynököket a decentralizált dApp segítségével az EOS blokklánc hálózatán.

A Qubicles repülőgép két fázisban lesz. Összesen 24 millió Qubicle-t (QBE) különítettek el azoknak az EOS-tokenek birtokosainak, akiknek kevesebb mint 100 ezer token van egyenlegként. A repülõtér második fázisa 1 millió Qubicle (QBE) zseton terjesztése lesz olyan számlatulajdonosok számára, akiknek több mint 100 ezer EOS-egyenlegük van.

# 24 – IRYO Airdrop

IRYO platform platformot épít az orvosi dokumentumok védelmére a blockchain technológia segítségével. Az openEHR archetípusok segítségével a betegek könnyedén mozoghatnak kórtörténetükkel.

A platform 2018. júliustól bármikor lecsaphatná tokenjeiket az EOS token tulajdonosainak. Ehhez csak az EOS token pénztárcájára és egy távirati fiókjára van szükség..

# 25 – GiveyNation Airdrop

GiveyNation egy dApp, amelyet az EOS blockchain platformon építettek és futtattak. A decentralizált alkalmazás célja a jótékonysági szektor tisztességtelenségének megszüntetése. Ez az alkalmazás megkönnyíti és átláthatóvá teszi az adománygyűjtési folyamatot minden nyilvános főkönyvben rögzített tranzakcióval.

Pillanatkép erre földre száll júniusra van tervezve, de a megfelelő repülőgép csak 2018 negyedik negyedévében várható. A GiveyNation tokenek 1: 1 arányban kerülnek terjesztésre az összes EOS token tulajdonos számára.

Hang figyelmeztetés

Ne feledje, hogy nem minden projekt valósnak bizonyulhat a nap végén, ezért meg kell végeznie a kutatását, és nyugodtan folytathatja a választott projekteket. Arra is ügyelnie kell, hogy eldobja adatait, miközben regisztrál néhány projektbe.

Következtetés

Miután elindította az EOS mainnet, az előbbi, amely az Ethereum blokkláncra épült, a jelzői mellé fagyott. Ne feledje, hogy ezeket a zsetonokat addig nem fogja megragadni, amíg a mainnettel kompatibilis pénztárcákat nem fejlesztették ki.

Megvásárolhatja az EOS-t és biztonságos pénztárcában tárolhatja Binance csere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner