BetKing.io – A Crypto Gambling királya visszatért

Ha ismeri a Bitcoin szerencsejátékot, amely az egyre népszerűbb – biztosan hallottál a BetKing.io-ról – a híresről bitcoin kocka weboldal. A BetKing 2013 áprilisában indult, és 2014 végéig a legnépszerűbb tömeg által finanszírozott Bitcoin kaszinó lett. 2015-től 400 000+ Bitcoin-t fogadtak el – aproximatív módon, mint minden versenytársuk együttvéve. A BetKing több mint 6000 Bitcoint finanszírozott, ezért a legmagasabb fogadási korlátokkal rendelkezett. Hamarosan elismerték őket a legmegbízhatóbb dobókockaként. 2016 decemberében a BetKingnek be kellett zárnia.

Miért zárta be a BetKing 2016-ban?

A pénz biztosan nem jelentett problémát Dean – a BetKing.io tulajdonosa – számára. 2014 augusztusa és a platform 2016 végi bezárása óta – a BetKing.io 7400 nyereséget termelt. Ez 1,8% -os háznyeremény, az iparág legalacsonyabbjai között.

De Dean valami többet akart. Ahogy azt egy interjúban kijelentette Bitcoin Millionare, 4 évig dolgozott a peronon, személyzet nélkül. Mindent megtett. Még akkor is, ha sok pénzt keres, néha szünetre van szüksége. Deannek akkor kellett egy. Leginkább arra gondolni, hogy mi legyen a jövőben a BetKing.io-val.

És tudja, mit kellett tennie. Szerette volna világszerte az első számú szerencsejáték-webhely tulajdonosa lenni. Ezért döntött úgy, hogy ICO-val rendelkezik.

BetKing ICO – A sikeres szerencsejátékkal foglalkozó webhely elindításának első lépése

Mint említettem, a BetKinget eleinte tömegesen finanszírozták. Jelenleg ez más. Ezúttal egy ICO-t indított a világ megbízható kocka weboldalának újrateremtésére. A BetKing előzetes értékesítést is folytatott, 25% kedvezménnyel a BKB zsetonjainak megvásárlásakor. A BetKing előértékesítése 372 Bitcoin-t és 716 Ethereum-ot keresett – több mint 1.800.000 dollár FIAT készpénzt.

Emellett lehetőséget akartak adni a játékosaikra, hogy több játékot játszanak. Tehát a BetKing új verziójában Blackjack és Roulette játékok is lesznek.

Az ICO több mint 6 millió dolláros támogatást nyert. Az elmúlt héten 763 Bitcoin, 4232 Ethereum és 793 LiteCoin gyűlt össze. Emellett korán nyitottak, hogy a játékosok fogadni tudjanak a 2017-es fő sporteseményről. Több mint 1,5 millió dolláros tétet tettek ezen a meccsen, és bebizonyították, hogy el tudják érni az 1. számú Bitcoin szerencsejátékkal foglalkozó webhelyet.

A király visszatér a trónért

2017 szeptembere óta, Betking.io visszatért (Most újra bezárt)! Jelenleg a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin segítségével játssza kedvenc kockajátékát. A következő hónapokban azt tervezik, hogy kiadják az új platformot, amely rengeteg új funkcióval fog rendelkezni. A korábban említett Blackjack és Roulette játékok mellett platformot kínálnak a pókerhez és a sporthoz is. Sőt, lesz egy új kriptovaluta, amelyet a BetKing támogat. A BetKing azt tervezi, hogy rendelkezik egy mobilalkalmazással, ahol kedvenc telefonját játszhatja le telefonjáról. De ami különösen tetszik a BetKingben, az a lenyűgöző, könnyen használható felület a kockajátékukkal.

Tiszta és professzionálisnak tűnik, mint minden szerencsejátékkal foglalkozó webhelynek. És a legjobb – Ha még nem ismeri a játékot, megnyomhatja a „Hogyan kell játszani” gombot, és megnyitja az oktatóanyagot, amely segít megismerkedni a kockajátékkal.


A BetKing segítségével bármikor beállíthatja a profit százalékát. Például – ha tétenként 10% -os nyereséget szeretne, akkor a „Chance” szövegmezőbe tegyen 90-et. Így magasabb tétekkel játszhat, szép esélyekkel a győzelemre. Ha elvesztett egy fogadást, ne aggódjon. Beállíthatja, hogy a következő párszor szorozva legyen. Ez pedig automatikusan beállítható, anélkül, hogy minden egyes tét elvesztésekor kattintania kellene.

A BetKing.io oldalon való játékhoz regisztrálnia kell a webhelyen. Nem akarja az e-mailjét elhelyezni az adatok biztonsága érdekében? Ne aggódjon, az e-mail küldés nem kötelező, és csak fiókkal és jelszóval játszhat. A befizetési folyamat rendkívül egyszerű, és kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe. Csak a BTC / LTC / ETH címre utal be pénzt.

De a BetKing biztonságos?

A biztonság az, ahol BetKing a második nevét kapta. Korlátozhatja fiókját csak megbízható IP-címekről történő bejelentkezéssel. Ugyanezt teheti a BTC / LTC / ETH címek visszavonása esetén is. Beállításával senki nem vonhatja vissza pénzét egy másik címre, csak az Ön által konfiguráltra. Ha el akarja rejteni a fogadásait – ne aggódjon. A BetKing erre is gondolt. Egy egyszerű gomb megnyomásával a fogadások és a statisztikák teljesen privátak lesznek. Emellett e-mailes igazolást is kérhet minden alkalommal, amikor bejelentkezik. Ja, és igen – hivatkozhat egy barátjára és jutalékot szerezhet a fogadásokból.

Az összes fent felsorolt ​​dolog mellett a BetKing szinte feltörhetetlen. A BetKing.io tulajdonosa kijelentette, hogy az alapok 99% -át hűtőházban tartják – ezért a támadók ezt egyáltalán nem fogják feltörni.

Ha valaha is szeretne játszani egy bitcoin kockajátékkal – vagy az ethereum vagy a litecoin használatával szeretne szerencsejátékot játszani -, használhatja a BetKing-et, és saját maga is meggyőződhet arról, hogy miért ők a legmegbízhatóbb bitcoin kocka weboldalak, és miért válnak biztosan a legnagyobb kaszinókká a bitcoin és a kriptovaluta iparban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map