Bevezetés a bárka ökoszisztémájába

BÁRKA egy all-in-one blockchain pénznemként ismert kriptovaluta. Miért van így? Mivel az ARK a piac minden egyes kriptovalutájának összes különféle blokkláncát össze akarja kapcsolni. Az ARK egy ICO-tól született, amely 2016. november 7-én indult és 2016. december 11-én ért véget. A token eladásának pillanatában a bárka token ára körülbelül 0,0099 dollár volt. Érdekes információ, hogy az ARK-tulajdonosok 28 263% -os megtérüléssel rendelkeznek, ha a token eladáson vásárolták volna meg.

Hogyan működik az ARK?

Az ARK innovatív blockchain technológiákat kínál a felhasználóknak, a fejlesztőknek és az induló vállalkozásoknak. A fő cél egy teljes ökoszisztéma létrehozása összekapcsolt láncokból és egy virtuális pókháló, végtelen felhasználási esetekkel. Az ARK a Smart Bridge technológiát használja, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes érme, minden egyes valuta még erősebbé váljon.

A piacon különböző kriptovaluták vannak. Bitcoin, Ethereum és az összes többi alt-érme. Mindegyiküknek van egy sajátossága. De mit nyújt akkor az ARK? Az ARK csapata és fejlesztői a legújabb blockchain technológiák után kutatnak annak érdekében, hogy kibővítsék a kriptovaluta által kínált szolgáltatások körét. Ezeknek a technológiáknak az áthidalott blokkláncokon (ARK Smart Bridge) keresztül történő bevezetésével az ARK Crew új szolgáltatásokat épít és értékes szolgáltatásokat nyújt az átlagfogyasztók számára. Ezt a kapcsolatokkal és a többcélú adatmezőkkel lehetne elérni.

A Bitcoin és az Ethereum, az egyik a blokklánccal, a másik pedig az intelligens szerződésekkel élhet majd az ARK fejlesztéseivel. Meg tudják szerezni az összes többi alt-érme funkcióit. A Smart Bridge kommunikál a blokkláncok között, lehetővé téve a különböző funkciók terjedését a hálózatok között.

Például, ha egy vállalat kifejleszt egy alkalmazást, amely csak egy blokkláncban használható, akkor az ARK az, hogy létrehoz egy hidat (Smart Bridge), és kiterjeszti az alkalmazás felhasználását egy másik hálózatra. Az ARK-val a felhasználók képesek elindítani bármely sajátos funkciót egy blokkláncból, de egy másikból. Azok számára, akik szeretnének többet megtudni az ARK-ról, íme egy lista néhány magyarázó videóval:

Mi a helyzet az ARK céljaival – Mi az ARK?

Az ARK Crew fő célja a fogyasztók fokozottabb elfogadottságának növelése azáltal, hogy egy gyors, biztonságos technológiára és a valódi emberek számára nyújtott gyakorlati szolgáltatásokra összpontosít. Az ARK platform egy rendkívül biztonságos blokkláncot fog biztosítani, amely integrálja a legfontosabb decentralizált technológiákat, és olyan felhasználási eseteket fejleszt ki, amelyek megmutatják az ARK hálózat képességeit. E technológiák kihasználásával és integrálásával az ARK ökoszisztémája alkalmazkodik az összes új kihíváshoz.

Az ARK egy közösség. Ez egy változatos embercsoport és készségek. Pénzkezelők, zenészek, kereskedők, közösségi média promóterek és vállalkozók. Valamennyien az együttműködésre és az ARK ökoszisztéma és közösség fejlesztésére fordítanák.

BÁRKA egy mögöttes token. Titkosított blokklánc-hálózat biztosítja a delegált Proof of Stake algoritmust.

Az ARK rendelkezik a Bridge Bridge technológián keresztül áthidalott blokkláncokkal. Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi a kommunikációt az ellenőrzött, áthidalott blokkláncok között feladatok és speciális funkciók végrehajtásának képességével. Például az ARK Crew képes sok népszerű blokkláncot összekapcsolni és egyesítő köteléket létrehozni a különböző ökoszisztémák között.

Az ARK szolgáltatásait és hálózatát megfelelően védjük. A biztonság kiemelt szempont az ARK fejlesztői számára. A csapat feladata lesz a folyamatos kockázatelemzés és a belső visszatérő penetrációs tesztelés, amely olyan rendszert biztosít, amely megfelel a környezet által megkövetelt magas követelményeknek. Ami a biztonságot illeti, a magánélet fontos kérdés az ARK számára. Az anonim hálózati integráció opcionális adatvédelmi beállításokat ad a felhasználóknak, amikor ARK-tranzakciót küldenek az ARK platformján.

Ami az ARK ökoszisztémájának egyik alapvető pontját képviseli, az az, hogy az ARK feladata, hogy a blockchain technológiát könnyen hozzáférhetővé tegye a fogyasztók számára. Azt akarják, hogy a fogyasztók ne érezzék, hogy bármilyen technológiát használnak. A cél az, hogy hidat építsen a virtuális világ és a valóság között olyan egyedi szolgáltatásokkal, amelyeket a felhasználók szeretnének, megértenek és hajlandók megvásárolni az ARK használatával. További részletekért abotu ARK, ellenőrizheti őket ütemtervet.

Mi lesz a jövőjével?

Jelenleg az ARK-val 2,83 dollár dollárral kereskednek CoinCodex. Áprilisban a devizaár 0,05 dollár körül mozgott. Szeptember végén ára 4 dollárig emelkedett, ahol ellenállási szintet talált.


Az ARK nagy potenciállal rendelkezik a növekedésre az elkövetkező időkben. Az ARK lehetővé teheti a vállalkozások, felhasználók és fejlesztők számára, hogy a különböző blokkláncoktól eltérő funkciókat használhassanak. Az ARK által létrehozott linkre egy olyan jövőben lesz szükség, ahol az összes blokkláncnak szüksége lesz valamire a másiktól. Miért kell csak egy blokkláncra támaszkodnunk, amikor mások hihetetlen eszközöket és lehetőségeket kínálnak? Ebben a pontban változik az ARK Smart Bridge-je.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map